SOLSKINNS MOUSSAKA

Søndag.
Strålende sol.
Fri.
For en fantastisk dag :grin:


Det ble deilig moussaka til middag.
Jeg hadde helt glemt hvor godt og enkelt det er.
Ta en stor bakepotet eller et par vanlige poteter, en pakke karbonadedeig, en boks hakkede tomater, litt tomatpure og ketchup, chili, hvitløk, oregano og lett ost.


Sett ovnen på 225 grader.
Skjer poteten i skiver og legg den på bakepapir. Stek i ovnen i 15 minutter.
I mellomtiden steker du karbonadedeigen. Ha over hakkede tomater, tomatpure, ketchup og krydder.
Legg potetskiver på et bakepapir, ha over kjøttsausen. Legg over et par potetskiver, kjøttsaus og topp med ost.
Stek videre i ovnen i til osten er smeltet, ca 20 minutter.


Kjempe godt, sunt og mettende.
Moussaka er et festmåltid.
Til middag hører det med grønnsaker.
Jeg synes det er godt å servere frisk og deilig salat.
Jeg lagde en enkel salat av spinat, cherrytomater og rødløk, og hadde over litt balsamico og krutonger.  
Middagen ble spist i solsteken, da smakten den ekstra godt, nydelig solskinns moussaka.


Nå har jeg slengt meg ned i sofaen.
Her blir jeg en god stund.
Tv’en er på, isen er funnet frem og kjæresten er i armkroken.
Jeg er Vingle-Petter deluxe og klarer så og si aldri å bestemme meg for noe.
Når jeg skulle velge hva slags is jeg ville ha, grublet jeg frem og tilbake i en evighet.
Etter mye om og men endte det med DreamIs med brownie og karamell og Hennig Olsen crème peanøtt og karamell. To av mine absolutte favoritter.

Tidligere i dag gikk jeg en god tur i skogen.
Solen skinte, solbrillene var på, gradestokken nærmet seg femten grader og fuglene kvitret.
Jeg storkoste meg i 70 minutter
Er det flere som har et stigende humør i dette været?
Jeg elsker sol!

Håper du har hatt en strålende søndag.
Solen skinner for deg :grin:
Kristine 

24 kommentarer

Siste innlegg