TORSDAGENS

I dag gjorde jeg noe gøy.
Jeg hadde et intervju med avisen Budstikka.
PØ måtte være med som psykisk støtte fordi jeg var nervøs!
Vi filmen, tok litt bilder, pratet og laget proteinkaffe :grin:
Jeg er egentlig ganske sjenert av meg og er veldig spent på resultatet. ‘Ehhhh’ og noe ordfeil vet jeg at oppstod.
Jeg skal si ifra når intervjuet blir publisert.
Budstikka har en konkurranse gående nå. Jeg hadde blitt veldig glad om du ville stemme på meg her.


Harry-flexing før intervju.

Jeg har ikke rukket å spise middag enda, men her er dagens lunsj.
Kalkunstek, salat, ovnsbakt paprika og soppstuing, rester etter gårsdagens kveldsmat.
Det er like så greit å lage ekstra mye mat når man først står på kjøkkenet.
Soppstuing, ovnsbakt paprika og kalkun holder seg flere dager i kjøleskapet. Perfekt til en hurtig lunsj eller en matboks.



Kalkunsteken ble krydret med salat og pepper før jeg langtidsstekte den i ovnen på 100 grader til steketermometeret viste 70 grader.
Jeg la hele paprika ved siden av kalkunen og lot de steke sammen.
Salaten består av lollo salat, ruccola, cherrytomat, gul paprika og rødløk.
Soppstuing laget jeg ved å steke champignon i skiver sammen med hvitløk. Når soppen har fått stekt noen minutter og mistet en del av væsken sin, hadde jeg over creme fraiche og et par spiseskjeer med soya saus.


Det er ikke mye karbohydrater i den lunsjen, derfor avrundet jeg det hele med en tallerken frukt og bær,
Frukt er sunt og digg!
Ikke bare inneholder det masse vitaminer, mineraler og antioksidanter. Det er også sunt og kjempe godt.
Husk å spise frukten din i dag :grin:

Nå er det tid for en treningsøkt på rygg og triceps,  (EDIT: ingen trening dessverre) før det bærer hjem til kakebaking.
Lillebror skal konfirmeres i helgen og jeg skal bake kaker.
Ha en fin kveld videre.

Kristine

17 kommentarer

Siste innlegg