Jeg bakte litt tidligere i dag.
Høstmodus har virkelig satt inn hos meg. Jeg har stort sett bare lyst til å holde meg inne i varmen og kose meg.
Det blir nok mye baking fremover.
Høst og vinter er baketid og innekos med de man er glade i ♥
Denne oppskriften er inspirert av skjønne Margrethe, slik at jeg skal ikke ta på meg hele æren selv. Tusen takk du.
Luftige vaniljeboller med kraftig sjokoladekrem.
Dette var godt!
Kombinasjonen sjokolade og vanilje er en sikker vinner.
Sjokoladekremen laget jeg av 3 ss skyr naturell (kesam kan også brukes), 3 ss philadelphia, 20 g mocca-protein, 1 ss kakaopulver, 2 ss sukrinmelis, 4 dråper stevia sjokolade og en liten dæsj melk til passe konsistens.
Om du ønsker kan du gjerne spise bollene alene eller fylle de med noe annet som krem, kesam, syltetøy og annet godt.
Vaniljeboller
1 egg
1 eggehvite
2 ss sukrin
15 g kokosmel
10 g vaniljeprotein
1/2 ts fiberhusk
1 dl – 1,5 dl melk
1 ss smeltet smør (valgfritt)
4 dråper stevia vanilje
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
Skill eggeplommen og hviten fra det hele egget.
Ha eggeplommen i en bolle og eggehviten i en annen bolle.
Bland sammen eggeplomme, kokosmel, vaniljeprotein, fibershuk, melk, smør, stevia, bakepulver og vaniljepulver. Start med 1 dl væske og tilsett eventuelt litt mer om det trengs. Det skal bli en klissete deig.
Stivpisk de to eggehvitene. Når De begynner å bli stive, tilsett sukrin og pisk litt til.
Vend deigen inn i de stivpiskede eggehvitene.
Lag topper på en bakeplate, jeg fikk 5 stykker, og stek på 180 grader i 20 minutter.
I og med at jeg ofte får spørsmål hvor jeg handler bakevarene mine, har jeg linket ingrediensene.
Vaniljeprotein er fra iHerb, bruker du koden OKE701 får du 5 $ i rabatt.
Sukrinmelis, sukrin, mocca-protein, stevia og vaniljepulver er fra MyRevolution.
Håper det smaker.
Kristine ♥
Mette:
Takk for hyggelige ord Mette.
Isteden for fiberhusk kan du bruke xantha gum eller rett og slett droppe det 😉
Kristine:
På vei 😉
Åh det så godt ut! Namnam! 🙂 Jeg skulle vært like flink som deg å bake altså!
OMG Kristine, du er bare best. Med denne oppskriften har du faktisk klart å toppe hele lista di. Tusen takk. Sikler etter all maten du lager 🙂
Du er bare herlig Kristine, så mye godt =)
Åååh, send meg noen, vær så snill! Vann i munnen 🙂
nammm…
Nydelig! 🙂
Mmm 🙂
Høst = baketid 🙂 Liker at vi har 4 årstider eg, synes dei kjem godt med alle saman 🙂 Liker høsten og det den fører med seg =)
Du har en så fin blogg du, Kristine:)
Oser av positivitet gjør du også, jeg elsker det! Men jeg har et spørsmål, og det er
hva som kan brukes istedet for fiberhusk?:)
Ha en riktig så bra dag videre:D
det så godt ut, kos deg videre 🙂