Pizza på en fredag er ikke feil.
Eller, det skal vel sies at pizza aldri blir feil.
Det smaker godt uansett
I dag ble det en proteinrik variant med grov bunn og masse fyll.
Fyllet er det beste etter min mening.
Pizza
Bunn
1 egg
50 g mandelmel
50 g havregryn
50 g spelt mel
50 g bakepro, eller annen tørrvare
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
Ca 1 dl vann
Bland sammen alle ingrediensene.
Hold igjen litt vann. Tilsett mer eller mindre væske ut i fra konsistensen på deigen.
Ha den utover på en bakepapirkledd stekeplate.
Forstek i 5 minutter på 225 grader.
Fyll
1 boks hakkede tomater
1 liten boks tomatpure
3 ss ketchup
1 ts sukrin
Krydder; oregano, pepper, kanel
400 g karbonadedeig
Finhakket hvitløk og chili
100 g skinke
1 rødløk
Champignon
Ananas
Masse ost
Stek karbonadedeig med hvitløk, chili og kanel.
Ha over hakkede tomater, tomatpure, ketchup, sukrin, krydder og hakket løk.
Smak deg til med krydderet.
La sausen koke i minimum 10 minutter. Jo lenger den koker, jo bedre blir den.
Ha sausen over bunnen.
Legg på skinkeskiver og ost. Her har jeg lettere jarlsber og litt parmesan.
Topp med ananas, champignon og et dryss oregano.
Stek på 225 grader på nest nederste rille i 12 minutter.
På en pizza kan du bruke akkurat det du ønsker. Om mitt fyll ikke frister, bruk det du liker best.
Jeg toppet med ruccola og hjemmelaget hvitløksdressing (kesam, finhakket hvitløk, pepper og sitronsaft).
Så godt!
Nå er det avgårde for å rekke en liten treningsøkt.
Så er det Elixia-kveld og bursdagsfeiring som står på planen.
Ha en gøyal fredagskveld
Det er helg!
Kristine ♥
Mariann:
Det var kjempe gøy å høre Marianne.
Jeg blir så glad når oppskriftene blir brukt og faller i smak 🙂
Janne:
Håper det smaker 🙂
Karina Dale:
Det var kjempe godt, prøv selv 🙂
therese:
Du kan bytte det ut med bokhvete eller for eksempel glutenfritt mel 🙂
Ida Kristine:
Lag den!
Vilde Sofie:
Du er herved invitert på pizza fest 🙂
sun:
Jeg trener så og si alltid uten sminke! Mest fordi jeg sminker meg nesten aldri til hverdags 😉
emiliemolsen:
Det var det også, prøv selv 🙂
Rannveig:
Vi får lage pizza sammen snuppa 🙂
Ada:
Så flott at du vil bli litt sunnere 🙂
Sukrin er et søtningstoff jeg ikke kunne levd uten. Jeg bruker det i alt fra teen, til bakst, smoothies, osv. Det er helt naturlig og kalorifritt.
Favorittpulveret mitt, som jeg har brukt i 5 år, er mocca-protein fra MyRevolution. Det passer perfekt både som shake og i bakst.
Tusen takk du og lykke til 🙂
christinestrening:
Det var kjempe godt 🙂
Lovelyliller.com:
Det finnes jo så mye sunt og godt 😀
Johanne Magnus:
Prøv den da 🙂
Lidenskap for ein sunn livssti:
Så enig! Kunne spist det hver dag 🙂
Hei Kristine.
Prøvde nettopp denne pizzabunn-oppskriften med fyll av tunfisk, ruccola, fetaost og oliven. Det ble knallgodt, denne oppskriften skal jeg absolutt bruke flere ganger, så tusen takk!
PS: God helg, og håper du aldri slutter å blogge.
Det blir løørdagskosen =)
Naam, det såg supergodt ut! God helg til dej, Kristine! 🙂
kan spelt melen byttes ut med noe glutenfritt? 🙂
Så utrolig godt ut! 😀
Ble veldig fristet, den pizzaen må testes ut. 😀
Nå fikk jeg VELDIG lyst på pizza!
Hei Kristine 🙂
Den pizzaen så bare supergod ut! 😀 Jeg har ett spørsmål til deg: Bruker du å trene med eller uten sminke? Altså tenker på concealer og foundation?
Åh, det så goooodt ut!!!
Å naaam! FIkk så syyyyyyyyyyyyykt lyst på pizza nå.. Huff!! :p Flinke du!:) God helg, snuppa!!! 🙂
Hei!
Jeg prøver å kutte ned på raske karbohydrater, og usunne matvarer. Er student og har derfor begrensede muligheter til å kjøpe erstatninger som proteinpulver, søtning o.l. Men tenker å kjøpe noe alternativer til sukker ihvertfall. Hva vil du anbefale om jeg bare skal kjøpe f.eks erstatning for sukker og 1 proteinpulver til baking? Du er til stor inspirasjon!
Mmm, det så ut som en hærlig variant 🙂
mmm for en deilig hverdagspizza. pizza er kjempegodt. ha en fin helg!
Den så knallgod ut!
Pizza er ALDRI feil! Din såg kjempegod ut! Ønsker deg ein nydeleg fredag Kristine 🙂