SNACKS

Det ble en kort, men god, styrkeøkt tidligere i dag.
Jeg kjørte igjennom bryst og rygg. Da blir det skuldre, armer og mage i morgen slik at hele kroppen får trent seg til tross i løpet av uken for flere dager hvile.
Økten varte rett under en halv time og så slik ut:
– Chins
2 sett * 11 – 8 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Benkpress maskin
5 sett * 6 -8 repetisjoner
– Pec deck
3 sett * 7 -10 repetisjoner
– Enarms roign
4 sett * 6 -9 repetisjoner


Så var det hjem til middag.
Det ble en nydelig kreasjon med kalkun, soppsaus og paprikasalat.
Kalkunfileten stekte jeg i ovnen på 180 grader til steketermometeret viste 70 grader.
Soppsausen laget jeg ved å steke sopp i biter sammen med hakket hvitløk. Når soppen har gitt fra seg en del væske har jeg over creme fraiche og litt soyasaus.
Paprikasalaten laget jeg ved å grille paprika i ovnen på grillelement i 30 minutter. Deretter skar jeg den i biter, hadde over rødløk i skiver, hakket basilikum, mozarella, sitronsaft og maldonsalt.


Denne salaten bør prøves.
Utrolig god.
Paprika får en fyldig sødme når den grilles og det passer perfekt sammen med syrligheten fra sitron og kraften fra mozarella.
Jeg skal helt klart lage den igjen og vil tro den passer til så og si alle typer kjøtt / fugl.
All ære går til kjæresten som hadde en finger med i spillet her.


Nå har jeg krøpet meg godt opp i sofaen.
Legg merke til hvor oppslukt jeg er over TV’n. Jeg må le litt av mitt eget uttrykk.
Master Chef er på, masse ny inspirasjon og gode ideer hentes.


Er du som meg og liker og snackse når du intrer sofaen?
Det er noe eget med fredagskveld, kjæresten i armkroken, tv-titting og noe godt å snafse på.
Jeg laget eple-snacks i dag og serverte med mørk sjokolade.
Godis kan også være sunt :grin:

Jeg skar et grønt eple i skiver. Du kan selvfølgelig bruke hvilke som helst eple, eller kanskje ananas eller vannmelon. Bruk det du liker. Jeg synes de grønne og sure eplene er best.
På epleskivene smurte jeg peanøttkrem og toppet med sjokoladekrem.
Peanøttkremen laget jeg av 3 ss med peanøttsmør, 3 ss mager kesam, litt salt, sukrinmelis og et par dråper stevia english toffee.
Sjokoladekremen består av 30 g sjokoladeprotein, 1 stor ss med kakaopulver, sukrinmelis, 2 ss mager kesam og 1 ss melk.

Da er det helg.
Nyt kvelden videre.

Kristine

19 kommentarer

Siste innlegg