Til frokost i dag ble det disse enkle frokostbrødene.
De lages på knappe to minutter, så er det bare å vente i ti minutter mens de står i ovnen.
Jeg dusjet i mellomtiden. Visp så hadde jeg ferske frokostbrød!
Sunne, grove, mettende og gode.
Håper det smaker.
Raske frokostbrød
Til 4 – 5 brød, 1 porsjon
1 egg
2 ss havregryn
2 ss havremel, eller annet mel som speltmel eller bokhvetemel
1 ss bakepro, eventuelt mer havremel
1 ts fiberhusk
0,5 dl vann
1/3 ts salt
Bland sammen alle ingrediensene.
Lag klatter på en bakplate. Stek på 225 grader i 10 minutter.
Avkjøl noen minutter på rist før du serverer.
Ønsker du en søt versjon kan du tilsett en liten dæsj sukrin og kardemomme.
For en italiensk versjon, tilsett litt hvitløk og oregano.
Her er det mange muligheter. Bare fantasien setter grenser!
Jeg serverte mine med økologisk blåmuggost og yacon sirup.
Fantastisk godt!
Ønsker deg en herlig torsdag
Kristine ♥
Karro:
Så herlig å høre 🙂
Sofia:
Håper det faller i smak 🙂
Skal dessidert lage disse til helgefrokosten <3
Jeg laget de til kveld. Kjempe gode. Takk Kristine 🙂
Norunn:
Håper det smaker 🙂
Anonym:
Så gøy å høre. Ja, jeg tror du fin kan fryse dem 🙂
Famwangaasegg:
Det er jo så enkelt!
Ha en god kveld 🙂
Astrid:
Jo, det skal jeg Astrid. Må bare finne tid først 😉
janne:
Ja, gjør det Janne 🙂
skal jammen prøves =)
Juhu 🙂 Skal du ikke oppdatere headeren din nå som du har byttet navn?
Har laget noe liknende, de var kjempegode – og det er nok disse og! 🙂
Noen ganger er det greit at maten nærmest lager seg selv. Ha en fin dag:)
Hei! Lagde de nå nettopp til frokost, kjempe gode! Jeg lagde med bokvetemel (tåler ikke spelt), tror du de egner seg for frysing? 🙂
Supert! Disse kan jo brukes til mye rart! Takk for tipset 🙂 Ha en god dag.