LANG HELG

I dag spratt jeg opp av sengen klokken seks i morgens.
Jeg tok en kopp kaffe og en shake BCAA før jeg la ut på en morgentur.
Det ble 40 minutters power walk i vintermørket :grin:
Ikke en eneste levende sjel møtte jeg på veien.
Jeg skal ærlig innrømme at det er litt tungt å komme seg opp når det er helt mørkt ute, men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det. Å sitte ni timer på skolenbenken uten å ha beveget kroppen først, ja, da blir i hvert fall jeg ukonsentrert og rastløs etter hvert.
Det blir en lang (og interessant) helg.
Jeg er oppe før seks hver dag og er ikke hjemme igjen før seks – halv syv.
I dag slapp vi riktignok litt før.
Likevel går tiden utrolig fort. Trening er noe jeg engasjerer meg veldig for, slik at å sitte ni timer på skolebenken fredag, lørdag og søndag er helt greit. Det er jo interessant og noe som jeg synes er spennende.
I morgen kommer dessuten Fredrik Paulun, en av skandinavias mest kjente “kostholds-guruer”. Det gleder jeg meg utrolig til.
Jeg synes treningslære er spennende, men hjertet mitt brenner ekstra for ernæring og kosthold.


Da jeg kom hjem i dag, for en halv times tid siden, var PØ godt i gang med middagen.
Verdens beste kjæreste.
Det er utrolig deilig å bli overrasket med middag etter en lang dag. Ikke minst smaker alltid maten bedre når man slipper å lage den selv.
Maten var ikke helt klar så jeg laget meg litt snacks mens jeg ventet på middagen.
Mikrokake er blitt en fast favoritt.
Takk til Thomas som har gjort meg avhengig av denne.
I dag er det akkurat en måned til julaften og jeg slo til med en julekake-versjon.

Myk pepperkake i mikroen

1 egg
1 scoop, 30 g vaniljeprotein
1 ss kokosmel
1 ss kesam
1 ss sukrin gold, eventuelt vanlig sukrin
1 ts pepperkakekrydder (kanel, kardemomme, nellik og ingefær)
0,5 ? 1 dl væske, jeg brukte melk

Bland alt sammen i en bolle.
Ha plastikkfolie over bollen og ha i mikroen på full guffe i 90 sekunder.
Jeg toppen kaken med peanøttkrem (1 ss peanøttsmør blandet med 1 ss kesam og 1 ss sukrinmelis), sukerfritt bringebærsyltetøy og tørkede bær.


Nå er middagen klar.
Pizzalørdag 🙂
Jeg har allerede sneket til meg et hjørne og smakt på den, PØ er en mester i pizzabaking.
Kjempe godt!


Bunnen er laget av 1 egg, litt salt, ½ pose gjær, vann og speltmel til passe konsistens.
La den heve i 30 -60 minutter.
Kjevl den så ut og legg på en bakeplate.
Forstek i 10 minutter på 225 grader.
Ha over ønsket fyll.
PØ laget en enkel tomatsaus av hakkede tomater, tomatpure, oregano, finhakket hvitløk og finhakket chili som han blandet sammen og smurte over bunnen. Deretter toppet han med karbonadedeig, masse deilig ost, ananas og champignon fra boks.
Stek så i 10 -15 minutter til.


Nå skal jeg spise og kose meg.
Resten av kvelden blir nok så rolig.
Jeg skal bake litt, se film og kose meg med kjæresten.
I morgen er det opp og hoppe igjen klokken seks.
Nyt lørdagskvelden :grin:

Kristine

7 kommentarer
    1. Så heldig du er som har en så flink kjæreste 😀 og jeg tror du fortjener det 🙂
      Hva slags kurs er det du har studert i helgen?
      Den kaken så utrolig god ut 😀 Selv har jeg bare 100% whey med sjokoladesmak og
      ikke noen med tregere proteiner (kasein, eggeproteiner, osv). I det siste har jeg hørt
      at man kan legge på seg om man bruker whey i andre forbindelser enn etter trening.
      Du som vet så mye om kosthold, er det sant? Jeg trodde protein var protein, jeg 🙁

    2. Hei!:) Jeg ser du bruker endel speltmel når du baker. Er speltmel sunt?Lav GI? Er kokosmel sunnere enn speltmel? Ønsker å finne et sunt mel,helst glutenfritt med lav GI.

    3. Heldig du er! Min kjæresten er ikke så flink med lage av mat.. noen ganger han prøver men det er alltid bedre når jeg koker enn han 😉 Men, jeg klager ikke 😉
      Ha en fin lørdag! 🙂
      Klem!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg