RULL I VEI

Da er det fredag og helgen står for tur
I og med at jeg jobber annen hver helg, går det to uker mellom hver helg for min del.
Nå blir det godt med noen dager fri :grin:

I går ble det treningsfri, men det var langt fra planlagt.
Jeg kom til Elixia godt over to timer før jeg begynte på jobb, slik at jeg både skulle rekke en treningsøkt, dusje og spise før jeg startet.
Isteden ble jeg sittende å prate om livets betydning og filosofi. Før jeg viste ord av det hadde det gått to timer!
Riktig nok utrolig spennende og veldig hyggelig, men jeg ble litt irritert på meg selv for å ha glemt klokken helt og at treningen da måtte utebli.

I dag ble det 35 minutter morgenkardio.
Det var ikke akkurat på morgenkvisten, men da var likevel før første måltid.
Jeg gikk på hastighet 7,5 og stigning 3.
Senre i dag tar jeg igjen det tapte fra i går og tar meg en liten styrkeøkt på ben.
Jeg regner med at det blir knebøy, lår curl, benpress og lex extension.


Noen ganger er det greit med fast-food.
I dag ble det lunsj på knappe to minutter.
Jeg hav sammen noen grønnsaker på tallerkenen, tomat, gul, rød og oransje paprika og cherrytomater, hadde over to pakker med kyllingskinke og en enkel dressing. Dressingen lagde jeg av mager kesam i blandet litt kokosolje og godt med krydder: hvitløkspulver, chili, paprika, pepper og curry.
Enkelt, raskt og god.

Dere begynner nok å bli temmelig lei proteinrulle-maset mitt.
Jeg klarer ikke la være, det er jo så godt.
Jeg er avhengig og ruller i vei!
Originaloppskriften er denne, som er hentet fra Christina.
Jeg bruker aldri en oppskrift hundre prosent og har derfor laget min egen versjon.
Favoritten er nå blitt 4 eggehviter som jeg stivpisker før jeg har i 10 g kokosmel, 10 g pofiber, 2 ss sukrin, litt kanel og kardemomme, før jeg smører røren utover en bakeplate og steker på 200 grader i 12 minutter.
Det er viktig å rulle deigen sammen med en gang den kommer ut av ovnen. Legg så et kjøkkenhåndkle over rullen og la den kjøle seg ned en liten stund, før du så tar av bakepapiret og fyller rullen.
Dette blir en utrolig god og luftig proteinrull.


Du kan fylle proteinrullen med hva som helst, bare fantasien setter grenser.
I dag klarte jeg ikke bestemme, så jeg lagde like så godt tre ruller.
En fylte jeg med mager kesam og noras sukkerfri jordbærsyltetøy.
Rull nummer to fylte jeg med kanelkrem (skyr naturell iblandet kanel og sukrin).
Den tredje rullen ble fylt med mager kesam og blåbærsyltetøy.

Jeg ønsker deg en riktig fantastisk god helg :grin:
Kos deg masse.

Kristine

33 kommentarer

Siste innlegg