EN SUNN LIVSSTIL

Jeg skriver og snakker støtt og stadig om en sunn livsstil. Hva betyr egentlig dette?

Når jeg sier en sunn livsstil, tenker de aller fleste på hva du spiser, hvordan du trener og hvordan du ser ut. Men en sunn livsstil og det å være sunn, handler om så mye mer. For min del handler det om å ta vare på meg selv, kroppen min og tankene mine. Å ta vare på meg selv fysisk og psykisk. Ikke minst handler det om å ha det godt med meg selv, og å være oppmerksom på og takknemlig for alt min kropp og hjerne er og får til. 

Jeg har på meg favorittgenseren som dere har sett mange ganger – Essential crewneck. Den er bare så fantastisk myk og god innvendig. Genseren finnes også i sort og grønn

Noe som også er viktig å tenke på, er at en sunn livsstil skal gjøre deg glad. Det skal være noe positivt. Noe som gir deg noe. Ikke noe som bare krever og tar energi. Det er det mange som glemmer i disse dager. Mange tenker at en sunn livsstil handler om et strengt kosthold, ikke spise sukker, om å nekte seg selv ting, og at det omhandler en streng treningsplan med trening som man kanskje ikke liker og gjennomføre. Slik er det ikke.  En sunn livsstil er ikke en kortvarig diett eller et strengt treningsregime. Det er ikke en straff. Det handler om å gjøre små ting hver dag for at du skal ha det best mulig på alle aspekter av livet – mat, trening, mentalt, følelsesmessig, helse, relasjoner, osv.

For meg består en sunn livsstil blant annet av masse frukt og grønnsaker, men også et glass vin jevnlig og litt melkesjokolade her og der. Det betyr og trene jevnlig, men at jeg gjør trening jeg trives med og som utfordrer meg, samtidig som jeg tar meg en hviledag eller to når jeg trenger det. At jeg tar vare på meg selv psykisk ved å skrive takknemlighetsbok og gjøre ting som gir meg glede og energi.

En sunn livsstil handler om alle aspekter av livet ditt. Det handler vel så mye om hvordan du har det, som hva du gjør, spiser og trener. Den skal løfte deg opp og forbedre deg. En sunn livsstil er noe du tar med deg hver eneste dag for en litt bedre hverdag og en litt bedre deg.
Hva betyr en sunn livsstil for deg?

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg