Jeg befinner meg på kurs i dag også. Derfor tenkte jeg å dele en oppskrift som jeg laget i begynnelsen av uken. Disse supergode brownie ostekake muffinsene.
Brownie og ostekake i en og samme muffins høres kanskje rart ut. Men frykt ei! Jeg skal love deg at det var godt!
Oppskriften ble til fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle lage brownie eller ostekake. Jeg er en skikkelig VinglePetter! Etter et google-søk fant jeg ut at det ikke er noe problem å lage det sammen. Og det ble suksess Det blir desidert ikke siste gang denne kombinasjonen lages.
BROWNIE OSTEKAKE MUFFINS
8 stk
Browniedeig
20 g mocca-protein*
2 ss kakao
1 ts bakepulver
1 ss sukrin+
1 egg
1 hvitte
60 g eplemos jeg brukte barnemat**
Bland sammen tørrvarene og tilsett det våte.
Ha 1 ss røre i 8 muffinsformer.
Ostekakemasse
100 g kesam***
50 g philadephia***
1 egg
2 ss sukrinmelis
1 ss kokosmel****
1 ts vaniljepulver
Bland sammen kesam, philadephia og egg.
Rør i sukrinmelis, kokosmel og vaniljepulver.
Ha røren over brownies røren.
Stek på 175 grader i 40 -45 minutter.
Avkjøl i minimum 5 minutter før du serverer.
Alternativer:
*mocca-protein kan byttes ut med en annen tørrvare som fiberfin, bokhvetemel, speltmel eller lignende, i tillegg til 1 ss kakao
**eplemos kan erstattes med kesam, most banan eller gresskarpure
***for en melkefri versjon kan du bytte ut kesam og philedephia mot melkefrie varianter eller bruke kokosmelk
****kokosmelk kan byttes ut med en annen tørrvare som bokhvetemel eller speltmel
Kristine ♥
Linda:
Håper det faller i smak Linda 🙂
disse skal jeg definitivt lage når lønnen min kommer 😀 Elsker både brownies og ostekake så måå prøves ut!!
anne:
Håper det falt i smak anne.
Jeg har en klatt creme fraich 🙂
nå står de i ovnen og jeg gleder meg.. hva er klatten du har på toppen?
Daniel Miller:
Kos deg Daniel 🙂
Ragnhild:
Det var kjempe godt. Anbefaler deg å prøve Ragnhild 🙂
Silje:
Håper det faller i smak 🙂
lykkebobla:
Får bake etter at solen har gått ned da 😉
Marit Helene:
Ja, har lært masse 🙂
Hyggelig at det smitter og inspirerer. Takk Marit Helene 🙂
Så spennende med kurs 🙂 Din bakeglede smitter og inspirerer!
De så fantastisk gode ut. Skulle ha laget de i dag om det ikke var så fint vær…ikke bakedag i dag !
Det så jammen gått ut. Jeg skal prøve =)=)
Det hørtes ut som en god kombinasjon!!
Håper kurset gikk fint og var spennende 🙂
Nam, dette skal jeg prøve! Takk for oppskrift 😀