FREDAGSTRENING

Hei fredag!
Det er helg :grin:
Jeg jobber riktignok i helgen, men uansett føles det alltid godt med helg.


Det var tungt å komme i gang med treningen i dag.
Trolig på grunn av regnet. Jeg ville ikke ut å bli våt!
Jeg laget opp med riskaker, frukt og kaffe.
og en kopp kaffe til…og noen flere riskaker….og litt mer frukt.
Jeg klarte å bruke tre timer på å komme meg på trening.
Det føltes heldigvis mye bedre så fort jeg kom i gang.
Økten på ben, biceps og triceps så slik ut:
– Knebøy
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Markløft
4 sett * 10 -12 repetisjoner
– Leg curl
3 sett * 15 repetisjoner
– Leg ex
3 sett * 10 -12 repetisjoner
– Triceps pushdown
3 sett * 12 -15 repetisjoner
– Biceps curl med stang
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Dips på benk
3 sett * 12 repetisjoner


Rett etter trening hev jeg i meg en proteinshake og en stor banan.
Næring rett etter trening er viktig for at kroppen skal restituere seg best mulig.
Når jeg kommer hjem, cirka en timestid etterpå, spiser jeg et mer fullverdig måltid.
I dag ble det:
– Stekt egg
– Stekt egg med skinkeskiver og masse deilig krydder
– Cherrytomat, tomat og avokado
– Riskake med kesam, blåbær og kanel
– Riskake med kesam, banan og sjokoladesaus (laget av mocca-protein, kakaopulver og melk)
– Eple


Veldig enkelt og raskt, men likevel godt.
Sånn blir det når jeg må løpe videre til jobb.

Ønsker deg en fantastisk helg :grin:
Kristine

14 kommentarer
    1. Hallo! 🙂
      Har fulgt med på bloggen din en god stund nå, og synes det er dritstilig hvordan kroppen din har blitt mer og mer bygd. Ser ut som at du nesten bare har muskelmasse, noe jeg personlig synes er veldig tøft. Stå på! Og håper det blir litt flere flexebilder fremover :))
      Hilsen stor fan!

    2. Katrine:
      Ofte lager jeg de dagen før og har de i kjøleskapet natten over. På morgenen tar jeg de ut og da ligger de alt fra 2 til 10 timer i sekken. Det funker like bra 🙂
      God helg.

    3. Hehehe, har av og til også slike moonstertrege avganger før trening! Men lønnet seg nok med litt ekstra på fyll til økta kan jeg tenke meg! Du ser strålende ut og disker og trikser opp herligheter på en snor 😉

    4. Nam – riskaker er GODT! Lurer på en sak, når du lager matpakkene dine, hvordan og hvor lenge oppbevarer du dem?:) Sånn hvis de kanskje ikke har mulighet til å stå i kjøleskapet på noen timer?:) Håper du får en superduper helg Kristine!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg