Riktig god søndag og første påskedag.
Nyter du fridagene?
Jeg begynner å bli litt smålei påskegodiset og smalt sammen en helt nydelig sjokoladekake.
Hele kaken inneholder utrolige 312 kalorier masse proteiner og lite fett og karbohydrater!
Sukkerfri, glutenfri, mager og utrolig god.
Spis gjerne hele selv, det gjorde jeg, eller del med noen du er glad i.
SKINNY CHOCOLATE CAKE
Sjokoladekake
1 egg
2 eggehviter
15 g sjokoladeprotein
10 g mandelmel
15 g pofiber eller fiberfin
10 g kakao
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
4 ss sukrin
50 g mager kesam
0,5 ? 1 dl farris naturell eller vann
½ ts smøressens, kan sløyfes
Bittelitt salt
Glasur
1 eggehvite
Sukrinmelis
10 g 100 % kakaopulver
4 dråper stevia sjokolade, kan sløyfes
Stivpisk de to eggehvitene.
Bland sammen i sjokoladeprotein, mandelmel, sukrin, pofiber, fiberhusk, kakao, salt og bakepulver.
Ha i det hele egget, mager kesam, smøressens og vann.
Bland deigen forsiktig med de stivpiskede eggehvitene.
Ha deigen i en form.
Stek på 175 grader i 20 – 25 minutter.
Pisk eggehviten til glasuren lett med en gaffel.
Ha i sukrinmelis, kakao og stevia.
Tilsett eventuelt litt væske om glasuren blir stiv.
Om ønskelig kan du tilsette et par spiseskjeer med kaffe.
Smør glasuren over kaken.
Del i 8 (store) stykker.
Nyt.
Hele kaken inneholder:
312 kcal, 46 g protein, 11 g fett og 8 g karbohydrater.
Dette gir mirakuløse 39 kalorier per stykke!
La deg friste.
Kristine ♥