SØNDAGSTRENING

Gjett om det var deilig med en treningsøkt i dag.
Jeg liker ikke å sitte stille så mange timer på rad!
Før trening ladet jeg opp med frukt, bær og vaniljeskyr (skyr iblandet vaniljeprotein), bilde kan du se her.
Så var det klart for å komme seg på Elixia og pumpe litt :grin:
Herlig, herlig.


Snikfoto på trening.

Rygg og bryst fikk kjørt seg i dag.
– Chins
Kun et sett for å filme
– Enarms roing
5 sett * 5 -8 repetisjoner
– Stående roing
5 sett * 5 -6 repetisjoner
– Flyes
5 sett * 9 -6 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 5 repetisjoner
– Sittende roing
4 sett * 12 -8 repetisjoner


Rett hjem til middag.
Nydelig kalkun med baconsurret dadler, ovnsbakt tomat og rotmos.

Kalkunsteken krydret jeg med salt og pepper og stekte i ovnen i cirka en time på 180 grader. Jeg bruker steketermometer, da blir resultatet alltid bra. Kalkunen skal få en kjernetemperatur på 70 grader.
Tomatene ble delt i to, krydret og stekt i ovnen sammen med kalkunen.
Rotmosen laget jeg ved og mose sammen kokt potet og kokt sellerirot. Jeg tilsatte litt smør (kan byttes med kesam om du tenker på kaloriene) og muskatnøtt.
Når kalkunen hadde nådd 60 grader surret jeg baconskiver rundt dadler og hadde de inn i ovnen. Jeg lot dem stå til kalkunen var ferdig, cirka ti minutter.
Server og nyt.
Deilig søndagsmiddag.


Dadler surret i bacon er fantastisk godt.
Det søte og myke fra dadlene passer perfekt med det salte og sprø fra baconet.

Nyt kvelden videre.
Jeg skal tilbake til skrivingen. Snart ferdig!

Kristine

20 kommentarer

Siste innlegg