NYBAKT TIL FROKOST

Hva er bedre enn nystekt brød til lørdagsfrokosten?
Hele huset dufter deilig bakst.
Varmt, ferskt og godt.


Jeg var lat. Det er lov å være det på en lørdag, er det ikke?
Da jeg så Iduns Karbolett lavkarbo-brød i butikkhyllene for en månedstid siden, kjøpte jeg det med en gang. Det var først i dag jeg prøvde det.
Jeg tilsatte en scopp, 30 gram, med bakepro i blandingen og byttet ut oljen med mager kesam.
Kjempe enkelt, proteinrikt og godt brød på en – to – tre.
Jeg kommer til å lage dette brødet flere ganger.


Jeg serverte to brødskiver med stekte egg, cherrytomater, gul paprika og røkelaks.
Det ble en tilhørende protein-mocca: en kopp kaffe, blandet med 30 g belgisk sjokoladeprotein, 1 ss kakaopulver og 4 dråper stevia sjokolade.

Resten av dagen skal nytes til det fulle.
Det blir en koseøkt på biceps, triceps og skuldre, før jeg kryper opp i sofaen. Der blir jeg hele denne lørdagen, tett inntil kjæresten. Vi har funnet frem en hel haug med filmer og en stor godtepose. Gjett om det blir koselørdag :mrgreen:
Håper du får en flott dag.
Det er helg, nyt den!

Kristine 

26 kommentarer

Siste innlegg