MIDDAG & DESSERT


Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger etter gårsdagens innlegg
Da jeg åpnet mailen min i morges fikk jeg sjokk.
Jeg viste fra før av at jeg har mange herlige lesere, men at det er så mange som vil bruke av sin tid og skrive til meg, overvelder meg.
Det betyr mye for meg og jeg setter veldig pris på alle deres ord.


Til middag i dag ble det pastagraten.
Pasta, karbonadedeig, grønnsaker, hvit saus og ost.
Så mye godt i en og samme form må jo gi et bra resultat.


Jeg stekte 1 pakke karbonadedeig med et par hakket hvitløksfedd.
I mellomtiden kokte jeg fullkornspastaskruer al dente.
Ha så i 1 boks hakkede tomater, noen brokkolibuketter, champinjong (jeg brukte 1 boks hermetisk) i pannen med karbonadedeigen sammen med salt, pepper, paprika- og chilikrydder.
Varm 1 dl melk i en kjele til det småkoker. Rør så i 1/3 boks cottage cheese, muskatnøtt, pepper. Ha i 1 ss jbk-mel eller maizena slik at sausen blir tykkere. Bland inn den kokte pastaen i den hvite sausen.
Legg karbonadedeigblandingen i bunnen av en form. Ha så over den hvite sausen med pastaen og topp med ost.
Jeg brukte raspet lettere jarsbergost og et godt dryss parmesan.
Stek på 225 grader i 15 minutter.


Jeg serverte pastagratengen med en lett salat.
Hjertesalat, cherrytomater, gul paprika og litt sprøstekt bacon.


Dagens dessert har jeg akkurat spist.
Fluffy sjokoladekrem slår aldri feil.
Jeg toppet den med biter av 1/2 quest proteinbar i sjokolade brownie smak, kamutt puffs og sukringold.


Sjokoladekremen laget jeg av 1/2 boks kesam, 1 banan, 20 g mocca-protein, 2 -4 ss melk, 2 ss kakaopulver, 1 ss sukrinmelis, 4 dråper stevia sjokolade og en liten klype salt.
Mos bananen og bland alt godt sammen.
Jeg pisket i tillegg sjokoladekremen med en el-visp i cirka 30 sekunder og lot den stå i fryseren i 30 minutter.
Da ble det en lett og luftig sjokoladekrem.
Etter å ha satt sjokoladekremen i fryseren og slikket bollen, krevde det disiplin for å vente en halv time. Den var så god at jeg ville spise den med en gang!


Nå skal jeg la maten synke en halv times tid før jeg tar en treningsøkt.
Det er lenge siden jeg har gjort en form for kardio med høy puls.
Jeg tenker derfor å ta en intervalløkt i dag.
Få pulsen opp og svetten til å renne :grin:
Ha en fin kveld.

Kristine

19 kommentarer
    1. sukkersøt:
      hei du 🙂
      Tagatose sjokoladene er ikke magen min så glad i om jeg spiser store mengder, men stevia og sukrinsjokoladen får jeg ikke vondt av 🙂 Krysser fingrende for at du slipper mageknipe med den du også 🙂

    2. Ingrid:
      Jeg ser ingen grunn til å trene legger. De trenes jo ved andre benøvelser som knebøy, utfall og markløft 🙂

    3. Henriette:
      Ja. Du kan bare kjøpe nøtter og kværne de i en food prossesor. Etter en stund blir det nøttesmør 🙂

    4. Hei, har du prøvd å lage noen typer nøttesmør? Har du evt noen oppskrifter du vil dele?

    5. Du er så flink å legge ut bilder av god mat. Jeg blir sulten av å titte på bloggen din hver dag! hehe! 🙂
      Ha en superfin dag videre frøken fina! <3

    6. Yummy, dette så godt ut! Skal prøve den desserten en dag! Du lager så utrolig mye godt 😀
      Jeg har et lite spørsmål. Du kommenterte på instagram at du ikke trener leggene dine, og jeg ble nysgjerrig på hvorfor?

    7. hei! et spørsmål om kunstig søtning, ser du er like glad i sjokolade som meg, så jeg må spørre: får du ikke vondt i magen av sjokoladene som er tilsatt kunstig søtning? alt som er tilsatt tagatose er no-go for meg, atkinsbarene og chocolite har gått bra, men i det siste har jeg fått supervondt hvis jeg spiser mer en to biter chocolite-sjokolader (og det vil man jo helst gjøre 😉 ). hvordan var den sukrinsjokoladen i forhold til mageknip?

    8. Fytti grisen, du er så utrolig flink med maten! ALT ser jo superdigg ut!:-D Tror jeg stemmer for pastagraten i morgen til middag hvertfall, hihi! Du er virkelig en stor inspirasjon! Ha en fin kveld videre!

    9. Nam, det der så veldig godt ut! :3 Har du forresten noen tips om smoothies e.l man kan lage med hampproteinpulver?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg