THE BEST CUP OF COFFEE

Beklager om dere er lei av min gjentatte gnåling om proteinkaffe.
Det er bare så fantastisk godt, jeg er avhengig!
Det var kjære Ayna som fikk meg hektet på proteinkaffe for noen år tilbake, etter dette har jeg laget det så og si hver enste dag.
Selv når jeg er på ferie eller reiser bort, tar jeg alltid med meg sjokoladeproteinpulver slik at jeg kan lage proteinkaffe. Og, ja, jeg har blitt stoppet noen ganger på flyplassen grunnet mistenkelig pulver i poser, men det går alltid bra :mrgreen:

Dette er yndlingsoppskriften min.
Jeg sitter å drikker den akkurat nå.
Søt og god, med en mild sjokoladesmak.
Det blir som en proteinrik mocca kaffe.

Proteinkaffe,
den beste.

1 kopp kaffe
25 g mocca-protein
0,5 dl vann
4 dråper stevia sjokolade
1 eggehvite
1 ss walden farm kalorifrie sjokoladesirup

Bland sammen proteinpulveret med vannet.
Rør inn stevia.
Hell så proteinblandingen over i kaffen og rør rundt med en skje.
Stivpisk eggehviten, om ønskelig kan du tilsette litt søtstoff.
Ha eggehviten over proteinkaffen og topp med sjokoladesirup.

Hele dette glasset inneholder 108 kalorier og hele 25 gram protein.
Ingen karbohydrater eller fett.
Utrolig, eller hva?

Stevia og sjokoladesirup er kjøpt på iHerb, her og her.
Bruker du koden OKE701 får du 5 $ i rabatt på din første bestilling.

Nå skal jeg nyte resten av kaffen min og fortsette med semesteroppgaven.
Jeg gleder meg til en hard styrkeøkt på bryst og skuldre om noen timer.
Ha en riktig god onsdag :grin:

Kristine

24 kommentarer
    1. Charlotte Inderhaug:
      Grunnen til at den klumper seg er nok at du bruker et proteinpulver som klumper seg.
      Hvilket merke bruker du?
      Det er viktig at du blander proteinpulveret ut i litt vann, før du heller i kaffen. Om proteinpulveret ikke er klumpete før du heller det i vannet, har du et klumpfritt proteinpulver, da vil den heller ikke klumpe seg i kaffen.

    2. Marika:
      Jeg får ikke vondt i magen av proteinpulver, nei.
      Har du sjekket deg for melkealergi?
      Det fleste proteinpulvre inneholder jo melk.

    3. Anonym:
      Jeg kjøper ingrediensene til baking på funksjonellmat.no.
      Det eneste jeg kjøper på iHerb til baking er peanøttmel og stevia.
      Men jeg kan lage et innlegg om hva jeg kjøper på iHerb 🙂

    4. Liza:
      Hvor mange grader kaffen min er, er jeg usikker på.
      Jeg blander proteinpulveret mitt ut med varmt vann fra springen. Koker vann i en kjele, heller kaffepulver over det kokende vannet og heller kaffen over proteinpulveret. Jeg vil tro at proteinkaffen er da rundt 95 grader.
      Du må sørge for å blande ut pulveret godt før du tilsetter i kaffen 🙂

    5. Sofie Louise:
      Grunnen til at den klumper seg er nok at du bruker et proteinpulver som klumper seg.
      Hvilket merke bruker du?
      Det er viktig at du blander proteinpulveret ut i litt vann, før du heller i kaffen. Om proteinpulveret ikke er klumpete før du heller det i vannet, har du et klumpfritt proteinpulver, da vil den heller ikke klumpe seg i kaffen.

    6. Jeg elsker bloggen din, kjempe inspirerende! Hva studerer du? 🙂 lykke til med oppgaven!

    7. Du er en kjempegod inspirator når det kommer til trening, sunn mat og drikke… deriblandt proteinkaffen som ser utrolig deilig ut:-) Men – jeg bare lurer på om du ikke får vondt i magen av proteinpulveret? Jeg får nemlig uhorvelig vondt i magen av proteinpulver, og det er så synd når det er så mye godt å lage av det. Noen erfaring med det? Eller tips til proteinpulver som “ikke slår seg på magen”? Setter utrolig stor pris på bloggen din:-)

    8. Lurte på om du kunne lage ett innlegg om hva ingrediense du bruker heter på Iherb? De heter jo ikke det samme på Iherb som på norsk, og det hadde gjort ting lettere for sånne nybeynnere som meg :))
      Også lurte jeg kanskje på om du kunne lage ett innlegg over alle ingredienser du kjøper på Iherb, ikke bare de vanligste ingrediensene dine liksom? Alt fra A-Å, innenfor matverdenen? Hadde blitt kjempetakknemlig?
      Stå på, du er flott!

    9. Proteinkaffe er definitivt en ny favoritt. Pleier å lage iskaffe av det som regel, for opplever noen ganger at proteinet klumper seg litt. Hvor mange grader er kaffen din og hvordan blander du?
      Bloggen din er helt fantastisk, den har jeg og blitt avhengig av 😉 fortsett sånn, det er utrolig inspirerende!!

    10. Hvordan får du blandet proteinet og kaffien? Mitt forsøk på proteinkaffe for en stund tilbake ble alt annet enn bra – store klumper av proteinpulver. Endte med at hele smørja gikk i vasken..
      Det ser såå godt ut, og jeg elsker jo kaffe!! Tips? 🙂

    11. Proteinkaffe er skikkelig godt – fint med en påminnelse, er så mange ting jeg tidligere har hatt hver dag som jeg har “glemt” av litt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg