Det ble en kort, men god, styrkeøkt tidligere i dag.
Jeg kjørte igjennom bryst og rygg. Da blir det skuldre, armer og mage i morgen slik at hele kroppen får trent seg til tross i løpet av uken for flere dager hvile.
Økten varte rett under en halv time og så slik ut:
– Chins
2 sett * 11 – 8 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Benkpress maskin
5 sett * 6 -8 repetisjoner
– Pec deck
3 sett * 7 -10 repetisjoner
– Enarms roign
4 sett * 6 -9 repetisjoner
Så var det hjem til middag.
Det ble en nydelig kreasjon med kalkun, soppsaus og paprikasalat.
Kalkunfileten stekte jeg i ovnen på 180 grader til steketermometeret viste 70 grader.
Soppsausen laget jeg ved å steke sopp i biter sammen med hakket hvitløk. Når soppen har gitt fra seg en del væske har jeg over creme fraiche og litt soyasaus.
Paprikasalaten laget jeg ved å grille paprika i ovnen på grillelement i 30 minutter. Deretter skar jeg den i biter, hadde over rødløk i skiver, hakket basilikum, mozarella, sitronsaft og maldonsalt.
Denne salaten bør prøves.
Utrolig god.
Paprika får en fyldig sødme når den grilles og det passer perfekt sammen med syrligheten fra sitron og kraften fra mozarella.
Jeg skal helt klart lage den igjen og vil tro den passer til så og si alle typer kjøtt / fugl.
All ære går til kjæresten som hadde en finger med i spillet her.
Nå har jeg krøpet meg godt opp i sofaen.
Legg merke til hvor oppslukt jeg er over TV’n. Jeg må le litt av mitt eget uttrykk.
Master Chef er på, masse ny inspirasjon og gode ideer hentes.
Er du som meg og liker og snackse når du intrer sofaen?
Det er noe eget med fredagskveld, kjæresten i armkroken, tv-titting og noe godt å snafse på.
Jeg laget eple-snacks i dag og serverte med mørk sjokolade.
Godis kan også være sunt
Jeg skar et grønt eple i skiver. Du kan selvfølgelig bruke hvilke som helst eple, eller kanskje ananas eller vannmelon. Bruk det du liker. Jeg synes de grønne og sure eplene er best.
På epleskivene smurte jeg peanøttkrem og toppet med sjokoladekrem.
Peanøttkremen laget jeg av 3 ss med peanøttsmør, 3 ss mager kesam, litt salt, sukrinmelis og et par dråper stevia english toffee.
Sjokoladekremen består av 30 g sjokoladeprotein, 1 stor ss med kakaopulver, sukrinmelis, 2 ss mager kesam og 1 ss melk.
Da er det helg.
Nyt kvelden videre.
Kristine ♥
H.k:
Jeg har svart deg lenger opp 🙂
Lovelyliller.com:
Han er matnerd selv, så han synes ikke jeg lager mye rart, men at noen av ideene mine er merkelige 😉
Elise:
Så hyggelig å høre, takk for det 🙂
Ingriiiiiid:
Jeg har svart deg i et tidligere innlegg 🙂
Kristin:
Det hadde vært en drøm 🙂
Du er sååå flink og kreativ, den middagen ser kjempegod ut 😉
helt seriøst. kan ikke du starte din egen sunne restaurant? virkelig. mmm du er en fantastisk sunn gourmet kokk!! 🙂
Ohhh yeah!!
Snacks er SUPERVIKTIG.;) Men i motsetning til hva mange tror ikke synonymt med boller, kaler, potetgull og brus.;)
så utrolig søt du var!:) Jeg har blitt hekta på peanøttmel,vann,litt salt og noen striper med yaconsirup over! Passer på lompe, frukt.. med bare en skje..;)
Så kjempe godt ut som alltid! Her har vi sett film og kost oss 🙂
Hei Kristine!
Hvordan går det med magen din? Du er jo ei oppblåst osv mer – hvordan fikset du det? 🙂 ligger svaret i kostholdet?
Skal definitivt prøvde den eplesnacksen 🙂 må bare handle inn nytt peanøttsmør! Kjøper du dette på iherb?
Ser vanvittig godt ut:) Henter masse inspirasjon fra deg… Stå på !
God helg:)
deilig med økt og kalkun da! synes kjæresten at du lager mye rar snacks? 🙂
<3
Hvilket peanøttsmør bruker du? 🙂
Så masse god mat 😀 Kos deg masse i helga !
Søt jente som er veldig sterk i chins og lager veldig fristende mat. Det er det du er 🙂
Mm, det så kjempe godt ut 🙂 Kos dere i kveld, nyt helga!
kos dere masse ikveld <3