Jeg lagde en nydelig og sen middag i dag.
Hvorfor velge ferdigpizza når du kan få en så god og sunn pizza?
Kristines protein-pizza
Pizza bunn
1 eggehvite
30 g skyr naturell
10 g bakepro
10 g hi-maiz
1 ts fiberhusk
1/3 ts bakepulver
Litt salt
Bland alle ingrediensene.
Smør deigen utover et bakepapir.
Stek på 220 grader i 5 minutter.
Fyll
1 pakke mager bacon
1 ss ketchup uten sukker
4 ss hakkede tomater
Finhakket hvitløk
Oregano, pepper
Tomatskiver
Purre
Minimais
Soltørket tomat
Lett ost
Bland sammen hvitløk, oregano, pepper, ketchup og finhakkede tomater. Smør den utover bunnen.
Legg på tomatskiver, purre og minimais.
Sprøstek baconet i en panne. Ha over grønnsakene sammen med soltrøket tomater.
Topp med lett ost. Jeg liker masse, masse ost!
Stek på 220 grader i 10 minutter på nederste rille i ovnen.
Du kan bruke akkurat det fyllet du ønsker.
Alt passer på pizza.
Her får du en pizza med svært få karbohydrater og full av proteiner.
Den er mager, med mye fiber og kjempe god.
Jeg spiste hele pizzaen.
Nå er jeg mett og god.
Håper det smaker.
Kristine ♥
Lene:
Gjær trenger gluten og sukker / honning for å heve godt, så jeg vil ikke annebfale å lage denne med gjær. Tror det blir bedre med bakepulver 🙂
Hei, går det an å lage denne med gjær istedenfor bakepulver?:)
elle
Denne blir på sørrelse med en middagstallerken 🙂
Jeg har ikke regnet på næringsinnholdet, så det vet jeg ikke.
Jeg sprer deigen utover med en skje. Om deigen klistrer seg fast til skjeen kan du bløte skjeen i litt kaldt vann først.
Lykke til 🙂
Hei! Nettop begynt å utforske lavkarbo og har testet den andre pizza oppskriften din (Som var kjempe god<3) og nå har jeg lys til å teste denne men:
1, Hvor stor blir denne pizzaen, omtrent?
2, Hva er kaloriinnholdet?
3, sist gang hadde jeg problemer med å få deigen flat utover bakepapiret. Hvordan sprer du bunnen tynt utover?
Takk på forhånd 😉
Tone:
Her kommer et litt sant svar, håper det ble pizza på deg. Du kan droppe fiberhusken. Ble det godt? 🙂
lilleproteiin:
Denne er kjempe god 🙂
Denne skal bli kveldsmaten i dag, men fant ut at jeg ikke hadde fiberhusk, tror du det går bra uten, eller er det evt. noe annet jeg kan ha i for å binde deigen mer sammen?
Denne MÅ jeg prøve 🙂 (kanskje til helga 😀 )
Kristine:
Bare hyggelig med en link.
Håper det smakte og at du koste deg med sunn og god pizza 🙂
Det må du absolutt ta som en komplement 😉 Nei, jeg gjorde ikke det, men skal til å lage den nå 😀 Måtte bare inn å se litt på oppskriften! Håper det går bra at jeg linker til bloggen din når jeg har laget den ? 🙂
Marit:
Gjør det 🙂
Kristine:
Jeg tar det som en komplement 😉 Sunn mat er jo god mat 🙂 Lagde du pizzaen i dag? Håper det smaker 🙂
Det så kjempegodt ut 😉 Denne skal jeg prøve en gang 😉
Det spiller ingen rolle hvor mett jeg er, men HVER gang jeg leser bloggen din (som skjer ganske ofte i løpet av en dag) så blir jeg sulten! Den pizzaen så nydelig ut, passer nok bra som søndagsmiddag for min del denne helgen – ingenting er så godt som pizza dagen derpå 😉
NAM! Det så jo syykt godt ut! Skal ha denne in mind til neste gang kjæresten begynner å mase om pizza, noe han vi ha ganske ofte xD
Hanne:
Den blir sprø i kanten og mykere i midten.
