Dagens bakserunde resulterte i boller.
Sunne, gode og proteinrike havreboller.
Disse er kjempe enkle og er laget på knappe fem minutter. Så er det bare å vente det ene kvarteret bollene skal stå i ovnen, før du kan spise i vei!
Raske havreboller
100 g havremel
40 g bakepro, eller annen tørrvare som mer havremel
25 g kokosmel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ss sukrin+
½ ts kardemomme
1 ts fiberhusk
100 g kesam eller gresk yoghurt
1 dl mek eller vann
1 egg
3 ss havregryn eller havremel (til utbaking)
Bland sammen tørrvarene.
Tilsett kesam, melk og egg, og bland godt.
La røren svelle i 5 minutter.
Ha havregryn eller havremel på kjøkkenbenken. Elt deigen og form 10 boller.
Stek på 200 grader i 15 minutter.
Server bollene lune.
Gjerne med godt pålegg som melis, brunost, syltetøy, kesam, friske bær eller annet godt.
Spis og kos deg!
Håper du får en herlig onsdag
Kristine ♥
Henriette:
Det er moro å høre 🙂
fantastisk gode! Planen var å bare spise et par til frokost, men de forsvant alle som en 😛
SIlje:
For eksempel kokosmelk, soya yoghurt eller laktoseyoghurt 🙂
Jeg har melkeprotein allergi – hva kan jeg bytte ut kesam med?? Jeg fikk vite det i forrgie uke så er litt grønn.. Aldri tålt gluten, soya og geitemelk – men casein-protein er noe nytt 😛
kristiane:
Juhu! Så gøy å høre 🙂
Disse var kanongode! 😀
Kesia, Balanser kostholdet:
Jippi! Så gøy å høre 🙂
har akkurat laget de. DØDSGODE! 😀
kristiane:
Melken er glad, ja.
Håper bollene faller i smak 🙂
Lovelylillers sunne oppskrifte:
Ja! Spesielt på lunken bakst. Da er brunost og syltetøy en sikker vinner 🙂
Karine:
Ja, de var gode og forsvant raskt! 🙂
Nina:
Veldig godt, ja 🙂
janne:
Snilt sagt av deg. Takk.
P.A:
Jeg er så enig. Brunost er knall godt! 🙂
Anonym:
Takk, du også 🙂
momoiro:
Jeg lager ofte mitt eget havremel. Bare mal havregryn i blenderen 🙂
Håper pakken din kommer fort. Er så lenge å vente på iHerb-pakker. Føles slik i hvert fall 😉
Tusen takk du. Det var veldig mange koselige ord. Ha en fin dag 🙂
Mmm, de ser nydelige ut! Både disse og de fristende pannekakene dine skal jeg lage når jeg bare får havremelet jeg bestilte på iherb *ventevente*
Jeg har også lyst til å si at du virker til å være så sterk og tøff! Til tross for den tøffe tiden greier du å spre glede, smil og masse inspirasjon gjennom bloggen din. Stå på og ikke glem å ta vare på deg selv! Du er flott, unik og fortjener det! Ha en fin torsdag 🙂
god torsdag =)
Brunost på varme rundstykker er jo noe av det beste som finnes. Skal lages til søndagsfrokosten 🙂
Du er så flink =)
Det så godt ut 🙂
Nam, disse skal jeg lage ikveld! 😀
varmet du foresten opp melken eller tilsatte du den bare kald ? 🙂
De så jo kjempe gode ut 🙂
Så kjempegode ut disse 😀 Jeg er så glad i nystekt bakst. Kombinasjonen brunost og syltetøy er himmelsk 😀 Ha en fin Onsdagskveld 😀