HELGETRENING

Som tiden flyr.
Da nærmer helgen seg slutt allerede.
Har du hatt en god helg? :grin:
Håper det.
Selv om jeg har jobbet både i dag og i går, har jeg hatt tid til både sosialt og kos.
Helg er deilig!


Trent har jeg også gjort.
En dag uten trening er en dag uten mening, eller hva?
Neida, det er viktig med hvile også.
Men jeg føler meg alltid litt lettere i kroppen og bedre til sinns etter litt aktivitet.

I går hadde jeg en styrkeøkt på rygg.
– Sittende roing
4 sett * 6 -9 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Enarms roing med manual
3 sett * 7 -8 repetisjoner
super sett med
– Enarms roing i kabel
3 sett * 12 repetisjoner
– Omvendt flyes i kabel
12 + 5 x (myo-reps)

I dag ble det en mageøkt, 3 sett med hengende benhev og 3 sett med planke, etterfulgt av 40 minutters power walk.
Jeg kjente at kroppen ville ha styrke fri i.
Dermed ble det bare et par mage øvelser  før jeg var sporty og gikk jeg hjem.
Riktig så deilig med frisk luft etter jobbvakten.


Jeg laget en rask middag etter jobb.
Det ser ikke spesielt delikat ut på bildet, fillær’n, her har jeg bommet, men det var utrolig godt.
Jeg stekte biffstrimler, svensk ytrefilet, raskt i pannen i en spiseskje olje. Ta så ut kjøttet.
Deretter hadde jeg brokkoli, gul og rød paprika, en håndfull spinat og rødløk sammen med finhakket hvitløk, chili og ingefær.
Når grønnsakene hadde fått surret noen minutter hadde jeg oppi kjøttet, en boks med røde bønner, en dæsj sweet chili saus og en liten dæsj soya saus.
Rør godt rundt før du har det over på en tallerken.
Jeg toppet i tillegg med revet parmesan.
Ost gjør alt ekstra godt.


Dessert må man da også ha på en søndag.
Eller, aller helst hver dag, synes nå jeg.
Noe raskt, søtt og sunt finner ofte veien til min munn etter middagstider.
Jeg er helt klart en søtmoms.


Mikro-kake-parfait.
Himmelsk godt og laget på tre minutter.
Jeg laget mikro-kake med pepperkakesmak og la den lagvis i et glass sammen med kesam (jeg blandet i litt sukrinmelis for å få den søt) og varme bringebær (frosne bær som jeg tok i mikroen).
På toppen har jeg cashewnøtter og kokosflak.


Mikrokaken laget jeg av 1 eggehvite som jeg blandet sammen i et glass med 2 ts vaniljeprotein, 1 ts kokosmel, 1/2 pepperkakekrydder (kanel, kardemomme, ingefær og nellik), 1 ts sukrin, 1/4 ts bakepulver, 4 dråper stevia vanilje og et par ts med vann.
Tilsett væske til det blir en klissete deigkonsistens.
Ha plastikkfolie over glasset og ha i mikroen på full guffe i 2 minutter.
Skjær så kaken i skiver før du lager parfaiten.
Nyt.


Jeg var ikke helt forsynt enda.
En liten skål med is gjør nok susen.
Nå sitter jeg her og koser meg med vaniljeis med sharon og kakaopulver.
Søndagkos.

Nyt siste del av helgen og lad opp til en ny uke :grin:
God kveld.

Kristine

21 kommentarer

Siste innlegg