DAGENS

                                                                                                                                                                                                    Inneholder add-linker

Dagens motivasjon
I dag trengte jeg egentlig ingen motivasjon for å komme meg avgårde på trening. For tiden synes jeg det er fantastisk bare å røre kroppen. Jeg kan ikke trene tungt eller til utmattelse, og det har gjort at jeg setter ekstra pris på å trene, selv om jeg må trene mye roligere enn det jeg er vant til.

Dagens treningslåt
Never Stop – Verano RMX. Jeg blir både glad og gira av denne sangen! Låten er en av sangene som er i spillelisten for januar

Dagens treningsøkt
En lett overkroppsøkt. Jeg trente til og med litt armer, noe jeg svært sjeldent gjør! Dagens økt bestod av pull dips, enarms nedtrekk / høy roing i kabel (du kan se film av øvelsen i historien min på instagram her), facepulls, biceps curl med manualer og triceps pushdown i kabel. En god økt med masse glede på cirka 40 minutter.

Dagens treningsantrekk
Jeg hadde på meg favoritt tightsen fra Skins, A400, denne ser dere meg i nittifem prosent av tiden (!!), bh fra Aim og topp fra Adidas. 

Dagens klapp på skulderen
Jeg må skryte av meg selv for at jeg klarer å la vær å pushe meg. Som jeg skrev forrige uke, er jeg for tiden under behandling for lekktarm og betennelse i kroppen. Det gjør at jeg blant annet skal minimere stress. Trening er en form for stress for kroppen. Det å kun trene på overskudd, trene lett og å alltid gi meg før jeg føler meg sliten, føles rart. Jeg gir meg selv et klapp på skulderen for at jeg klarer det!

Dagens følelse etter trening
Den var ganske så magisk. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på å bevege meg og bruke kroppen. Jeg føler meg bare så heldig som kan bruke kroppen, selv om den er ikke helt tipp topp. Takk kroppen min ♥

Etter treningsmat
Denne go`skålen med sjokoladeproteinpudding som jeg pisket med en håndvisp i et mitt og så satte i fryseren i 30 minutter. Det ble en litt fluffy isfølelse. Jeg toppet proteinpuddinge med 1/2 Coconut choco proteinbar i biter, og biter av jordbær, blåbær, eple og kiwi.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg