I SHAPE UP

I januarutgaven av magasinet Shape Up, er det en artikkel om treningsblogger.
Her har de funnet frem til fem blogger om trening som er verdt å sjekke ut.
Jeg er med :grin:
Ta en titt da vel, bladet er til salgs nå.

Kristine

28 kommentarer
  1. Hanne:
   Tusen hjertelig takk for en kjempe koselig kommentar Hanne. Jeg blir både rørt og flau av slike koselige ord! Tusen takk. Du gir meg motivasjon videre 🙂

  2. Marte:
   Mag og FitLiving.
   Det er litt gøy, det skal jeg ærlig innrømme. Men jeg synes også det er litt flaut. Jeg føler meg på en måte ikke nok egnet / god nok til å være med.

  3. Solveig Irene:
   Jeg er enig i det.
   Alle tilbakemeldinger tas i mot mat takk, gode og kritiske, så lenge de er saklige 🙂

  4. Andrea:
   Tusen takk for hyggelige ord Andrea.
   Det setter jeg veldig pris på 🙂
   Jeg tenkte akkurat det samme. Selv i samme blad har de jo typiske ?tren ditt, og spis datt for å få drømmekroppen?.
   Det er uansett godt med tilbakemeldinger, så det tas hjertelig i mot.

  5. Snedig “kritikk” du fikk. Shape up med overskrifter som “slik får du drømmerumpa”, med tynne retusjerte modeller på framsiden, og så skriver de at du legger til dels mye vekt på kropp/utseende. Hmm 🙂 Lurer også på hvilke av treningsrådene dine som ikke er “up to date”. De har ikke jeg sett nemlig! Men, super reklame for bloggen da, tipper du vil oppleve en oppsving i besøkende! Selv er jeg innom hver dag, og liker den særdeles godt 🙂

  6. Absolutt IKKE et “noe høyt fokus på proteinpulber og lignende i maten”! Jeg elsker bloggen din akkurat for det den er!

  7. Jøss, jeg liker å se at de i ShapeUp er kritiske, og ikke bare roser opp i skyene. Du fortjener all skryt, men jeg har tilgode å finne en blogg som er HELT perfekt, hvis du skjønner.
   Tommel opp for deg!
   Ps: jeg digger å se deg smile ved siden av kjæresten!

  8. Jeg digger deg Kristine! 🙂 Skal rett ned på butikken og kjøpe bladet. Jeg er helt avhengig av bloggen din, og du sprer så god treningsglede og livsgnist:)
   Takk for at du er så motiverende:D

  9. Jeg lurte på om du kunne lagt ut en fremgangsmåte på hvordan du lager vaniljeris av f.eks. basmatiris som IKKE er boil in bag?? Hvis jeg skal ha 40 g ris til et måltid, så må jeg jo ta 1 dl vann sant? Må jo minske etter oppskriften.. Men! Det er ekstremt lite vann og alt vannet fordampet før risen ble kokt.. Noe som førte til hard ris, og en mislykket vaniljeris for min del!! 🙁

  10. Det fortjener du så absolutt, Kristine 🙂
   Jeg er faktisk med i Shape-up denne mnd. jeg også, bare en liten notis vel og merke ;D

  11. det har jeg lest 🙂 Så kjekt at du får “vist deg fram” – skulle jo bare mangle når du har såpass mange faste lesere. Spennende med slik oppmerksomhet – det er jo ikke umulig at det fører deg framover til en mulig karriære innen trening og kosthold. Du var jo med o MAG og! (?) 🙂

  12. Det er jo ikke noe rart! Bloggen din har et personlig og veldig koselig preg, som er ærlig, kortfattet (lettlest) og med mange bra kostholds og treningstips 🙂 Grunnen til at man får motivasjon av å lese bloggen din, handler ikke om hva du skriver: men treningsgleden du viser, pågangsviljen og styrken din! Det er ikke alle treningsblogger som har den trenningsgleden desverre..

  13. Så gøy! Må huske å kjøpe Shape Up i dag:) Perfekt avslutning etter en lang dag på jobb med blad og yoghurtnøtter – gleder meg allerede, tihi=)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg