IceCoffee the healthy way

For et fantastisk vær.
Gradestokken viser over tjue grader, solen skinner og himmelen er knall blå :razz:
Jeg krysser alle fingre og tær for at vi får dette været til helgen også, slik at jeg får brukt solen litt.

Jeg er stor fan av proteinkaffen, som jeg har skrevet mer om her, og drikker den så og si hver dag.
I sommervarmen er det deilig med en kald variant.
Is kaffen er tilbake!
Her får du en iskaffe som metter godt grunnet alle proteinene og er fri for sukker.
I den vanlige iskaffen du kjøper på butikken får du masse e-stoffer og sukker som ikke er bra for kroppen i store mengder.

ChocolateIceCoffee
1 dl sterk kald kaffe
20 g zero carb sjokoladeprotein
0,5 dl kaldt vann
0,5 dl soya melke eller annen melk
3 dråper stevia chocolate
Isbiter
Kanel etter ønske

Bland sjokoladeproteinet i det kalde vannet.
Ha i stevia eller annen søtning. Jeg blander også i litt kanel.
Ha proteinblandingen i et glass, bland i kaffen.
Fyll på med isbiter og ha melken på toppen.
Om du ikke ønsker melk kan du sløyfe dette. Kaffen blir god uten, men melken gir et ekstra piff.
Nyt.

Næringsinnholdet i iskaffen:
89 kcal, 19 g protein, 1 g fett og 1 g karbohydrat.

Nå skal jeg ta meg en tur ut i solen og gå litt morgenkardio.
I kveld blir det en styrkeøkt.
Grunnet sykehusbesøket har jeg ikke vært på gymmet siden fredag.
Det er på tide å løfte litt vekter igjen.
Jeg gleder meg!

Ha en strålende onsdag.
Nyt solen :grin:

Kristine ♥ 


10 kommentarer
    1. Hei! Veldig bra blogg! Har forresten tenkt å prøve ut en av sjokoladekake oppskriftene dine til helgen! 🙂 Du er flink til å motivere!
      Så ville jeg bare spørre, vet du om noe jeg kan bruke i erstatning for stevia? Eller vet du om man for kjøpt det på helsekostbutikker? Vil helst ikke kjøpe over nett 🙂 Klem fra meg!

    2. Tusen takk for flott oppskrift og ikke minst beskrivelse av fremgangsmåte! Jeg er en stooor fan av Iskaffe og drikker 2 Iskaffe Cappuccino fra Tine hver eneste dag! :-/ Nå skal jeg prøve din sunne variant! Gleder meg! 😉 At en oppskriftsbok er underveis er jammen på sin plass – for du har virkelig et talent for matlaging og baking – med ny og spennende kreativitet! – Dine evner på dette felt må du glede deg over og benytte deg av! 🙂 Stor klem.

    3. Denne er en slager hos meg!
      Bare jeg bruker stevia med vanilje, godt det også!:D

    4. Jeg likte denne bloggen kjempegodt!
      Ha en super dag videre, kos deg og STÅ PÅ med bloggen!
      – Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg