PROTEINLATTE

Snøen dalte lett foran vinduet. Solen skinte Fuglene kvitre. Desember nærmer seg. Gradestokken viste minus tre grader, men inne er det varmt og godt. Ja, i dag følte jeg det var en magisk formiddag. Jeg vet ikke helt hvorfor. Blandingen av knitringen i peisen, snøen som dalte, myke deilige ullsokker og den gode proteinlatten jeg hadde i hendene, gjorde rett og slett at jeg følte at jeg ikke kunne hatt det bedre!

Sjekk den hårete buksen da, dere! Ingen tvil om at det er en hund her i huset og at det er tid for å gå fra sommerpels til vinterpels.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men av og til får jeg en slik innvendig ro og lykkefølelse, hvor det føles som om alt i hele verden er helt perfekt. Akkurat slik føltes det i dag.

Denne proteinlatten må dere forresten prøve. Jeg har lenge vært fan av proteinkaffe. I det siste har jeg hatt dilla på denne varianten hvor jeg blander sjokoladeproteinpulver, kaffe og litt melk. Den kombinasjonen er så god! 

Proteinlatte

15 -20 g sjokoladeproteinpulver
0,5 dl kaldt vann
2 dl varmt vann
1 ts kaffepulver*
0,5 -1 dl melk

Bland proteinpulveret med 0,5 dl vann. Ha så i kaffepulver. Hell over varmt vann samtidig som du rører om.
Nå har du to valg. Enten heller du i melken, eller så kan du gjøre det jeg liker best; varme opp melken, steame den og så helle den over kaffen. Jeg har ingen melkesteamer, men jeg varmer melken ca 1 minutt i mikrobølgeovnen. Deretter tar jeg en håndvisp og visper godt i ca 30 sekunder med hånden. Da har du en knall god og proteinrik latte.

Nå skal jeg lese drikke opp proteinlatten min, før jeg er klar for noen timer med kontor- og online pt -arbeid. Ellers blir dagen veldig rolig og fin. Jeg er på hytten igjen og skal nyte dagen. Håper du har en fin tirsdag 😊

Kristine ♥ 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg