BOLLE- OG PAKKEGLEDE

Vi nærmer oss helgen med stormskritt.
Det føles utrolig godt.
Jeg har nemlig fri denne helgen :grin:
På grunn av skole og jobb har jeg kun en frihelg i måneden.
Denne helgen skal derfor nytes til det fulle.


Det første jeg gjorde i morges var å hente en pakke fra MyRevolution.
Jeg rakk ikke hente den i går, dermed gledet jeg meg hele natten.

Pakken inneholdt
MuskelBrownie i forskjellige smaker
Bare navnet får meg til å bli sulten.
Sukrin+
Ut med sukker inn med sukrin+! Denne versjonen har ikke den kalde ettersmaken som vanlig sukrin.
–  BetterBodies topp
Selvfølgelig i fargen råååsa.
FitnessStar treningsbukse
Med rosa detaljer.

Da dro jeg avgårde til Elixia i splitter ny treningstopp (akk, ja, jeg vet jeg ser ut som en freak på bildet) og en god dose motivasjon.
Jeg kjørte rygg og bakside ben.
– Markløft
4 sett * 7 -10 repetisjoner
– Sittende roing
3 sett * 7 -9 repetisjoner
– Glute bride
3 sett * 11 -12 repetisjoner
– Stående roing i smith maskinen
4 sett * 7 -10 repetisjoner
– Lår curl
3 sett * 8 -9 repetisjoner
supersett med
– Lårculr på ball
3 sett * 15 repetisjoner
– Nedtrekk
3 sett * 9 -10 repetisjoner


En av favoritt øvelsene mine for rygg:
Stående roing i smith-maskinen.
Det er riktig nok ikke meg på denne filmen, men her kan du se en utførelse av øvelsen.


Etter trening laget jeg kyllingkjøttboller og søtpotetmos.
Det var utrolig godt.
Jeg håper at maten skulle vokse mens jeg spiste.
Kyllingkjøttbollene og søtpotetmosen serverte jeg med pesto og en salat av cherrytomat, spinat og ovnsbakt paprika.


Søtpotetmosen laget jeg ved å dele to søtpoteter i to og koke dem møre.
Mine poteter kokte i 20 minutter, dette vil variere avhengig av størrelsen.
Ta av skalle og mos dem så med en stavmikser.
Jeg hadde i en dæsj kesam og et hvitløksfedd og kjørte på med stavmikseren til alt var godt blandet.


Kyllingbollene….eller heter det kyllingkjøttboller?
Jeg ble usikker nå.
Uansett, kyllingbollene eller kyllingkjøttbollene, du får velge selv :grin: laget jeg av to kyllingfileter som jeg hakket fint. Deretter hadde jeg de i en bolle sammen med et egg, bittlitt fiberhusk og finhakket hvitløk og chili. Stavmikseren mikset alt sammen til en jevn masse. Jeg hadde så i en halv hakket rødløk som jeg blandet inn med en skje.
Bollene formet jeg med hendene og la på en bakeplate.
Stek i ovnen på 200 grader i 20 -25 minutter.


Nå har jeg akkurat kost meg med et mellommåltid.
Du husker kanskje at jeg hadde som mål forrige uke å legge inn et ekstra mellommåltid eller snackmåltid.
Det har jeg klart og jeg holder det fortsatt.
Mango, druer og plommer med en kopp kanel-kakao og pisket fløte.


Kanel-kakaoen laget jeg av 3 dl melk som jeg varmet opp i en kjele sammen med 2 ss kakaopulver, 1 ts kanel, 1 scoop mocca-protein og en liten dæsj vaniljepulver. Pass på å røre jevnlig slik at melken ikke svir seg.
Når det begynner å ryke av kjelen helte jeg kakaoen over i glasset.
Jeg prøvde meg på lett dessert fløte på toppen.
Smaken var  god, men konsistensen ble ikke så bra.
Du kan kanskje se det på bildet at kremen ble veldig bløt. Det gikk ikke å piske kremen stivere.
Smaken var veldig god og det er viktigst.

Kristine  

14 kommentarer
    1. Så utrolig flink du er som balanserer så bra mellom jobb, trening og skole 🙂
      Selv bor jeg i Bergen å jobber 4 ggr v siden av studier.
      Jeg vurderer sterkt å begynne på ernæring på nyåret v Bjørknes eller Atlantis og håper du kanskje kan svare meg på et par spørsmål ang din studiehverdag 🙂
      – Hadde du tatt kjemi og de realfag som anbefales før du begynte? Om ikke – klarer du deg likevel greit fagmessig? Mestrer du det? Jeg har nemlig ikke tatt realfag som da anbefales.
      – Tar du ernæring på heltid eller deltid? Og hvor lenge har du studert dette?
      – Kan du søke deg videre til en mastergrad via dette studiet innenfor norske universiteteter?
      Supert om du får svart meg 🙂
      Klem fra fast leser

    2. Din middag er nesten prikk lik lunsjen min, bare at jeg har rotmos av masse forskjellig.
      Gleder meg også til å hente min pakke på posten etter, muscle brownie here I come 😀
      Ha en sup helg, søte.

    3. Tøffe Kristine! Kunne du gjort meg en stoooor tjeneste og skrevet ett innlegg om det nye programmet ditt? Jeg vet at du har lagt det ut sånn til sammen, men det ville vært supert å fått alt i ett innlegg. Og kanskje sagt noe om hvor lenge du har trent styrke, hvor lang tid det tok før du begynte å merke endringer i kroppen og slikt! Jeg har bladd tilbake i bloggen og ser at kroppen din har endret seg MYE og det motiverer 😀 😀 😀 Jeg er veldig glad i å trene styrke, men pga gammel spiseforstyrrelse så må jeg innrømme at det med vektoppgang er vanskelig (all fornuften vet at det kun er muskler, MEN følelsene er ikke helt med på det). Ville derfor vært ålright å høre din treningshistorie – du har vel sagt at du har gått opp i vekt etter at du begynte med styrke? Det synes jo ikke akkurat i negativ forstand, så jeg håper at din historie kan gjøre meg mindre redd. TAKK TAKK!!!

    4. Lagde vaniljemikrokaken din nå nettopp, og den smakte sååå godt 😀 Toppet med vaniljeyoghurt, blåbær og kakaonibs, og det var nydelig. Takk! 🙂

    5. E det lovt til å gje dæ ei oppskrift som man synes e god?
      Hær e den ihvertfall.
      Kake
      1 eggehvite(stivpiskes)
      12g choco-peanut proteinpulver
      20g hvetekim
      10g kokosmel
      10g pofiber
      Ca. 180 grader og 15-20 min.
      Godt med pålegg som man kan smøre på evt syltetøy.
      Håpe du får ei fin helg!! 🙂

    6. Det virker som om du koser deg skikkelig med sunn mat, og det er virkelig et forbilde :):) Maten din ser skikkelig god ut:) Den øvelsen har eg aldri prøvd, så utruleg kjekt med nyte tip til øvelser :):) ha ein strålendes kveld 🙂

    7. Hei! Så kul treningsbukse du har på deg på bildet? Hvor har du kjøpt den? 🙂 Ha en fin kveld!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg