PizzaPortobello

Akkurat nå sitter jeg å spiser denne superenkle pizzaen :mrgreen:
Det kan kansje ikke kalles en pizza ettersom bunnen er sopp, men smaken var fortsatt helt “pizza-aktig” og kjempe godt. Den er helt fri for alt av gluten, hvetemel og karbohydrater. I tillegg er den gjort på 1-2-3!

PizzaPortobello
Portobellosopp
Kylling i strimler eller annet kjøtt
Grovhakkede tomater
Grønnsaker, jeg brukte paprika og rødløk
Krydder, jeg bruke oregano, chili og hvitløk
Jarlsberg, eller annen ost
Parmesan, kan droppes

Skjær ut stilken på soppen og grav ut litt av innmaten.
Stek kjøttet med krydder og grovhakkede tomater.
Fyll soppen med kjøttblandingen, ha over grønnsaker og jarlsberg. Topp med et godt dryss parmesan.
Stek på 200 grader i 20 minutter.
Jeg stekte mine i 25 minutter, og pizzaene ble litt godt stekt.

Dagens trening ble dag2 av BootyBuidling programmet, etterfulgt av 15 minutter ellipse.
Hovedøvelsen i dag var rack pull, en øvelse som er relativt ny for meg, men det går bedre for hver gang  :cool:
Totalt ble det  50 minutter med styrketreningen og kardioen.

Vi er halvveis til helg dere.
Ha en strålende aften :grin:

Kristine ♥

14 kommentarer

Siste innlegg