SUKRIN+

Har du prøvd den nye sukrinversjonen?
Jeg fikk en pakke i posten fra FunksjonellMat med Sukrin+ tidligere i uken og jeg må si jeg liker denne enda bedre enn original versjonen.


Sukrin er et produkt det går mye av her i huset.
Vi bruker det til baking, i teen, over kesam, ja til all matlaging generelt.
Jeg har faktisk ikke sukker i huset, men bruker sukrin til alt.

Sukrin+ er et naturlig søtningsmiddel på lik linje med sukrin, men i denne versjonen er sukrin kombinert med stevia.
Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker og du trenger derfor bare halvparten av mengden.
Produktet er helt naturlig og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller kalorier.

Det jeg falt for hos Sukrin+ er at litt av den isende og kalde følelsen du får av sukrin er borte.
Når jeg lager mat som må ha ganske store mengder søtt, som eggedosis, får man en slags “kjølig” smak, men mye av dette er borte i sukrin+. Jeg vil tro det skyldes stevia.

Nå er det tid for å komme seg på trening
Ha en herlig fredag :grin:

Kristine

18 kommentarer
    1. Den der har jeg ikke smakt enda, men kommer til å kjøpe den neste gang jeg skal innom helsekosten:) Blir spennende å prøve, alt må testes ut:)

    2. Denne må jeg prøve! Er vanligvis ikke glad i sukrin, på grunn av den “kalde” smaken.
      Laget forresten sjokolade-milkshaken i dag, den ble supergod! Den blir det nok å
      gå mye av i sommer 🙂

    3. Åh, da skal jeg prøve denne. Mye av grunnen til at jeg har blandet sukrin og vanlig sukker er nettopp den “kalde” følelsen som kommer av sukrin 😉

    4. Jeg må si at jeg ikke kjennte så stor forskjell på de to typene.. Kan være fordi jeg brukte den på havregrøt som er varmt og sukrinen var smeltet o:) Kanskje forskjellen er større i kesamen, eller cottage cheesen, høres hverfall ut som at det må testes ut 😀
      Håper du hadde en fin økt på trening 🙂

    5. Jeg har ikke fått prøvd meg på den enda, men jeg har brukt Stevia i mange år, etter at søster tok med fra USA i.. tja.. 2004 var det vel?
      I store mengder kan steviaen bli litt vel bitter synes jeg, så bli spennende å se hvordan sukrin+ blir der!

    6. Åh, jeg stod å så på denne i butikken i dag, men kjøpte den ikke! skal absolutt kjøpe de nå når du skriver at den isende følelsen er borte – er nemlig helt enig!!

    7. Jeg pleier alltid å blande sukrin med enten stevia, bjørkesøt eller palmesukker, for å unngå den isende følelsen i munnen, så kan tenke meg at dette er et helt genialt produkt. 🙂

    8. æsj jeg tør liksom ikke prøve meg på den, for jeg blir så siiiinnsykt dårlig i magen av vanlig sukrin. har liksom maaasse sukrin her som ingen i huset kan bruke fordi vi rett og slett blir helt jævlige i magen av den.. kanskje ikke sukrin+ er like ille? 🙂 greit at man ikke behøver å bruke så mye da, så holder posen litt lengre 😉 hehe

    9. 🙂 Jeg har brukt sukrin+ i litt over 4 måneder og er superfornøyd! Jeg trodde du brukte det allerede, ellers så hadde jeg tipset! Mye bedre enn sukrin. Jeg så det på funksjonellmat på nyåret og tok kontakt med sunkost i Asker og på holmen og spurte om de kunne ta det inn. De visste heller ikke at det eksisterte 😛 Familien kjenner butikklederne såpass godt at de tok det inn på flekken 😉

    10. Åh. så spennende! Har selv latt være å bruke sukrin pga den isende smaken, men denne må jeg teste ut! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg