Gjett om det var deilig med en treningsøkt i dag.
Jeg liker ikke å sitte stille så mange timer på rad!
Før trening ladet jeg opp med frukt, bær og vaniljeskyr (skyr iblandet vaniljeprotein), bilde kan du se her.
Så var det klart for å komme seg på Elixia og pumpe litt
Herlig, herlig.
Snikfoto på trening.
Rygg og bryst fikk kjørt seg i dag.
– Chins
Kun et sett for å filme
– Enarms roing
5 sett * 5 -8 repetisjoner
– Stående roing
5 sett * 5 -6 repetisjoner
– Flyes
5 sett * 9 -6 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 5 repetisjoner
– Sittende roing
4 sett * 12 -8 repetisjoner
Rett hjem til middag.
Nydelig kalkun med baconsurret dadler, ovnsbakt tomat og rotmos.
Kalkunsteken krydret jeg med salt og pepper og stekte i ovnen i cirka en time på 180 grader. Jeg bruker steketermometer, da blir resultatet alltid bra. Kalkunen skal få en kjernetemperatur på 70 grader.
Tomatene ble delt i to, krydret og stekt i ovnen sammen med kalkunen.
Rotmosen laget jeg ved og mose sammen kokt potet og kokt sellerirot. Jeg tilsatte litt smør (kan byttes med kesam om du tenker på kaloriene) og muskatnøtt.
Når kalkunen hadde nådd 60 grader surret jeg baconskiver rundt dadler og hadde de inn i ovnen. Jeg lot dem stå til kalkunen var ferdig, cirka ti minutter.
Server og nyt.
Deilig søndagsmiddag.
Dadler surret i bacon er fantastisk godt.
Det søte og myke fra dadlene passer perfekt med det salte og sprø fra baconet.
Nyt kvelden videre.
Jeg skal tilbake til skrivingen. Snart ferdig!
Kristine ♥
Ingrid:
Å, herlig. Det må prøves 🙂
Helene:
Nå spiser jeg rundt 2200 -2500.
Marthe N.:
Hjertelig takk for koselige ord Marthe. Husk at litt trenger er bedre enn ingenting 🙂
Mmm, kalkun <3
Bra med ei god søndagstrening, markerar ein bra slutt på veka og ein god begyndelse på den nye veka 🙂
Skjønner godt at det var deilig med litt trening midt oppi all lesingen/skrivingen, det tar på å sitte stille.
Og maten så jo bare supergod ut. 🙂
NAM! Nå vet jeg hva ukens middagsprosjekt blir. Takk for det!
Ha en kjempefin mandag, Kristine, beste dagen i uka! 😀
Hei. Må bare si at jeg syns bloggen din er flott! 🙂 Utrolig inspirerende.
Selv trener jeg nok bare en brøkdel av det du gjør. Men jobber med saken.
Takk for flotte oppskrifter også 🙂
M
Nam! Vet du sånn cirka hvor mange kalorier du forbrenner hver dag, og hvor mye du får i deg?
lekker middag! og lekre skuldre! 😀
Nå fikk jeg lyst på kalkun, har i fryseren så må vel lage en dag snart 😀
Hvordan oppbevarer du telefonen/ipod/mp3spiller når du er på trening?
Håper du har hatt en flott helg 🙂
Herlig økt og form på deg frøken!
Og du daddeline, de daddlene i ovnen så ikke dummen ut!
misunner deg treningen. har ikke trent på dagesvis nå … :Dmmm ja til alt dadler! ha en fin søndag!
Baconsurrede daddler er helt fantastisk! Åh, det fristet fryktelig mye, selv om jeg er stapp mett. God kveld videre 😀
Ååå, det så godt ut, dadler er nydelig 🙂
Flink! Du er til stor inspirasjon 🙂
Dadlene blir enda bedre hvis du har blåmuggost inni, og spekeskinke utenpå;)
Åhh, dadler med bacon er fantastisk! 😀
Dadler kun for seg selv er også kjempe godt 😀
Æsj! Jeg ble jo sulten, og jeg liker vanligvis ikke sånn type mat i det hele tatt 😛 hahah! Godt jobba, stå på, looking good! 🙂
Åh, herreminhatt, det så godt ut! Dadler er jo noe av det beste jeg vet… 🙂
(Du ser bra ut, du også, forresten!)