ProteinPannekaker


Dagens dessert ble disse deilige pannekakene.

Sunne, proteinrike pannekaker med kjempe god smak.
Hele oppskriften inneholder:
210 kcal, 33 g protein, 7 g fett og 4 g karbohydrater.


Jeg fikk fem store pannekaker.
Server med ønsket tilbehør.
Jeg lagde  topping av skyr naturell iblandet sukrin og kanel, og hadde over pannekakene sammen med jordbær, bringebær og yaconsirup.

Dagens trening ble en god skogtur med hunden :grin:
Jeg bestemte meg for å ikke gå langs Tyrifjorden som jeg vanligvis gjør.
Vi kom ut fra skogen ved enden av fjorden og det var alt annet enn et koselig syn. De søker fortsatt etter de savnede fra Utøya. Politiet og dykkere står klare. Det går kaldt nedover hele kroppen. Grusomt!
Det vil aldri bli det samme å gå min vanlige morgentur langs Tyrifjorden. Vår nasjon vil aldri bli den samme. Massakren har satt varige spor i oss alle. Nå må vi holde sammen, og vise kjærlighet for våre medmennesker og pårørende ♥
Pulsklokken var med på turen. Gjennomsnittspulsen var på 131, makspulsen på 147, 815 kcal forbrent og en totaltid på 2 timer og 2 minutter.
En rolig tur for å klarne hodene. 


Etter turen ventet god mat.
Rester etter gårsdagens middag.
God salat (paprika i mange farger, salat, cherrytomater, rødløk, maiskorn) grillet, marinert fleskfilet (svensk svinefilet) og hjemmelaget tzatziki (skyr naturell, hvitløk, agurkstrimler og hvitt pepper).

Resten av kvelden skal brukes til avslapping, kos og planlegging av den kommende uken. Jeg lader opp til nok en god treningsuke.
Fortsatt god søndag.

Kristine ♥

25 kommentarer

Siste innlegg