MISS SPRING – MAKE ROLLS

Det er siste vinterdag.
I morgen er det mars og våren er offisielt i gang :grin:
Jeg er desidert et sommermenneske og tanken på at varme og sol nærmer seg, gjør at jeg får lyst til å juble høyt!
Mens jeg desperat venter på sommer, laget jeg spring rolls – vårruller.
Vanligvis friteres disse, men jeg ville lage en sunn versjon og hadde de i ovnen isteden.


Slik ser de ut før de går i ovnen.

Jeg raspet opp en hel haug med grønnsaker.
Blomkål, rødløk, squash, paprika, vårløk, chili og hvitløk som jeg stekte i pannen sammen med kokosolje, red curry paste, soyasaus og oregano.
Rispapirene får et rask skyll under rennende vann før jeg fylte de med grønnsaksblandingen, reker og laks.
Pakk rispapirene sammen som en pakke og legg skjøten ned.
Stek på 200 grader i 20 minutter.
Nyt.



Jeg serverte vårrullene med sweet chili dressing og litt sitron.
Sweet chili dressing laget jeg av mager kesam, finhakket hvitløk og chili, sitronsaft, sukrin og litt wasabi.
Da kom sommerfølelsen på ordentlig.
Som jeg lengter…..



Det ble nok en rolig treningsøkt i dag.
Biceps, triceps og skuldre fikk en kort gjennomgang.
– Skulderpress
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Sidehev
2 sett * 12 -13  repetisjoner
– Fransk press
3 sett * 10 -12  repetisjoner
– Biceps curl
2 sett * 12  repetisjoner
– Triceps pushdown
15 + 5x (myoreps)
Jeg avsluttet med 12 minutter gange på møllen.
Om formen er så oppadstigende som det den er nå, det går fryktelig sakte oppover med energien etter helgens sjukling-stadiet, klarer jeg kanskje å gå sammenhengende i en halv time når uken er omme.
Jeg krysser fingre og tær!

Ha en riktig god onsdagskveld.
Våren er nær :grin:

Kristine

Siste innlegg