TA GREP I DAG

                                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Det nærmer seg et nytt år med stormskritt. Det betyr også at det nærmer seg nyttårsforsetter. Nå opplever jeg at en rekke mennesker sitter å venter på et nytt år, blanke ark og en ny start. Men hvorfor vente? Hvis du sitter å tenker at du skulle spist litt sunnere, du skulle vært litt sterkere, du skulle hatt litt mer energi eller noe helt annet, så dropp ventingen. Ta grep i dag. Start i dag!

Hele antrekket mitt er forresten på tilbud! Jeg har på meg tights fra Björn Borg, Clary topp, finnes også i sort her, og Cameo vindjakke

Hver eneste dag, hver eneste time og hvert eneste minutt er egentlig en ny sjanse. Ikke sitt på rumpen, se tiden fly forbi og vent på den riktige tiden. For sannheten er at den perfekte anledning kommer aldri.  Ikke vent til en ny uke, en ny måned eller et nytt år. Ta grep i dag! Her og nå.
Ja, det krever nok at du går ut av komfortsonen og gjør noe du ikke er fult så komfortabel med. Men livet ditt er faktisk her og nå. Ikke la det renne ut gjennom fingrene dine. Hver dag er en gave, bruk dem! Ta ansvar for din egen velvære og lykke og ta grep i dag.

Start i det små. Bestem deg for en ting du vil fokusere på i dag. Noe som gjør at du kommer deg litt nærmere målet ditt. Bestem deg for å gjennomføre denne ene tingen den neste uken. Når det har gått en uke finner du så en ny ting å fokusere på. Det kan for eksempel være å gå en liten tur hver dag, ta trappen i stedet for heisen, spise grønnsaker til hvert måltid, ikke spise sjokoladen som du pleier å ta etter middag hver eneste dag. Gjør slike små endringer. En ting av gangen, en uke av gangen. 
 Stopp med unnskyldningene. Ikke vent, ta grep i dag! 

Kristine ​♥

5 kommentarer
  1. beate:
   Og det gjelder ikke bare julekiloene. Det gjelder alt. Vi mennesker er veldig flinke til å tanke “bare……(et eller annet ordner seg, en får mer penger, blir ferdig med studiene, går ned de kiloene, osv, osv), så blir alt mye bedre. Men livet er jo her å nå. En må leve i dag og resten av året!
   Hjertelig takk for en helt fantastisk kommentar Beate. Jeg setter utrolig pris på det. Håper helgen din er fenomenal. Stor klem 🙂 <3

  2. Hei fine!<3 Sååå enig!!! Hvorfor skal man vente til 1.Januar liksom? Er så lei av av å høre om at nå må julekiloene av og ditt og datt og setter i gang med en Januar som skal bli helt rååå på både kosthold og trening! Man trenger ikke gjøre disse store skippertakene hvis man holder en god livsstil/flyt året gjennom?! Vi vet jo alle at julen kommer, og selfølgelig skal vi kose oss mye da! Men å ta grep allerede i dag hjelper sååå mye! Da kan julen komme med goood samvittighet! Du er en flott inspirasjon i bloggverden! Ærlig, fornuftig, deler litt av alt! Sunt og usunt! Balanse! Det er det vi trenger mener jeg! Å fy søren, så STERK du er! Både fysisk og mentalt! WOW! Ønsker deg en flott helg! DIGGER DEG! Store klemmer til skjønne deg!<3<3<3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg