Nok en sunn og yndig sak i årets julebakstsamling
Disse mandelkjeksene er harde og sprø utenpå og myke og seige inni.
Utrolig gode.
Mandelkjeks
100 g mandelmel
100 g malte mandler
100 g sukrinmelis
3 eggehviter
Økologisk vaniljepulver
Bland sammen malte mandler, mandelmel, sukrinmelis og vaniljepulver.
Elt alt godt sammen.
Tilsett eggehvitene.
Kna alt sammen til en jevn deig.
Kjevl deigen flat på et stykke bakepapir.
Stikk ut figurer.
Stek på 200 grader i 5 -10 minutter.
Avkjøl marsipankjeksene på en rist.
Om ønskelig kan du dyppe kjeksene i sjokolade.
Jeg dyppet halvparten av marsipankjeksene i sjokolade.
Smelt sjokoladen i mikroen eller over vannbad og dypp i sjokolade.
Jeg dyppet halve stjernene i sjokoladen.
La stivne før du serverer.
Nyt og kos deg.
Ha en riktig fin bitte lille julaften.
Kristine ♥
Skikkelig fristende! 😀
Og du, jeg sendte deg en mail; er bare så spent på om Supermat-boka jeg vant tidligere i desember kanskje kommer i posten snart? 🙂 Gleder meg sånn! 😉
Du er så flink! God Jul!:)
Nam. God jul!
GOD JUL ønskes deg og dine!
Kokebok nå 😉
driiiiiiiiiiit bra blogg kom se på våres! http://www.sasst.blogg.no
Du er fantastisk på oppskrifter 🙂
Mmmmmmmmmuuuum 😀 De så gode ut. Flott stjerne akkurat som kokken!
Nå er vi vel oppe i sju sunne slag 😀 Herlig! Ha en fin bitteliten julaften 🙂
Du er så flink til å bake! Skulle virkelig ønske jeg var like kreativ der som på matfronten.
Naam nam 🙂
De så utrolig gode ut! 🙂
Jummi 😛 Ser godt ut ja 🙂
namnam!!!