Jeg elsker boller og er stadig på leting etter den perfekte oppskriften.
Denne oppskriften, som jeg lagde i går, er kjempe godt.
Dette er favoritt oppskriften.
Sunne boller
1 egg
2 eggehviter
50 g mager kesam
30 g mandelmel
20 g kokosmel, kan byttes ut med mandelmel
40 g zero carb vaniljeprotein
4 ss sukrin
2 ts fiberhusk
1 ts bakepulver
4 dråper stevia vanilje
1/2 ts kanel
1 ts kardemomme
1/4 ts salt
Pisk egg og eggehvite.
Tilsett sukrin og pisk til en luftig masse.
Ha i kesam og stevia.
Bland sammen mandelmel, proteinpulver, fiberhusk, bakepulver, kanel, kardemomme og salt.
Rør godt sammen til en seig og jevn deig.
Del i 5 like store deler og form boller med hendene.
Stek på 175 grader i 20 -25 minutter.
Sunn bakst!
Spekket med proteiner, lite fett og så og si ingen karbohydrater.
I tilegg smaker det nydelig
Ja, til sukrin, mandelmel og proteinpulver!
Med disse ingrediensene kan du lage det meste sunt.
Kristine ♥
Hanna:
Det hørtes deilig ut med sjokoladeboller.
Mmm, det fikk jeg lyst på nå!!!
Jeg lagde dem med sjokoladeproteinpulver (Whey), det gikk helt fint! Røren ble litt vel våt, og da fløt de ut til pletter. Fantastiske karamellaktige kanter! Forspiste meg litt mens jeg ventet på toget:/
Hvor mange boller blir det ut av denne oppskriften?
Disse så kjempe gode ut! Tror faktisk jeg skal lage de senere idag

Hvilket program bruker du for å regne ut næringsinnhold i oppskriftene dine?
Jeg bruker diett.no, men tar gjerne i mot tips til flere sider! I følge mine utregninger med mandelmel istedenfor kokosmel og myoprotein istedenfor den typen proteinpulver du tok, så ble Innholdet slik:
Energi: 443 kcal
Fett: 12,5 g
Karbs: 50 g
Protein: 64,8 g
..Og det er jo bare helt superbra! En bolle inneholder kun 87 kcal og hele 13 g proteiner
mmm fikk lyst på boller nå!!:)
Heisann!
Du, kjapt spørsmål. Kan peanøttmel brukes på samme måte som mandelmel? Eller
må det blandes med noe annet eller reduseres?
Martine:
I og med at det er mer vaniljeprotein i disse enn mandelmel smaker de mer vanilje.
Både jeg og kjæresten synes disse smakte nydelig, men smaken er som baken
Anonym:

Kroppen har helt klart godt av en dag fri i ny og ne
Ble det baking eller trening på deg?
Det beste hadde jo vært begge deler
Hege:
Det er mandelmelet som gjør at den blir litt brun i fargen
Lone:
De er kjempe gode.
Prøv dem
De så veldig grove og fine ut
Åå, nam de ser gode ut
Denne oppskriften må virkelig lagres, så flink du er 
Å, tenkte jeg skulle lage noe ala sånn nå
står mellom baking og trening.. hehe.. Snø ute som frister lite, men tanken på at jeg har spist 2 hveteboller idag.. åh.. har trent siden mandag, så en dag fri kan vel ikke skade? 
Hei! Jeg lurte litt på hvordan disse bollene er på smak. Prøvde mandelmel i rundstykker i helga, i en oppskrift hvor det var ca 2/3 av oppskriften. Syntes de nesten fikk marsipansmak, og jeg endte med å kaste dem. Nå er jeg veldig usikker på hva jeg skal bruke resten av melet på. Får det en mindre dominerende smak i disse bollene f.eks? Eller er det mer en vanesak?
Cecilie Lykke:
Håper de faller i smak.
Jeg har forresten regnet på næringsinnholdet.
Hele oppskriften inneholder 420 kcal, 71 g protein, 12 g fett og 8 g karbs
Mira:
De smaker kjempe godt så jeg anbefaler deg å lage de.
Sunne boller
Catharina Adele Nordli:
Prøv bollene
Andrea:
Du kan bytte det ut mot en annen tørrvare
Nam
de ble veldig mørke, men sikkert nydelige
Disse står nå i ovnen hos meg
deigen var i hvertfall supergod, hihi!
Har du et forslag til hva jeg kan bytte ut proteinpulveret med?
Fristet!!
Å, nam nam.. Disse må jeg lage i løpet av de neste dagene
Nå fikk jeg lyst på boller ja! Nam
Kamillas treningsblogg:
Gjett om de var
AnnetteHelene:
Du også søte
Da snakkes vi.
Chocolatecherry:
It is
De så helt herlige ut!!!
ååå, det så godt ut:D Vann i munnen her jeg sitter!
Ha en herlig dag søta mi:D<3 sender deg en meld etterpå:*
Det så godt ut
Høres godt ut.. kan du stemme på header på bloggen min