Bakepro har jegkjøpt i Sverige, men du kan bestille det hos funksjonell mat også
http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/ koster 189 ,- Bakepro er et must for meg, hi-maiz, som nå heter fiberfin, er ikke like viktig. Bakepro kan brukes i absolutt all bakst 🙂
Det smaker mer italiensk pizza, fordi bunnen er ganske tynn.
Jeg synes det blir for mye fett i lav karbo variantene, da må jeg jo finne mine egen versjoner 😉
Charlotte:
Var kjempe godt. jeg sitter faktisk her og har lyst på pizza igjen 😉
A:
Jeg er glad i mat, da er det viktig med god mat 😉
Malin og Marte:
Det tror jeg fungerer veldig bra. Det gjør mye av samme nytten 🙂
pilla:
Det var det også. Og det tar ikke lenger tid enn å sette en grandis inn i ovnen 😉
Ser toppgott ut!
Tror du man man bruke speltmel I stedet for himaiz? bor hos foreldrene mine en sthehe og er I ferd med å fylle opp skapende deres :p
Hvor kjøper du Bakepro og hi-maiz? Synes det er så dyrt på sunnkost, men har funnet ut at det er nneste på handlelista over musthave.. Hvordan er bunnen? Hard/ myk? Smaker den liksom pizza? Så aldeles nydelig ut, og er så lei disse eggelavkarbo-bunnene med alt for mye fett..
Åå, dette så godt ut 🙂
Å det så godt ut, Kristine. Så flink du er!:)
Jane:
Jeg kjøper den på Ultra eller store Kiwi butikker. I begynnelsen hadde de den i mange butikker, men nå finner jeg den kun noen få steder. Synd, for jeg synes den er bedre enn mager kesam!
Håper pizzaen smaker 🙂
Fitnessnora:
Diettvennlig er det også 😉
Den så digg ut.. Kanskje jeg må prøve de til lunsj i morra 😀
Men du jeg finner ikke Skyr naturell lenger noe sted jeg. Savner den 🙁 Hvilken butikk kjøper du den på?
Yum! Prottispizza <3
Helene Drage:
Les denne
http://dedication.blogg.no/1298924368_sunne_ingredienser.html
Bakepro er rett og slett et proteinpulver uten smak spesielt laget for matlagning. Fiberhusk er et bindemiddel som gjør at deigen holder bedre sammen. Hi-maiz, som nå heter fiberfin, er en tørrvare du kan bruke som mel 🙂
XtraSpenst:
Det var den, prøv selv 🙂
it’s training:
Jeg er fortsatt mett og fornøyd 🙂
Kristine:
Her har jeg brukt lettere jarlsberg. Jeg er veldig glad i jarlsberg ost 🙂
lovelyliller.com:
Pizza er alltid godt 🙂 Sunn porsjonspizza er en hit 🙂
Maren Haugervåg:
Mm 🙂
helsekropp:
Gjør det. Den kan absolutt anbefales. Pizza er alltid en vinner 🙂
kornetten:
Mat er jo så godt 🙂
Hva er forskjellen på bakepro, fiberhusk og hi maize? Nå er jeg sikkert kjempedum her men 😛
Mmmmh 🙂
Ser kjempe god ut! 🙂 Skikkelig jummi :)))
Fantastisk 🙂 Hvilken ost er det du bruker når du lager mat? Synnøve Finden sin lettost?
Nææ så søtd en ble. porsonspizza er nydelig. Så kjempegodt ut! 😀 takk for inspirasjonen.
Nam!
Den så virkelig helt nydelig ut! Skal prøve meg på den en dag 🙂
Du er så flink til å lage mat 😀