TACOGRATENG

Jeg ladet opp til dagens trening med en pepsi max i dag.
For en gang skyld hadde jeg ikke lyst på kaffe!!
Morgenkaffen er et fast innslag jeg må ha hver eneste dag, men i morges var jeg så forferdelig varm at jeg ikke orket tanken på noe varmt å drikke.


Det fungerte overraskende bra.
En times tid etterpå hadde jeg en god intervalløkt.
Jeg kjørte klassiske 4 * 4 intervaller.
Herlig :grin:
Økten så slik ut:
-Oppvarming
5 minutter gange på hastighet 7,5 og stigning 3
-Intervaller
4 minutter løping på stigning 13 og høyde 1 + 3 minutter gange på hastighet 7 og stigning 1 * 4
-Nedtrapping
5 minutter gange på hastighet 7,5 og stigning 3

Pulsklokken viste, jeg har en Polar FT80, en totaltid på 38 minutter, en gjennomsnittspuls på 167 og en makspuls på 195.
En svett og god økt.


Til lunsj lagde jeg en nydelig tacograteng.
Taco er godt i alle varianter!
Jeg stekte en pakke karbonadedeig og tilsatte finhakket hvitløk og chilli, et glass sukkerfri hot tacosaus og en rødløk i terninger.
Etter et par minutter la jeg halvparten av kjøttsausen i en ildfast form og hadde over tomater i skiver, før jeg la på resten av kjøttsausen og toppet med tomatskiver og masse revet lett jarslbergost.
Formen stekte på 200 grader i 15 minutter.


Utrolig godt og veldig mektig.
Jeg serverte sammen med en salat av spinatblader, gul og rød paprika, agurk og minimais og en liten dært sursøt sennep.
Da var jeg god og mett og klar for å befinne meg på jobb resten av kvelden.

Kristine

34 kommentarer

Siste innlegg