MANDELKJEKS

  •   

Nok en sunn og yndig sak i årets julebakstsamling :grin:
Disse mandelkjeksene er harde og sprø utenpå og myke og seige inni.
Utrolig gode.

Mandelkjeks

100 g mandelmel
100 g malte mandler
100 g sukrinmelis
3 eggehviter
Økologisk vaniljepulver

Bland sammen malte mandler, mandelmel, sukrinmelis og vaniljepulver.
Elt alt godt sammen.
Tilsett eggehvitene.
Kna alt sammen til en jevn deig.
Kjevl deigen flat på et stykke bakepapir.
Stikk ut figurer.
Stek på 200 grader i 5 -10 minutter.
Avkjøl marsipankjeksene på en rist.

Om ønskelig kan du dyppe kjeksene i sjokolade.
Jeg dyppet halvparten av marsipankjeksene i sjokolade.
Smelt sjokoladen i mikroen eller over vannbad og dypp i sjokolade.
Jeg dyppet halve stjernene i sjokoladen.
La stivne før du serverer.
Nyt og kos deg.


Ha en riktig fin bitte lille julaften.
Kristine

Siste innlegg