VANILJE OG SJOKOLADE


Jeg bakte litt tidligere i dag.
Høstmodus har virkelig satt inn hos meg. Jeg har stort sett bare lyst til å holde meg inne i varmen og kose meg.
Det blir nok mye baking fremover.
Høst og vinter er baketid og innekos med de man er glade i 
Denne oppskriften er inspirert av skjønne Margrethe, slik at jeg skal ikke ta på meg hele æren selv. Tusen takk du.


Luftige vaniljeboller med kraftig sjokoladekrem.
Dette var godt!
Kombinasjonen sjokolade og vanilje er en sikker vinner.
Sjokoladekremen laget jeg av 3 ss skyr naturell (kesam kan også brukes), 3 ss philadelphia, 20 g mocca-protein, 1 ss kakaopulver, 2 ss sukrinmelis, 4 dråper stevia sjokolade og en liten dæsj melk til passe konsistens.
Om du ønsker kan du gjerne spise bollene alene eller fylle de med noe annet som krem, kesam, syltetøy og annet godt.

Vaniljeboller

1 egg
1 eggehvite
2 ss sukrin
15 g kokosmel
10 g vaniljeprotein
1/2 ts fiberhusk
1 dl – 1,5 dl melk
1 ss smeltet smør (valgfritt)
4 dråper stevia vanilje
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver

Skill eggeplommen og hviten fra det hele egget.
Ha eggeplommen i en bolle og eggehviten i en annen bolle.
Bland sammen eggeplomme, kokosmel, vaniljeprotein, fibershuk, melk, smør, stevia, bakepulver og vaniljepulver. Start med 1 dl væske og tilsett eventuelt litt mer om det trengs. Det skal bli en klissete deig.
Stivpisk de to eggehvitene. Når De begynner å bli stive, tilsett sukrin og pisk litt til.
Vend deigen inn i de stivpiskede eggehvitene.
Lag topper på en bakeplate, jeg fikk 5 stykker, og stek på 180 grader i 20 minutter.


I og med at jeg ofte får spørsmål hvor jeg handler bakevarene mine, har jeg linket ingrediensene.
Vaniljeprotein er fra
iHerb, bruker du koden OKE701 får du 5 $ i rabatt.
Sukrinmelis, sukrin, mocca-protein, stevia og vaniljepulver er fra
MyRevolution.

Håper det smaker.
Kristine 

12 kommentarer

Siste innlegg