EGGEMUFFINS – PÅ FARTEN

Jeg har så og si alltid med meg frukt, en liten boks med proteinpulver og eller en proteinbar.
Blir jeg sulten trenger jeg mat raskt, ellers blir jeg fort gretten.
Å ha en god løsning når sulten melder seg er nødvendig for meg.
Jeg laget eggemuffins for noen uker til bake :grin:
Etter det har jeg laget det flere ganger.
I dag laget jeg en ny ladning.


Eggemuffinsene er geniale å ha med på farten.
De holder seg fem -seks dager i kjøleskapet.
Jeg pakker bare muffinsene inn i aluminiumsfolie og har dem i væsken.
Blir jeg sulten på toget, på jobb, på skolen, ja hvor som helst, tar jeg meg et par eggemuffins.

Eggemuffins
10 stykker

8 egg
Litt spinat
Finhakket chili og hvitløk
Pesto
Parmesan, kan sløyfes

Visp eggene lett sammen.
Ha i hakket spinat, chili og hvitløk.
Fordel i muffinsformer.
Topp med 1 ss pesto i hver muffins og et dryss parmesan.
Stek på 200 grader i 15 minutter.
Jeg hadde over litt ekstra parmesan når muffinsene var ferdigstekt.


Her er det bare fantasien som setter grenser.
Du kan tilsette forskjellige krydder-sorter, skinke, reker, ost, cottage cheese, osv, osv.
Vil du ha en søt variant vil jeg tro det også blir veldig godt om man bytter ut grønnsaker med frukt og / eller bær, samt litt søtning.
Det finnes mange muligheter :grin:
Har du et favoritt mellommåltid?

Kristine

20 kommentarer

Siste innlegg