PROTEINRIK PASTA

Jeg tenkte at det må være mulig å lage en magrere versjon, en proteinpasta-versjon.
Og jammen gikk det ikke supert.
Både konsistens og smak ble veldig bra, det blir mye pasta fremover!

Proteinrik pasta

1 egg
1 eggehvite
100 g mager kesam
3 ts fiberhusk

Pisk det hele egget og eggehviten lett sammen med en gaffel.
Ha i kesam og fiberhusk.
Rør til alt er godt blandet.
La røren stå å svelle i fem minutter.
Ta ut deigen og legg den på et bakepapir.
Ta en nytt ark med bakepapir og smør med 1 ts olje. Legg dette bakepapiret over deigklumpen.
Kvel deigen flat ved å kjevle oppå bakepapiret.
Stek på 150 grader i 10 minutter.
Skjær i lange strimler..
Server.


Dette var utrolig enket, for ikke å snakke om; magert og proteinrikt.
En ny favoritt.
Pastaen både smakte og gjorde godt.
Jeg serverte proteinpastaen med et godt dryss parmesan, ovnsbakt paprika (legg hele søt paprika på et stekebrett og stek på 200 grader i 40 minutter)  og kremet sopp- og kjøttsaus (biff, sopp og finhakket hvitløk stekt lett før jeg hadde i mager creme fraiche og litt soyasaus).
Kjempe godt!

Ellers hadde jeg en god økt på rygg og mage i dag.
Den så slik ut:
-Chins
Kroppsvekt: 6 repetisjoner     helt selv – ny rekord :mrgreen:
Kroppsvekt: 4 repetisjoner
Med strikk: 5 repetisjoner
Med strikk: 5 repetisjoner
Med assistanse: 8 repetisjoner
-T-bar roing
35 kg: 7 repetisjoner
35 kg: 6 repetisjoner
35 kg: 6 repetisjoner
37,5 kg: 5 repetisjoner
37,5 kg: 5 repetisjoner
-Enarms roing
18 kg: 6 repetisjoner
20 kg: 5 repetisjoner
20 kg: 5 repetisjoner
22 kg: 5 repetisjoner
-Omvendt flyes
vekt nr 2: 15 repetisjoner
vekt nr 2: 10 repetisjoner
vekt nr 1: 13 repetisjoner
vekt nr 1: 12 repetisjoner
-Hengende benhev
Kroppsvekt: 16 repetisjoner
3 kg: 6 repetisjoner
4 kg: 5 repetisjoner
4 kg: 5 repetisjoner


Nå er jeg i gang med desserten.
Jeg gadd ikke lage noe fanzy, så det ble enkelt og greit en god frukttallerken.
Vannmelon, appelsin, jordbær, bringebær og blåbær.
Masse vitaminer og antioksidanter.
Da blir det heller noe mer tidskrevende til kveldsmat.

Kristine 

Siste innlegg