EN SUNN LIVSSTIL HANDLER IKKE OM Å STRESSE FOR Å NÅ MÅLET

Dere, vi går mot slutten av januar, måneden alle har nye forsetter om et bedre liv og skal bli den beste utgaven av seg selv; sunn, super fit og sterk. Det er en ting jeg vil ta opp en liten ting. Tenk langsiktig. En sunn livsstil handler ikke om å stresse for å nå målet!

Et måltid utenom det planlagte eller den sjokoladeplaten som forsvant som du egentlig ikke skulle spise, ødelegger ikke hele fremgangen din! Ikke la en sunn livsstil ødelegge for livet du lever. Ikke la det hindre deg i å gå ut å spise med venner, ta deg et glass vin med kjæresten eller en godtepose til kinoen. En sunn livsstil handler ikke om stresse for å oppnå det en ønsker. Det handler vel så mye om å nyte veien til målet!

Si at du spiser 4 måltider om dagen. Det er 28 måltider i løpet av uken og 1448 måltider i løpet av et år! Hvor stort utslag tror du det har, om et par av måltidene i uken ikke er helt “perfekte”? Så og si ingen! Og du, det er rom for en sjokoladebit her eller en pizzabit der. Ikke glem det!

Du skal kunne nyte veien til målet, like mye som du skal nyte det når du når målet. Det å trene og spise sunt skal berike livet ditt, gi deg glede og energi. Du skal leve livet ditt og ha det moro på vei mot målet ditt!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg