EXTEND – KONKURRANSE

Extend er nytt mellommåltid som nå er tilgjengelig i Norge.
I går fikk jeg en pakke med masse barer og crisps.
Jeg knasket meg igjennom hele kvelden og har lyst til å dele disse med dere også.


Extend er produkter som er basert på soya og ukokt maisstivelse med et høyt protein- og kostfiberinnhold, en kombinasjon som gir langsomme karbohydrater.
Et langsomt opptak av karbohydrater bidrar til å holde blodsukkeret på et jevnt nivå og metter bedre. 
Produktene er lavglykemiske, lavkarbo og glutenfrie.
Barene finnes i smaken sjokolade eller bær, og crisps finnes i smaken cheddar eller italienske krydder.


Extend Bars er laget for folk med varierende blodsukker, men er like gode for alle som ønsker et produkt som er bra for helsen.
Extend kan stabilisere blodsukkeret, redusere kaloriinntaket og samtidig holde deg mett lenge, grunnet produktenes høye innhold av fiber.
Du ser bærsmaken til venstre og sjokoladeversjonen til høyre.

Jeg deler ut to pakker med Extend produkter :grin:
For å være med i trekkningen vil jeg vite hva du har gjort for å glede noen i dag.
Det kan være alt fra å si hei og smile til en fremed på bussen, lage middag til samboeren eller eller kjøpe yoghurtgodt til Kristine (hint, hint PØ).
Så lenge du får frem et smil hos noen, er det mulig at jeg gleder deg med en pakke.
Jeg trekker en vinner på fredag.

Vinneren er trukket:
Marianne
Cathrine
Gratulerer, jeg har sendt dere mail.

Kristine

208 kommentarer
  1. Disse fåes kjøpt på vitusapotekene 🙂 kjempegode! Utrolig fin blogg du har <3

  2. I dag takket jeg ja til å jobbe frivillig i to uker med barn i alderen 6-9 som skal ut på tur, og sove ute i telt. Det er en sommerskole hvor barna får lære om friluftsliv samtidig som de kan være sammen med andre og bli kjent med nye personer.
   Dette fører til at barna lærer å like å være ute, og i fysisk aktivitet og det er vel den beste gleden man kan få?
   Gleder meg masse!

  3. Jeg bakte muffins til mitt kjære søskenbarn som har vært syk helt siden bursdagen sin forrige søndag. Var fint og gi henne noen bursdagsmuffins på skolen i dag 🙂
   Muffinsene var forresten din oppskrift på “Muffins med en hemmelighet” SUPERGODE 😀

  4. jeg har jobbet i hele dag, fra morgen til kveld. Først var jobbet jeg i barnehagen med nydelige barn, som jeg gjorde alt jeg kunne for å glede. Fikk selvfølgelig herlige smil og lattere tilbake. Etterpå har jeg vært på jobb i en skobutikk, der jeg og de andre kollegaene mine gjør det vi kan for at servisen skal være på topp. En herlig følelse at kunden blir oppriktig fornøyd. Nå har jeg akkuratt kommet hjem til mor for å passe lillesøsteren min, gleder meg til å stå opp og lage frokost til henne i morgen tidlig, før trening!
   Legger meg med et smil om munnen, det håper jeg alle dere gjør også 🙂

  5. Jeg inviterte en medstudent på middag, dessert, vin, snacks og filmkos, da hun selv hadde veldig lite penger og hygge for tiden..Så da hygget vi oss veldig begge, hihi. Også på en hverdag da. Deilig følelse 🙂
   God helg til deg og dine <3

  6. Sto nettopp en time og laget en gooood fredagslunsj til mamma og pappa.. og meg selv da, hihi 🙂 ha en fin torsdagskveld!

  7. Først og fremst må jeg bare si at jeg faktisk blir dedikert etter å lese bloggen din. Jeg er normalt ingen “blogg-leser”, men når det kommer til helse og trening, så fikk du opp øynene mine 🙂 Nå trener jeg 3-4 ganger i uken (både på crossfit og treningsstudio) og føler meg mye bedre! Oppskriftene dine fenger meg mest, og jeg prøver meg litt frem med de nå og da!
   Vel, den siste tiden har jeg prøvd å glede de som er sure, hvis jeg kan kalle det det. Forleden gikk jeg inn i en butikk, hvor det var en sur kassadame. Frekk mot kundene og svare kort. Jeg bestemte meg derfor for å bruke motsatt taktikk, og var superhyggelig med henne når jeg var nestemann i køen. Det endte med at damen alltid er hyggelig når jeg kommer inn i butikken, og ønsker meg en fin dag når jeg går ut. Det gjør faktisk dagen min bedre, samtidig som jeg håper det gjorde hennes dag vel så god når jeg var hyggelig mot henne 🙂
   Men idag… Har jeg gledet kjæresten min med å rydde hele leiligheten før han kom hjem fra jobb. Ellers håper jeg selvfølgelig at jeg gleder alle jeg går forbi på gata (til og fra trening), da jeg har som mål å smile til alle mann alle!
   HA EN FIN KVELD 🙂

  8. Jeg jobber på incestsenteret i Vestfold, og i dag har jeg egentlig bare gitt en herlig nydelig jente som har en kjempetøff oppvekst, og som hadde en litt tung dag, en goood klem, lyttet og gitt henne noen fine ord og oppmuntringer. Mere skulle faktisk ikke til for å snu dagen til denne jenta:) Smil og glede ble det mye av resten av dagen:) er jammen ikke mye som skal til for å glede andre! Ha en herlig kveld:)

  9. I dag har jeg både meg selv og andre glad! På vei hjem fra byen så stakk jeg spontant innom dagligvarebutikken og kjøpte smågodt! På lørdag spiste jeg godteri for første gang på TRE år skjønner du, og nå spiste jeg litt godteri på en torsdag og før middag. Himmel og hav, jeg følte meg som DEN badassen og smilte fra øre til øre selv om jeg gikk helt alene, hihi. Så satt jeg meg på busstoppet og møtte på en gammel mann som bor like ved der jeg bor. Tror han er litt ensom så tenkte det kunne være hyggelig å slå av en prat. Vi skravlet i vei, delte litt av godteposen med han og tror han satt veldig pris på det. Jeg gjorde det ihvertfall 😀
   Håper ønsket ditt om yoghurtnøttene går i oppfyllelse, og ha en fortsatt fin torsdag videre. Snart er det helg!

  10. Jeg løp opp til rommet til mamma, ga henne en klem og ønsket hun god bedring <3
   Bloggen din inspirerer meg veldig! Både når det gjelder trening og kosthold, og det å nyte gode øyeblikk.

  11. I dag har jeg gjort klart en morsdagspakke som blant annet inneholder hjemmelagde knekkebrød og musli. Denne skal kjæresten min ta med til Bergen når han kommer på besøk i helgen og gi til mamma. Jeg er nemlig student i Oslo og mamma blir litt misunnelig på all (den sunne) maten jeg lager.Jeg tror denne pakken vil glede henne veldig mye og jeg vet jo hvor fint det er med post fra noen du er glad i. Gleder meg til å høre hvor overrasket hun blir av å finne den i postkassen uten å vite noe på forhånd. I grunn så har det gledet meg like mye som jeg tror det vil glede henne.
   Ha en fantastisk kveld Kristine, du er virkelig en inspirasjon:)

  12. Elsker sunn snacks! 😀 for det meste går det i snack a jack varianter eller potetgull laget av speltlomper! Deilig å se at det kommer flere varianter! 😀 jeg lever et sunt og sporty liv med mye sunn mat og mye trening! Familien min mener jeg spiser myyye rar mat (produkter fra helsekostbutikker og iherb) og “mobber” meg litt for dette. Min mor er en jojoslanker og min far spiser for det første altfor lite, i tillegg jogger han bare hele tiden. Min bror lever KUN på toast med ost og skinke og grandis! Dette året har jeg bestemt meg for å forandre kostholdet og levemåten til familien. Jeg har introdusert pappa for styrketrening, og viktigheten med dette. Han liker det kjempegodt og merker forskjell på kroppen (lettere å komme seg opp og ut av badekaret blant annet, haha). I tillegg har jeg laget en matplan for han. Neste steg er å få med min mor på dette, hun er så innmari treig…! Så denne uken har jeg laget frokost til pappa hver dag før han drar på jobb, en saftig omelett, som han sier holder han mett lenge! I tillegg har jeg laget sunn middag hver dag, noe som gleder familien veldig! I går lagde jeg din hjemmelagde proteinrike pasta som falt i god smak! Håper de får opp øynene for denne livsstilen og henger seg på! Fortsett å inspirere oss sånn du gjør med gode treningsøkter, god mat og ei god helse! Har man ikke tid til trening, har man heller ikke tid til å være syk sier jeg ;)) ha en fin dag! 🙂

  13. Snille deg, du har et så stort og godt hjerte 🙂
   Det jeg gjorde for å glede noen i dag var å hoppe inn for en jente i et moteshow som egentlig skulle ha gått, men siden hun stod der med feber, hadde jeg ikke hjerte til å la henne gå mer eller at de skulle miste en i showet. Selvom jeg ikke ville gjorde jeg det. Lærerne og de ble i ihvertfall glade, så jeg følte jeg gjorde noe får å glede med det :))

  14. Jeg var på julebord med jobben i helgen, og satt på med en kollega bort og tilbake. Det er et godt stykke mellom oss, men hun ville absolutt ikke ta imot penger for turen. Jeg vet hun elsker sjokolade, så i går la jeg igjen en diger sjokoladeplate til henne som en takk for turen. 😀

  15. Såg spennende ut, må nesten prøves!
   Idag har jeg sendt en melding til kjæresten min, bare for å minne han på at jeg elsker han 🙂
   Håper du får en super dag videre, søta, og lykke til videre med treningen 🙂

  16. Igår fikk jeg en rosinbolle av en kollega fordi jeg hadde gjort hun en stor tjeneste.
   Jeg valgte å gi bollen til en annen kollega som hadde bursdag, og han ble veldig glad for det 🙂

  17. Jeg overrasket de tre samboerne mine med nybakt brownies da de kom hjem fra skolen 🙂 Ble en munter jentegjeng og koselig kveld med gode venninner 🙂

  18. I går tok jeg oppvasken før mamma og pappa kom hjem. Deretter dekket jeg på bordet og lagde middag til familien. Regnet med de var slitne når de kom hjem fra jobb, så var hyggelig å gjøre noe for dem med omtanke! 🙂
   [email protected]

  19. Hei Kristine!
   Jeg startet høsten 2012 med noe som jeg kaller for “dagens klem”.
   Det er også mitt nyttårsforsett å fortsette med dette.
   Det går ut på at hver dag skal jeg gi noen jeg ser trenger det en klem.
   Om man har en dårlig dag selv også hjelper det å få en god klem.
   Så i dag ga jeg kollegaen min en klem fordi hun var litt sliten og demotivert.
   Og det fikk hun til å smile 🙂
   Kanskje du og skal starte med “dagens klem”? 🙂
   Hilsen Maja

  20. Jeg har gledet sønnen min i dag med å kjøpe såpebobler og bruke lang tid på å blåse de og leke med det. En perle i en travel hverdag.

  21. Jeg bakte kake til min kjære, men er ikke det jeg gjorde som varmet mest for meg.
   Det var nemmelig en vennine som kommenterte meg hvor bra JEG såg ut, og det varmet mest. Vet at det var det som jeg hadde gjort som var meningen i denne konkuransen, men jeg synes at det er Kristina som fortjener den skryten, siden hun gjorde min dag perfekt. 😀

  22. Er syk idag da, haha så det er vel kanskje ikke noe som gjør folk glad.. Men jeg har iallefall gjort mamma glad vet å sende et Word dokument på mail til jobben hennes som ho hadde glemt men måtte ha:-))
   [email protected]

  23. Jeg overrrasket mamma med stor, sunn og god frokost på morgnen i dag! Hun ble kjempe glad 🙂

  24. Kjæresten min har vært veldig syk i det siste, så i går hadde jeg kjøpt inn til en god middag og en ny genser til han. Synes så synd på han når han ikke går gjort noe som helst. Han som hater å ligge stille 🙂

  25. Jeg forklarte en man hvilken buss han skulle ta, og at han måtte gå av den vi satt på, så fulgte jeg ham til riktig buss for sikkerhets skyld.

  26. I går lagde jeg middag og te til søsteren min som ligger med kraftig forkjølelse, og hun ble veldig glad 🙂
   De produktene så geniale og GODE ut! Hadde vært kjempegøy å få prøvd de. Da hadde du fått meg til å smile, hehe 🙂
   Ha en fin dag videre!!

  27. Hei Kristine
   Først må jeg bare si at jeg synes du er veldig inspirerende når det gjelder å leve sunt, og å lytte til kroppens behov. Du er et forbilde for meg og mange andre ungjenter som prøver å leve sunt.
   I går fortalte jeg søsteren min hvor glad jeg var i henne og at hun var en kjempevakker liten jente. Dette er noe som jeg vet betyr en del for henne å få høre, og derfor var det kjempekoselig å få se hennes smil når jeg sa dette.

  28. Hjalp to jenter som hadde fått motorstopp. Bilen stod fast på fortauet rett utenfor leiligheten min, så jeg dyttet bilen inn i garasjen rett i nærheten. Kostet meg ikke mye, og jeg fikk en liten “treningstur” og en god følelse av å ha gjort noe hyggelig for noen fremmede 🙂

  29. Jeg har slitt lenge med veldig sensitivt blodsukker, nå la jeg omm kostholdet og begynnte med sukrin og annen mat som var bedre for meg. Men jeg gikk ufattelig kjappt ned i vekt, 5 kilo og ble veldig tynn. Noe som ikke så så bra ut. din blogg har inspirert meg med god sunn mat og styrketrening. Nå er jeg tilbake til min normale vekt, bare litt mer muskuløs 🙂 tusen takk. Disse produktene hadde passet meg midt i blinken.
   I dag håper jeg at jeg gledet en veninne når jeg inviterte på jentekveld med sushi 😉
   klem fra meg!

  30. Jeg brukte dagen på å oppmuntre en i parallellklassen på langrenn i dag. Hun sliter veldig med teknikken og med tanke på at vi har et kurs i dette nå, satte jeg av litt tid til å gjøre mitt beste for å få henne opp og frem 🙂 den fineste “gaven” var å se hvor takknemlig hun var for alle råd jeg kom med og ikke minst den gode klemmen og ordene etterpå, til tross for at vi aldri har snakka sammen eller sett hverandre før. Er virkelig ikke mye som skal til for å glede andre <3

  31. I dag har jeg laget middag til mamma og pappa 🙂
   Tror dette må faktisk ha vært en av de beste grunnlagene for å ha en konkurranse liksom spørsmålet ”hvem har du gledet i dag?” Veldig unikt, har aldri hørt noen andre som har gjort den vrien før

  32. I dag har jeg smilt og sagt hei til han bitre bussjåføren som alltid virker oppgitt og sur på “dagens ungdom”. Han ble nok litt overrasket, for han sa ingenting og så litt forundret ut, men da jeg møtte blikket hans i sladrespeilet smilte han og nikket til meg. Det gjorde at selv dagen min ble bedre!
   <3 du er flott Kristine, skulle hatt flere som deg i verdenen vår.

  33. i dag har jeg hjulpet venninna mi med hennes bachelor oppgave, gledet den slitene kjærsten min med en lang masasje og tatt på meg en ekstra vakt på jobben siden venninna mi/kolga plutselig fikk teaterbilletter.
   i tillegg håper jeg at jeg gleder deg meg å si at jeg er veldig glad i bloggen din og leser den hver dag, gir meg inpsirasjon og motivasjon i hverdagen =)

  34. I dag har jeg laget proteinrullekake til min samboer som har fått helt dilla på den, men ikke “klarer” å bake. Så det gjorde jeg når jeg egentlig ikke hadde energi etter en lei dag på jobb:-P
   Elsker foresten bloggen din! Er virkelig en motivasjon og inspirasjon hver gang jeg tar turen innom deg 😀
   Ha en fin kveld videre 🙂

  35. Hei! vil bare slenge med at bloggen din med alle disse gode oppskriftene, motivasjonsinnleggene, og innleggene om treningen din er kjempeinspirerende 🙂
   Dagens lille gode gjerning var å gi min vakre mor en klem og et kyss på kinnet, og si hvor takknemlig jeg er for at hun er den hun er.
   Ha en god kveld videre! Mathea.

  36. Jeg inviterte noen venninner over på ost, kjeks (Knekkebrød for min del). Veldig koselig for oss alle, til tross for at jeg er litt små syk 🙂

  37. Dagens hyggelige fra meg: arrangerte James Bond bursdagsfest for mine 12-årige tvillingbrødre. Det va to veldig fornøyde og flotte gutter i drass og spionutstyr 🙂 Ble i godt humør av å se hvor engajserte de var 🙂

  38. Jeg skrev på veggen til noen av facebookvennene mine hvor glad jeg var for at de var mine venner og at jeg hadde nettopp de i livet mitt:D

  39. Jeg skrev en hyggelig lapp til samboer-venninna mi da jeg dro til skolen i morges.
   Dessuten hilste jeg på en gammel (og litt surrete, tror jeg) mann på bussholdeplassen, og fikk en hyggelig samtale som gjorde resten av dagen min herlig 🙂

  40. Jeg taktiltolket for en døvblind bruker i Nidarosdomen for første gang!
   Brukeren ble veldig glad for at jeg fikk med alle årstall, byggestiler og beskrivelser av hvordan kirka ser ut!
   Sliten, men veldig fornøyd med dagens innsats 😀

  41. Idag har jeg vært meg selv, prøvd å smile til ALLE, si hei til dem jeg vanligvis
   ikke sier hei til, sakt “vi har savnet deg” til en som har vært borte fra skolen i en uke,
   og som jeg egentlig tror ikke har det så bra. Og du, Kristine, gjør min dag bedre 🙂

  42. Seriøst, dette fikk meg til å tenke litt. Jeg er fryktelig stresset om dagen, pga. en stoor eksamen. Noe som gjør at man fort blir litt selvsentrert. Og siden vil jeg gjerne ville delta i konkurransen, begynte jeg å tenkte at “fader, har jeg virkelig ikke gjort noe hyggelig mot noen i hele dag?!?”. Jeg er glad og positiv mot folk rundt meg, altså, men kanskje ikke så mye mer ut over det. Men så kom jeg plutselig på at jeg jo sendte en søt og oppmuntrende, men unødvendig, sms til en av mine medstudenter, som er minst like stresset som meg. I det minste noe, hihi 🙂
   Så, om jeg vinner eller ei, takk for at du lagde så fin konkuranse 🙂 Følger deg fast, det skal du vite. Og når jeg først kommenterer, vil jeg også si at jeg aaldri deltar på konkurranser a la “del bloggen min på et vis her eller der og vinn” sånn ellers, det blir for min del litt feil motivasjon fra bloggerens side. Meg om det, men dette likte jeg!

  43. Jeg bestilte kinobilletter og tok med morfar på kino. Har alltid villet det, slik som i
   Netcom reklamen.
   Verdens koseligste kinodate!

  44. Jeg har ikke gjort sånn kjempemye i dag. Men som alltid prøver jeg å være ekstra smilende og blid når jeg snakker med andre. Kanskje noen har en dårlig dag, og da hjelper det å møte noen med godt humør! 😀

  45. Overrasket en god venninne med en liten gave. Ingen spesiell anledning, annet enn at hun er en god venn og at det gjelder å spre glede i hverdagen. Vi lever bare én gang.

  46. I dag gikk jeg forbi rema 1000 der det satt en dame utenfor og tigget. jeg gikk inn i butikken, kjøpte et eple og ga henne de kronestykkene jeg hadde samt eplet. Det er lenge siden jeg har sett noen så glad for så lite, og det fikk meg til å tenke over hvor heldig jeg faktisk er som har alt jeg trenger både økonomisk og fysisk 🙂

  47. Jeg overrasket min kjæreste med hjemmelagde pannekaker til kveld! fikk virkelig frem et STORT smil på han 😀

  48. Jeg lot broren min låne TV 2 Sumo så han kunne se en fotballkamp. Jeg ville egentlig se kampen selv også, men jeg vet at han gjerne ville se den kampen 🙂

  49. Jeg stilte opp med ferske rundstykker til frokost med min gode venninne, hun ble super glad:)

  50. Jeg kjørte til reggistannlegen i dag (2,5 timer hver vei), og på vei til legen var det en som hadde kjørt ut av veien og krasja i en busk nedi grøfta. Jeg snudde så fort jeg klarte, kjørte tilbake og satte på trekantblinkerne, og spurte om jeg kunne hjelpe. “NEI, kjør kjør, jeg trenger ikke hjelp!” sa den sure mannen og husja meg avgårde. Så jeg har faktisk gjort noe for å glede noen, men feilet tydeligvis totalt, og kom forseint til tannlegetimen :p Haha, shit happens! Håper du får en topp dag 😀

  51. Lagde en god og sunn matpakke til kjæresten min, som han fikk i overraskelse på skolen, da han er hybelboer og blakk akkurat nå.. 🙂

  52. Åå passet bra at jeg leste dette idag! Fikk meg faktisk til å stå ute i kulda og se på min lillebror spille bandykamp:) Han ble så glad for å se meg, og vips så var det verdt frysinga! Slike ting fungerer jammen meg begge veier:) Hyggelig at du har konkurranser kristine! Du er en stor inspirasjon:)

  53. I dag bestilte jeg en reise til Berlin til mammaen min, for henne og meg i påska. Vår første jentetur sammen. Jeg er 20, og valgte mammatur > fyllatur. Hurra!

  54. I dag har jeg laget pannekaker til samboer min selv om det egentlig var hans tur til å lage middag 😀

  55. Jeg elsker bloggen din, den gir meg mye glede og inspirasjon i hverdagen.
   I dag har jeg hjelpt lillebroren min, som går i 8 klasse, med matte i ca 2-3 timer.
   Han var litt stresset over at han skulle ha prøve, siden han ikke forstod matten.
   Da han endelig forstod matten, satt han stor pris på hjelpen og det gledet meg mye.
   Du må ha en fantastisk uke videre 🙂

  56. Ahhh! de sååå gode ut =) Hvor kan de kjøpes?? Must have til neste spisedag <3
   I dag tok jeg meg tid (til de andre sykepleiernes irritasjon) til å sette meg ned hos en pasient (på 92 år) som hadde det litt vanskelig, slik at hun fikk pratet ut om ting hun tenkte på. Det endte med både latter og tårer for oss begge =) fiffet også opp lunsjsnittene deres med litt grønt og rødt 😀 *elsker jobben min* =)
   Håper du har hatt en fin dag =)

  57. Jeg absolutt ELSKER bloggen din, og den inspirerer meg så utrolig mye med tanke på at jeg har startet å trene på fulltid. Håper virkelig jeg vinner, hadde gjort meg så sinnsykt glad!:)
   Idag hilset jeg på alle uteliggerne i byen min og hjalp en gammel dame av bussen. Kanskje ikke så mye, men en hilsen og et smil kan gjøre en stor forskjell!

  58. Tross brukket arm så laget jeg varmlunsj til pappa som var syk! Den er nok litt vel original, men alt annet enn å slappe av er krevende når kun venstre arm fungerer så det var det beste jeg fikk til 😉

  59. Så gøy konkurranse!:D
   I dag har jeg bestilt billetter for å besøke min venninne i Oslo.
   Hun har mast om at jeg må komme på besøk i en evighet, og endelig har jeg gjort det.
   Er egentlig altfor dårlig at jeg ikke har kommet på besøk før :skam:, men håper det
   hjelper litt at jeg la turen til en dag en konsert hun skal på er, slik at vi kan gå sammen.

  60. ååå,kor gøy med nytt glutenfritt og sunt produkt!!! Det vil eg prøva 🙂
   Idag var eg kjempe snill med venninna mi og blei med hu på svømmetrening, hadde egentlig ikkje tid. Men me endte opp med å ha det kjempe gøy og det blei ein super bra treningsøkt. Så då blei både hu glad og eg glad!! 😀

  61. Gikk en lang tur med hundene for mamma, som måtte jobbe sent i kveld! 🙂 hun ble så overrasket og glad for at hun bare kunne slenge seg på sofaen etter en lang dag på jobb 😀

  62. Jeg synes det er fantastisk tema du valgte til konkurransen!
   Jeg har ikke gjort noe kjempestort i dag, men jeg har gått tur med den lille hunden min forbi barnehagen i “ute-tid”. Det er få ting som gjør barna gladere enn å kunne klappe litt på det lille trollet, og det samler seg gjerne en hel skokk med unger som vil klappe den bittelille hunden som til og med har på seg jakke(!!!) de synes det er kjempestas, og det er få ting som gir så mye tilbake som barnesmil. Sånn sett var det vel egentlig meg selv som fikk mest glede ut av opplevelsen 🙂

  63. Hei! I dag har jeg laget middag, dekket bordet med lys og rødvin og servert fiskekaker med rabbestappe til familien min. De ble veldig glade, og det var et kjempedeilig avbrekk fra en ellers travel hverdag. Nå står kaffen og koker til oss, det blir godt! Klem<3

  64. Hei Kristine! Dette var en koselig måte å trekke en konkurransevinner på 🙂 Du er så kreativ og flink!
   Jeg har gjort to ekstra ting i dag som har fått andre glad (og også meg selv. Det å glede andre er den beste måten på å få meg selv glad også!). Selv om jeg er veldig dårlig psykisk, så har min mormor bursdag. Hun er veldig gammel og har ikke mulighet til å komme seg noe sted. Derfor tok jeg med meg sjokolade og kom på overraskelsesbesøk! Hun ble kjempeglad. Nå ringte jeg min søster som ikke bor i nærheten. Hun sliter på mange måter, derfor tenkte jeg det ville være fint å fortelle henne hvor glad jeg er i henne og hvor mye hun betyr for meg! Bare små ting, men jeg kunne se og høre det på de at de satt pris på handlingene mine. Det varmer godt langt inn i hjertet <3

  65. Forrige uke fikk en veldig nær venn av meg vite at hun har fått lymfekreft.. 🙁 Det var enveldig trist nyhet for henne, men hun er en utrolig sterk jente, og tar det utrolig bra! Men jeg vet at hun har det tungt og tente at hun trengte en oppmuntring! Derfor har greid å få henne meg på en hyttetur til helgen! Med aking, kakao, snø og latter!!! 😀 Hun fortjener å tenke på noe annet og å le 😀 Jeg prøver hver dag å finne på noe å si til henne eller å finne på noe! 🙂 Jeg vil at hun skal tenke på noe annet enn kreften..

  66. I dag har jeg hjulpet min usikre lillesøster som går i 1.klassen med leksene sine. Hun bruker å bli lei sei når hun gjør lekser siden hun ikke selv synes hun er flink til tegne eller skrive, så i dag hjalp jeg henne og sa hvor flink hun er! Det er så lite å be om fra min side, og hun blir kjempeglad! 🙂

  67. håper det er mange som har gjort masse fint! men selv har jeg gått bort til en på skolen og snakket med denne personen. denne personen er dessverre tatt imot dårlig, og har ikke mange venner 🙁 heldigvis smilte hun 😀
   [email protected]

  68. Jeg støttet kjæresten min som spiller i band og “hang litt med leppa”. Jeg fortalte han masse positivt om hvor flink han er og hvor langt bandet har kommet for å få opp motivasjonen hans!

  69. Hei!
   Jeg overrasket mamma med middag i dag da hun kom hjem fra jobb. I tillegg har jeg laget en sunn is som står i fryseren som hele familien kan få ta av, senere ikveld 🙂
   Ha en fin dag videre Kristine! Elsker positiviteten din! (Den smitter! 😀 )
   [email protected]

  70. Lagde middag til familien med kylling, søtpotetfries og massevis av deilige wokede grønnsaker. Det ble så godt tatt imot at jeg fikk spørsmål om jeg trodde jeg kunne gjort det bra i Masterchef (?!?) Haha, de er nå så snille. Men poenget er at de ble så utrolig glad for maten, mens kommentaren fra dem gjorde dagen for meg 🙂 En vinn-vinn (eller glad-glad) situasjon spør du meg :))

  71. Så utrolig inspirerende å lese hva alle leserne dine har gjort for å glede andre. Hyggelig å få en “påminnelse” om å glede andre i hverdagen i form av denne “konkurransen”, her i Norge gjør man det altfor lite, er du ikke enig.. Bursdagen min i fjor dedikerte jeg helt og holdten til “a day full of random kindness”, jeg gjorde alt fra å forhåndsbetale mange kaffer på den lokale kafeen, til å klistre postit lapper “gjemt” blant vektene og maskinene på treningssenteret, la igjen coupons på butikken (bodde i usa på den tiden), teipet fast mikropopkornposer på mine favoritt dvd’er på det lokale biblioteket etc… Utrolig gøy og givende!! Synd man ikke “tar seg tid” til å gjøre slike ting hver dag, det er ubeskrivelig hvor godt det faktisk føles når man vet at man lyser opp andres hverdg – og ikke minst, at noen lyser opp MIN hverdag. Tror og håper slike handlinger er smittsomme:-)
   I dag brukte jeg mye tid på å oppmuntre og finne det positive i en litt kjedelig situasjon for en kollega på jobben.
   Ps. føler forøvrig du og bloggen din hjelper positivt til andres well-being, du er alltid så positiv uansett hva. Du bidrar virkelig til en bedre verden med smilende og glade vesner! 🙂

  72. Hei! 🙂
   Så utrolig godt og spennende ut. Hadde vært gøy å smakt dem.
   Jeg gikk bort å snakket til ei som er veldig sjenert og ikke sier så mye, som jeg vet egentlig bare sliter med å komme inn i samtalene og være med. Så da er det ekstra viktig å bare få henne med, og jeg så hun ble glad da jeg ba henne gå med oss og være med oss 🙂

  73. Som sykepleiestudent har jeg vel egentlig ikke gjort annet enn prøve å gjøre fine å hyggelige ting for veldig, veldig syke mennesker. Og ettersom jeg har en samboerveninne som har røket begge meniskene ble det litt hjemmelaga indisk, i motsetning til rugsprø med leverpostei, som står på middagsmenyen hennes – hver dag. Hun slikket bollen:)

  74. Jeg jobber som fysioterapeut på sykehus, og gleder hver dag mange syke mennesker med tilsynelatende så enkle ting som at de får oppleve å stå på beina att etter uker, måneder eller år i sykesenga.
   Så min gledesscene jeg vil dele med deg og dine lesere, er at jeg idag bl.a. bidro til at en liten gutt på 9 år fikk tatt sine første skritt på 5 måneder. DET er ekte glede det!
   Gleder kan være så mangt, og slike opplevelser bør minne oss på å ikke noe som en selvfølge, men heller glede oss over både små og store ting her i livet <3

  75. Har ikke kjøpt yoghurtnøtter til noen, men jeg har forhåpentligvis gledet noen! Var hos tannlegen for å operere ut en visdomstann, men tross min egen nervøsitet var den ferske tannlegeassistenten enda mer nervøs enn meg. Jeg hadde mest lyst til å gjemme meg bak en dør, men jeg tvang frem et smil og spøkte med assistenten for å få henne til å slappe av. Vet ikke om det hjalp, men det fikk frem smilet hos begge to!

  76. Jeg laget nistepakke med en søt lapp på og kaffe til kjæresten kl 6 i dag tidlig, før han gikk
   På jobb. Han er så trøtt om morgenen og lei av å gjøre klar den samme
   Nistepakken hver eneste dag, så jeg vet han blir glad for det, selv om det bare er en
   Liten ting. Laget også eggerøre til han (et myyye bedre påleggalternativ enn Rema 1000 sjokoladepålegg)!

  77. Kjæresten min var uvanlig stille og jeg spurte han hvorfor han var det – “jeg har vært i dårlig humør i hele dag”, fikk jeg til svar. I stede for å la han være i fred (haha) gikk jeg på butikken og kjøpte inn Burn, “søppeldynga” og lakris til han. Han ble veldig overrasket, men viktigst av alt kom han i godt humør! 🙂

  78. Sier ikke nei takk til de der, ihvertfall! 🙂 Idag hadde jeg med hjemmebakte cupcakes til klassekameratene mine, noe som de alltid blir helt henrykte over 😀

  79. Idag ble jeg igjen to timer på skolen, uten noe å gjøre, kun fordi venninna mi ikke ble hentet før da :-)Men det var jo koselig og da 🙂

  80. Åå, så fantastisk godt det så ut! :3 I dag har jeg faktisk overgått meg selv ved å bake grove rundstykker, horn og banancookies før frokost! Gjett om resten av familien ble glad da! :3

  81. Har vært i praksis på sykehjem idag, og passet som alltid på å nikke og gi fra meg et ekstra lurt smil eller skøye litt til de jeg går forbi, særlig de eldre. Da lyser de opp og smiler tilbake. Det er godt å se hvordan litt ekstra oppmerksomhet kan hjelpe på humøret i en ellers langsom og ensom hverdag!

  82. Jeg kjøpte konsertbilletter til en vennine da hun ikke hadde råd! Hun ble kjempe glad 🙂

  83. Jeg delte salaten min med venninnen min idag, da hun hadde kjøpt seg croissant til lunsj.
   Croissant gir ikke nok næring til å danse i 4 timer (vi går danselinja)! 😀

  84. Overrasket mamma og pappa med nyvasket hus når di kom hjem fra jobb! I tillegg sto en sunn middag inne i ovenen slik at begge to bare kunne sette seg ned å slappe helt av 😀 Tror begge trengte det for nå ligger de strakt ut på sofaen og snorker i kor før maten skal serveres =D

  85. Inviterte en i kollokviegruppen min, som jeg vet ikke kjenner noen i denne byen ennå, på en fest i helgen:)

  86. Dro litt tidligere fra skolen i dag for å være sammen med min venninne som rett før jul mista kjæresten sin i en bilulykke.. Vi spiste og fikk pratet ut om alt mellom himmel og jord, og alt om ulykken der kjæresten omkom og alle minnene.. Veldig godt å ha gode venner man kan snakke med om sånt 🙂

  87. Så spennende! Hvor får man kjøpt dem? (om man ikke vinner konkurransen ELLER får lyst på mer? 😉
   Jeg jobber som lærer og i dag la jeg merke til at en av de litt forsiktige jentene hadde brukt lang tid på å ordne håret sitt i dag og kompimenterte henne for det. Hun lyste opp! Da fulgte de andre elevene på og la merke til hvor fin hun var i dag. 🙂 Skal ikke så mye til for å glede noen 🙂

  88. Først: du er så flink og positiv, jeg er innom bloggen din hver dag!
   Du gir meg ekte motivasjon og inspirasjon! 🙂
   Idag har jeg hatt fri, så jeg har laget middag til familen og vasket huset! Ikke all verdens,
   men mamma blir nok veldig glad for det! 🙂

  89. Jeg delte en appelsin med resepsjonisten på treningssenteret jeg er instruktør på etter morgentimen min – skal også nevnes at hun er en god venninde, men svært glad i appelsin og blir derfor alltid glad for det 😉

  90. Så ut som noen spennende produkter, og jeg sier ikke nei takk til å prøve:)
   Idag har jeg gledet min kjære farmor, da jeg har invitert henne med på kino ikveld.
   Hun ble nærmest i ekstase da jeg ringte, spesielt da det er 3D-film vi skal se, noe hun aldri før har vært med på. haha, herlig! Kvalitetstid og kos, midt i uka, og på en ellers så grå onsdag, det er en fin dag det. …forresten når jeg tenker meg om, så har jeg jo faktisk gledet oss begge to:)
   Takk for en veldig fin og inspirerende blogg, Kristine! 🙂

  91. Jeg og en venninne kjøpte blomster til den tysklæreren våres 🙂 pappaen hans har nettop gått bort + at han selv har lugget på sykehus en-to uker nå pga. forskjellige årsaker 🙁 stakkars..

  92. De produktene så bra ut:)
   Og konkurransen var også virkelig bra, viktig å glede folk i den ellers så travle hverdagen:)
   Jeg var med å trente å guidet en venninne gjennom treningen idag! Hun ble veldig glad for god hjelp:)

  93. Hei!
   Først og fremst så må jeg si at du har en kjempebra blogg! Er innom hver dag:)
   Dagens glede har jeg ikke fått gjort ennå, men jeg har tenkt til å hilse på spinningsinstruktøren etter timen og si at hun har en kjempebra time! Jeg går på den fast hver uke og synes det er på sin plass at hun får litt skryt. Det synes jeg flere burde gjør egentlig, for som oftest kommer bare folk på timene, enten det er spinning eller noe annet, og går igjen uten å si noe til instruktøren.

  94. Jeg har trasket rundt i Dublin og handlet inn masse spennende gluten og melkefrie produkter til min lillesøster som sitter hjemme i Norge, pakket det inn i en skoeske med gråpapir og gjort det klar for avsending. Hun vet ikke at pakken kommer – så det teller kanskje ikke før hun har mottatt den? 🙂 Det er så mye mer moro når jeg kan være iHerb selv. 😀

  95. Jeg har satt all oppvask i oppvaskmaskinen og ryddet etter meg for en gangs skyld! Nå slipper mamma å klage på meg 😀 (hehe)

  96. Jeg holder på å lage hjemmelagde knekkebrød, som jeg skal ha med hjem til mamma og pappa i helgen 🙂

  97. Disse så spennende ut, og hadde vært toppers å få teste ut!
   Det jeg har gjort for å glede noen i dag er at jeg ordnet noen småting for ei venninne, som har veldig mye å gjøre for tiden, slik at hun slapp å tenke på det. Dermed gjorde jeg slik at hun fikk litt mindre å tenke på, og det gjorde henne veldig glad. Da kunne hun heller sette seg ned i noen minutter for å slappe av, noe hun virkelig trengte! 🙂

  98. Ei venninne som brøyt litt sammen på skolen i dag, pga kjærsteproblemer/hvor søke jobb til høsten/føler seg ensom på kvelden nå når hun bor alene. Så da fikk jeg veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke orket å dra på besøk da hun inviterte meg i går. Så spurte om hun vil ha selskap i kveld og det ville hun veldig gjerne. Tenkte jeg skal dra innom butikken å kjøpe en liten blomst til henne, og litt frukt vi kan kose oss med. Får håpe at det, og litt snakking, hjelper å få smilet hennes på plass igjen! I hvertfall for i kveld.

  99. Jeg har hjulpet et par i klassen med Photoshop under forelesningen i dag. De følte seg litt lost siden de ikke har brukt programmet så mye før, så da delte jeg den kunnskapen jeg hadde. De var veldig fornøyde etter endt time med å ha fått til så mye på en dag.

  100. Jeg skrev en lapp til min kjære på kjøkkenbenken hvor det sto Jeg elsker deg. Små gleder i hverdagen 🙂

  101. Jeg har begynt i jobben som lærervikar og i dag var det en elev jeg så var litt utenfor i gymtimen. Jeg tok henne litt til siden og spurte om alt var bra, hvorpå hun begynte å gråte. Jeg fikk assistenten til å ta over timen en liten stund og snakket lenge med eleven, ga råd og lyttet. Jeg tror hun bare trengte at noen tok seg tid til å høre på henne. Hun smilte og virket lettet og glad når vi hadde snakket ferdig. Akkurat det gjør godt å tenke på, at jeg kanskje har hjulpet henne i en tid hvor man trenger råd og støtte mest av alt 🙂

  102. Har reist i 6 timer for å besøke kjæresten min i Trondheim, har ikke sett han siden julen. Er fremme om 15 minutter og kan ikke vente til jeg får se han! Velger å tro at jeg får se han smile bredt når vi møtes!:D

  103. Jeg har vært på jobb på sykehjemmet og forhåpentligvis gjort dagen til den eldre garde litt bedre. Også har jeg vært supersnill med meg selv her jeg sitter å nyter proteinkaffe og yoghurtnøtter mens jeg leser pensum 🙂

  104. produktene så kjempespennende ut!
   i dag var jeg litt sent ute til skolen (jeg sykler), og jeg møtte på ei jente i klassen som ikke har det så bra i et kryss. hun er alltid alene og jeg tror ikke hun har noen venner. jeg fikk så dårlig samvittighet da jeg så henne, og selv om jeg var for seint ute allerede, stoppet jeg og spurte om vi skulle gå resten av veien sammen. jeg så at hun ble skikkelig gald for nettopp sånne ting opplever hun aldri. det varmet ordentlig innvendig fordi jeg vet at jeg har gjort noen andre glad, spesielt siden jeg vet at hun alltid er alene i friminuttene og også etter skoletid. å glede andre må være den beste følelsen 🙂

  105. Jeg jobber som assistent for en elev som tidvis går hjem fra skolen og ser veldig negativt på verden, syter og klager og alt er grusomt. I dag prøvde jeg meg på et lite eksperiment for å få henne mer positiv, hvor jeg bad henne si 5 bra ting med dagen i dag, på starten av dagen, og prøvde å få henne til å oppsummere senere 5 bra ting hun hadde gjort i dag. Hun kom faktisk på 3 og følte seg litt kry da jeg uten problem kunne nevne 2 og flere ting hun hadde gjort bra i dag, i forhold til å høre hele tiden at hun må bli bedre på ting / skjerpe seg. Dette lille prosjektet gav faktisk ring virksomhet.
   En annen elev som også må “settes litt på plass” ofte spurte hva jeg skrev og jeg sa jeg skrev ned positive ting eleven min gjorde. Han spurte om jeg ikke kunne gjøre det med han også. Jeg sa ok, det er greit. Han elsker oppmerksomhet men sørger for å få det ved å gjøre noe galt så vi må bruke mye tid på han. Men denne timen begynte han å rekke opp hånda, satt på pulten sin og var ellers stille og fulgte med. Han var veldig fornøyd med seg selv når timen var ferdig og det var jeg også.
   Siden det gav så pass god effekt på 2 av de vanskeligste elevene informerte jeg også klassen om at i går så hadde en lærer skrevet opp alt det dårlige de gjorde. Jeg sa at de timene her (hvor de da hadde en annen enn kontaktlæreren) kunne nå prøve å være enda litt flinkere på å være stille, følge med og rekke opp hånden, og da skulle jeg passe på å skrive ned at de var flinkere. Merket stor forbedring i timen, elevene virket mer fornøyde og jeg fikk ikke bare fler smil i dag fra elever som er får ofte mye kjeft, men jeg kan også gjøre læreren blid i morgen med å fortelle dette videre og når elevene får ros av denne læreren håper jeg at de blir litt ekstra glad også.
   Litt hverdagsmagi med å tenke positivt! 🙂

  106. Så gøy med konkuranse da! Her er det fremdeles veldig tidlig morgen, men jeg hjalp en med teknikk i knebøy på treningssenteret i dag da (det er vel en litt god gjerning?) =)

  107. Bor på en liten bygd hvor alle kjenner alle, været er veldig surt så da har jeg bare smilt til alle for å få de i bedre humør. Et smil kan lyse opp dagen 🙂

  108. Jeg har ikke rukket å gjøre så mye for noen enda i dag.. Men jeg sto opp 15 min før jeg skulle og laget frokost og lunch til samboeren min:) Noe jeg egentlig gjør hver dag da, mens han tenner opp i ovnen og rer opp sengen:) Bra deal!
   Ha en flott dag videre frøken:)

  109. Jeg har idag sendt en stor pakke med 30 breve og hilsner og goodies fra familie og venner afsted til Afghanistan hvor min kæreste er soldat for Danmark. Håber han bliver kæmpe glad 🙂
   Tak for en inspirerende blog og godt humør.
   /Louise fra Danmark

  110. Jeg veit ikke om jeg har gjort noe spesielt idag, men jeg prøver å være blid og hilse på alle 🙂 Og jeg var med venninna mi ned på butikken sånn at hu slapp å gå dit aleine 🙂

  111. I dag laget jeg frokost til mamma, og mine 3 søsken. Det satt de veldig stor pris på på en vanlig stressende onsdag 🙂 gjorde meg veldig glad også!! 😀

  112. Hei!
   Jeg har så lyst til å prøve disse!! Dette da jeg har PCOS (hormonalforstyrrelser som gjør
   at jeg skal spise mat som ikke påvirker blodsukkeret).
   Dette er vanskleig for meg som travel student som bor alene, og med lite kompetanse.
   Kunne du skrevet noen innlegg om dette, siden du har så
   masse kompatanse på ernærings-området?
   Min ernæringsfysiolog kom ikke med noen konkrete forslag til mat for meg,
   da jeg ble diagnotiser for to år siden..
   For å glede noen i dag har jeg delt min paraply med en fremmed, da været er helt forferdelig i Bergen i dag!
   Stor klem, du har en super blogg!

  113. Jeg smilte til absolutt alle jeg så på trening i dag (både kjente og ukjente) og alle ga et stort smil tilbake!! Fantastisk 🙂

  114. Jeg har nettopp meldt meg inn på Elexia og hadde dermed 3 gratis prøvetimer som jeg overrasket ei venninne med! Vi fikk derfor litt av en kickstart på dagen 🙂

  115. Åhh yess! Håper jeg vinner disse!
   I dag har jeg nemlig sendt mms til mamma som ligger hjemme på sofaen og er kraftig syk. Det er ikke mye som skal til for å glede henne så en mms med en smilende datter (meg) og noen søte ord er jeg helt sikker på fikk frem smilet selvom hun er syk 🙂
   Ellers spøker jeg vanvittig mye på kontoret så pluss i boka for at jeg har fått kollegaene mine til å smile av de utrolig dårlige vitsene mine. Hoho 😀
   Ha en flott dag :))

  116. Det var søsteren min sin tur til å vaske loftstuen i dag. Jeg vasket og ryddet for henne og det skal jeg si deg hjalp på humøret hennes! Det er jo ikke akkurat ukas høydepunkt å vaske 😉

  117. I dag slapp jeg en kar som hadde dårlig tid foran meg i køen 🙂 Fikk et fint smil tilbake og det hjalp hvertfall på mitt humør også!

  118. Storebroren min er hjemme fra studier og det er så hyggelig å ha han i hus! Har savnet han så masse. Dessverre har han sovet så dårlig i det siste, og det syntes jeg er så trist. Når han kom på kjøkkenet i dag morges og så helt skutt ut, så hadde jeg laget pannekaker og eggerøre til han til frokost og hele ansiktet hans bare lyste opp! Priceless<3

  119. Har stand for Bedriftsidretten under HMS-dagen 2013 i Bergen for å få flere arbeidsgivere og hms-ansvarlige til å investere i de ansattes helse via aktivitetskonseptet Aktiv Bedrift! Ja til en mer aktiv hverdag!!! 🙂

  120. I dag tidlig var jeg på trening med en venninne. Jeg kommenterte at hun hadde fått vledig fine lårmuskler, noe som hun ble glad for å høre!

  121. Heisann og hoppsann!
   Denne veka er eg åleina med mi 12år gamle lillesøster, ettersom mamma og pappa er reist til Alpane på skiferie. Ho er ikkje særlig glad i å stå opp åleine om morgonen, men skal eg få dagane til å gå rundt, måtte eg reisa halv 6 i dag tidlig for å få unnagjort dagens trening. For å setta eit smil på munnen hennas hadde eg laga ei spennandes og god nistrboks klar til ho, itillegg til å laga klar frukost på bordet og ein lapp med gode ord, – der eg blant anna skreiv at eg var veldig glad i ho. Håpe da gjorde morgonen hennas litt bedre 🙂
   Håpe du har ein fin dag, eg har absolutt fått ein fin start på min!

  122. I dag fylte min mor 51 år, og da stod jeg og min søster ekstra tidlig opp og stekte rundstykker vi hadde bakt og lagt til kaldheving i går kveld:) Så da mamma stod opp fikk hun nystekte rundstykker, eggerøre og kakao, sammen med hele familien, som tar seg tid til en god frokost sammen. Dette skjer ALDRI til vanlig fordi alle begynner på skole/jobb til forskjellige tider, så da er det ekstra hyggelig at vi gjør det på bursdager 🙂

  123. Idag vil jeg finne på noe spesielt gøy med lillebroren min, han er 6 år og brakk kragebeinet forrige uke, som gjør at han må sitte inne hele dagen og kan nesten ikke gjøre noenting på ca 2 uker, vertfall. Trenger ikke gjøre så mye, men se en film med han, eller spille spill, osv.
   Det er sånne små enkle ting som kan glede i hverdagen:)

  124. Jeg pakket kofferten til kjæresten min som reiste til London grytidelig i dag. Han var fullt opptatt med å få ferdig studier til langt på natt og det siste han ville var vel å pakke den før han skulle legge seg. Gledet han kjempe mye når han så det! 🙂 Og meg siden han var så takknemmelig.

  125. Hei ! Leser bloggen din hver eneste dag, blir så utrolig glad av å lese den!
   I dag har jeg passet verdens søteste lillesøster, laget sunne og gode pannekaker til henne som hun kunne ha med seg på skolen!
   Hadde vært gøy å prøve ut noen av de nye Extend produktene 🙂 Ha en fin dag!

  126. Idag gledet jeg min mor som stresset før jobb med en god frokost selvom jeg selv ikke hadde allverden med tid! 🙂 hun ble kjempeglad!

  127. ÅÅ, namm! Blir disse å finne i matbutikker?? Barene så fantastisk gode ut:-D
   Jeg er flink til å ringe hjem til mamma og pappa og fortelle at jeg er glad i de, så det gjør jeg nesten hver dag! Vet at de setter utrolig stor pris på det, siden jeg nå har flyttet til Bergen for å studere! Man vet aldri hva som kan skje en dag, og livet kan så plutselig være over. Så da er det viktig å avslutte hver dag med å fortelle personer som er viktig for deg at du er glad i dem!
   Håper du får en super dag, du har en helt fantastisk blogg (håper det gledet deg også? Hehee..)

  128. Jeg hadde fri fra skolen i dag, så jeg har vasket og støvsugd huset og skal lage middag til familien senere. Jeg har allerede laget dessert til familien i kveld, en is-oppskrift fra bloggen din som står klar i fryseren 🙂 Syntes det var hyggelig å gi mamma fri fra alt husarbeid i dag 🙂

  129. Jeg vet ikke om dette er riktig måte å vinkle det på, men jeg gjør det sånn uansett;
   I dag gledet jeg meg selv. I det siste har jeg hatt det kjempevanskelig med kjæresten min, og ikke har jeg tenkt på mine egne behov i det heletatt – jeg har grått hver dag, og rett og slett vært kjempesliten fordi alt har gått dårlig. Så i dag bestemte jeg meg for å tenke på mine egne behov, for å gjøre meg selv lykkelig – for om man ikke er lykkelig med seg selv, hvordan skal man gjøre en annen lykkelig? Så forholdet er over. Det er ikke det som gleder meg, men jeg klarer kanskje å smile igjen snart. Desutten tror jeg at jeg gjorde mamma og pappa glade også, for jeg vet at de savner å se meg glad. Nå kan jeg slappe av og være glad igjen, og forhåpentligvis gleder det mamma, pappa, og alle som savner å se et ekte smil.

  130. Overrasket mamma med druer da jeg kom hjem fra trening i dag. Hun er syk, så kjekt å gjøre noe som får henne til å føle seg bedre 🙂

  131. Mmm! De så gode ut!
   Jeg må bare spørre/fortelle om noe helt annet: Jeg bestilte noen Atkins endulge barer fra iherb. Det som var så merkelig var at de barene fra iherb var helt forskjellig enn de barene jeg har kjøpt på butikken. For eksempel var kokos-baren andersledes i smaken, fasongen og innholdet. Vet du hvorfor det er sånn? De fra butikken var produsert i Nederland og de fra iherb i USA. Kokos-baren er yndlingsbaren min og jeg ble så glad da jeg fant den på iherb til en så billig pris, men den smakte syntetisk og ikke i nærheten av kokos.

  132. Neimen så kjekt! Og glutenfrie – perfekt!!
   Jeg var på sykehuset idag for cøliakitest, avsluttet med en blodprøve hvor jeg tydeligvis skulle ha en lærling. Stakkaren var så nærvøs og fikla så lenge med alle tubene og nåla at jeg innså jeg måtte overse min egen sprøyteskrekk(virkelig..hater..sprøyter) og heller prate og tulle litt med stakkaren for å “roe han ned”!
   Ble et feilstikk og henting av annen sykepleier, men vi hadde en trivelig samtale da 😀

  133. Lillesøsteren min sliter endel med å spise riktig og nok mat, og hun spiser veldig mye usunt. I det siste har hun slitt mye med vondt i hodet og vært veldig slapp. Frokosten er spesielt noe hun sliter med, så hun ble veldig glad da jeg sa at jeg hver dag skal begynne å lage sunn og godt frokost til henne hver dag, for å prøve å gi henne mer energi i hverdagen 🙂

  134. Jeg hjalp ei klassevenninne i gymmen som ikke er vant til å gjøre styrkeøvelser med teknikken hennes, noe vi begge kom godt ut av! Hun fikk poeng for å være med og prøve selv om hun ikke kunne det vi skulle gjøre fra før av eller var sterk, og jeg fikk vist at jeg kan lære bort øvelser. Tror vi begge var ganske stolte etterpå 🙂

  135. Laget en kopp kaffelatte til søsteren min før hun skulle på skolen. Hun hadde hastverk og fikk såvidt kastet i seg frokost før hun måtte løpe. Tror kaffen kom godt med, og jeg vet hun satte pris på det!
   Bruker å gjøre slike småting av og til – tar meg ikke mye tid, men gir store gleder for andre:)

  136. Det var sannelig et godt spørsmål. Jeg sto opp tidlig i dag, lagde meg frokost, fant ut at jeg ikke trengte å dra på skolen før kl et, så jeg slappet av med god morgen Norge på tv og gjorde meg klar for trening. Jeg kom tilbake, dusjet og lagde meg gode proteinpannekaker og kaffe til lunsj. Så tenker jeg, jeg har jo ikke gjort noen ting for å glede andre enn meg selv. Så da løp jeg til kjøkkenet, hentet to raw karameller som jeg hadde igjen og ga den ene til roomien min. Hun likte den ikke så veldig godt, men vi fikk oss en god latter. Smil = endorfiner, så jeg fylte henne altså med endorfiner 😀 wiii

  137. Jeg vekket vennina mi tidelig i dag for å trene. Hun synes ikke var så snill da, men er glad for det nå 🙂

  138. Jeg inviterte kjæresten min på kaffe-date ikveld. Han sa han gledet seg veldig til å bli ferdig på jobb å kunne ta en rolig kaff-date med meg! Gleder meg masse selv! 🙂
   Elsker å lese bloggen din, og du gir meg masse ispirasjon i hverdagen Kristine!
   Stå på! 🙂

  139. Idag gledet jeg min kjære samboer med en av favorittrettene hans, nemlig kjøttrull av svinekjøtt og bacon og ost. Da smilte han hvertfall godt 🙂

  140. Jeg lagde frokost til min kjære. Når han sto opp å så frokosten våknet han fort og ble glad:) tenkte å bake vaniljebollene dine til han kommer hjem fra skolen.

  141. åå nam! Mamma er vekkreist, så i dag har jeg dekket på frokostbordet og hentet avisen til pappa før han stod opp, og laget alt klart til middagen før jeg gikk på skolen, så pappa bare kan varme før jeg kommer hjem! 🙂 i tillegg har jeg som vanlig godt humør og mange smil med i skolesekken 😀
   Ha en fin dag! Elsker bloggen din, blir alltid så inspirert og glad! har hentet mange gode oppskrifter her fra 🙂

  142. Nam, dette så godt ut! virker supert som mellommåltid – jeg som er så lei av knekkebrød…
   Solen skinner og jeg er lykkelig og blitt litt småbetatt av en gutt. Dette resulterer i at
   jeg løper rundt som sola selv og smiler til alle jeg møter. Noen syntes nok det er kvalmt
   med så lykkelige mennesker, men jeg liker å tro at smil og godt humør smitter,
   så at jeg gleder de fleste rundt meg med mitt fantastiske og sprudlende lykkerushumør
   er jeg ganske sikker på. Jeg gleder andre, og ikke minst meg selv. Hva er vel bedre
   enn det? Stoooooort smilefjes!!! Ha en super dag 😀

  143. Idag sendte jeg rett og slett en melding til moren min og ønsket henne en flott dag og itillegg skrev hvor mye jeg setter pris på henne og alt hun gjør! Hun ble veldig glad 🙂

  144. Jeg jobber på dyreklinikk, fikk fikset såret til katten til ei lita jente. Kan tro ho var glad når ho trodde katten var døden nær:)

  145. I dag har jeg gitt en kjemirapport til en klassekamerat som ikke var der da vi utførte forøsket, i tillegg til å ha smilt til fremmede på skolen 🙂
   Ha en god dag videre, Kristine!

  146. Dette så ut som noen spennende produkter:) Og min gode gjerning for dagen var at jeg lot en gammel mann få plassen min på toget i morgenrushet inn mot Oslo:) Jeg syns også forresten det er veldig få voksne mennesker som har lært seg normal høflighet, gamle mennesker skal ikke måtte stå på toget i 35 min!

  147. I dag har jeg gledet hunden min med en morgentur, etterfulgt av litt deilig snacks til han. Hvor får man kjøpt disse? Så veldig godt ut. Sliter med et veldig svingende blodsukker, så disse vil jeg prøve:)

  148. I dag gledet jeg en kollega med 2 stk hjemmelagde sjokomuffins med peanøttkrem(etter oppskrift fra bloggen din,tusen takk).
   Satte 2 muffins på pulten hennes sammen med en post-it lapp hvor jeg skrev”God Morgen :)”
   Hun ble kjempeglad da hun kom på jobb og så overraskelsen!
   PS tusen takk for en inspirerende blogg 🙂
   Klem fra Kristine 🙂

  149. I dag har jeg vekket kjæresten med frokost på senga, smilt til 5 fremmede personer,
   sakt god dag og hadet bra til 3 bussjåfører og ikke minst fått frem latter på
   treningssenteret når jeg klarte å knekke nøkkelen i låsen min og måtte få de ansatte
   til å klippe over låsen =)

  150. Har ikkje hatt særlig mulighet til å glede noen idag, siden æ ligg heime å e syk.
   Men nåkka man aldri glømme e kvær gang sin kjære sønn smile å for di små tingan man gjør. Å det va så koselig å se kor utrulig glad han blei da æ lagde havregrøt til kveldsmat igår kveld. nyte det mens han e liten å sir “tusen takk mamma, du e best” fordi man tar sæ et par min ekstra tid å lage grøt til han istede for å smøre ei kjedelig brødskiva 🙂

  151. Hej Kristine!
   Tack for en suuperblogg med masse inspiration & treningsglede.
   Jag var på yoga imorse (bästa sättet att starta en dag) och efter det körde jag min veninnes datter i barnehagen. Hun har meg som sin störste idol och var så otroligt glad att jag blev med henne dit.
   Hennes smil & latter kommer jag bära med mig under hela arbetsdagen. <3
   Hoppas du har en fantastisk dag!
   Kram, Amelie

  152. Jeg sto opp ekstra tidlig idag og lagde en stor, sunn og god frokost til hele familien. Vi pleier nesten aldri å spise frokost samtidig i ukedagene, men idag gjorde vi det. Mamma og pappa ble virkelig gladefor at jeg tok meg bryet. Det er utrolig hvordan en liten ting kan gjøre dagen til så mange mennesker, så mye bedre!
   Jeg elsker bloggen din Kristine! Den har inspirert meg til å leve et sunt og aktiv liv. I løpet av det siste året har jeg gått fra å være en lubben tenåring, til å bli en moden, aktiv og fit ung dame. (haha, om jeg må si det selv) Tusen takk for at du er som du er. Du er en sann inspirasjon og gledesspreder.

  153. åå de så utrolig gode ut!! Hadde vært utrolig spennende å smake på de :-))
   Dagens gode gjerning gjør jeg etterpå når jeg skal lage middag til familien og passe lillesøsteren min. Små gleder som hjelper mamma i hverdagen! Er så god følelse å føle at du har hjulpet noen :-))
   Krysser fingrene for at jeg er en av de heldige!!

  154. Å, så bra at de har fått de produktene i Norge! Håper på at det kan være noe for meg etter som jeg har genetisk insulin resistens.. I dag stod jeg opp litt før jeg en jeg pleier i plan om å lage en ekstra god frokost til mamma og pappa. Mens eggene surret i pannen, sunne pannekaker In The making, kaffe på trakteren, brød i risteren og ellers alt klart på bordet går strømmen.. Jeeej, akkurat i dag som jeg ville gjøre alt perfekt.. Men det ble hvertfall egg, salat, brød og en pannekake på deling til slutt:) sammen med 2 stk glade og mette foreldre:) er jo tanken som teller!:)

  155. Åå, denne konkurransen likte jeg. Synes det var fint av deg å lage den på denne måten! 🙂
   Det jeg har gjort for å glede noen i dag, er at jeg hjalp en eldre herre inn på bussen med gåstolen. Det er ofte mange som overser de som trenger litt ekstra hjelp, i travle tider. Han takket fint for hjelpen og ga meg en melkesjokolade, hehe 🙂
   Ha en strålende dag!

  156. Jeg ga bort bussbilletten min til ei stakkars jente som da
   fikk kommet seg hjem i det dårlige været her i Haugesund:)

  157. Hunden min kommer løpende når jeg knekker egg, og ble veldig fornøyd og glad o for å få litt ekstra eggeplomme i matskålen sin til frokost;)

  158. Nå skal jeg på cafe med en blind mann som jeg er støttekontakten til. Han er ikke så ofte ut av hus. Det blir min gode gjerning for i dag. Jeg skal lage middag senere til kjæresten og meg, men da får jeg som oftest hjelp av han 😛 så kan ikke regne med det som en god gjerning kanskje.

  159. Jeg var veldig snill og vekket lillebroren min i dag tidlig og var hyggeligere mot ham enn jeg er ellers. Håper de produktene kommer i butikken, de så fantastisk gode ut 😀

  160. Jeg kjøpte frukt på tilbud i butikken påvei til skolen idag, kjøpte en liten kurv for 10 kr og tok alle favoritt fruktene til en venn av meg oppi kurven (hun sliter med å få iseg mat og GLEMMER alltid å ta med matpakka på skolen, noe som går utover energi nivået hennes og humøret…). Gav den til henne rett før forelesningen begynte idag. Hehe, du kan tro denne jenta lyste opp et SVÆRT smil og vart overasket, det gledet meg veldig å se henne lyse så mye opp av en så liten uforventet gave tidlig en morgning +++

  161. I dag stod jeg opp ekstra tidlig for å lage yndlingsfrokosten til mamma: brødskiver med egg og bacon + en frisk salat og hjemmelaget ferskpresset appelsinjuice til drikke. Jeg serverte henne på sengen! Jeg tror jeg gjorde henne glad 🙂

  162. Åh, det såg gott och sunt ut! 🙂
   Idag när jag var på väg till gymmet såg jag en gammal dam som inte kunde gå på isen, det var mycket halt och jag såg att hon behövde hjälp så jag gick fram till henne och frågade om jag kunde hjälpa henne. Hon tog tag i min arm och jag gick med henne arm i arm till mataffären så att hon inte skulle ramla på vägen. Det gjorde både att hon och jag blev glada! Det glädjer mig att hjälpa andra.
   Hoppas det är ok att jag skriver på Svenska. 🙂

  163. Jeg satt lenge og pratet med en god venninne og lot henne kjenne at jeg både brydde meg og kjente meg igjen av mye av det hun følte. Jeg tror det gjorde godt for oss begge 🙂
   – Mari 🙂

  164. Jeg sa bare hei og smilte til bussjåføren, noe ikke alle er så veldig flinke til.
   Apropo det å glede andre; i går kveld da jeg var på butikken og skulle kjøpe hostesaft til meg selv, sa hun i kassen god bedring til meg. En kommentar som gledet veldig. Det fikk meg å tenke på de små tingene man kan gjøre i hverdagen for å gjøre dagen litt bedre for andre.
   Ha en fin dag!

  165. Fikk pakke fra PF i dag, proteinpannekakemix. Så da overrasket jeg mamma med pannakaker til frokost, på senga 😀 hun ble kjempe gla :))

  166. Returnerte en 200 lapp til eieren da hun mistet den i butikken nå nettopp.. skulle jo egentlig bare mangle – en selvfølge- men glad ble hun jo! =)

  167. Jeg har ikke rukket å gjøre så mye i dag enda, men jeg har planer om å rydde ut av oppvaskmaskina, så mamma og pappa slipper å gjøre det. Ellers skal jeg prøve å være blid og hyggelig 🙂

  168. Jeg bestilte flybillett hjem for å overraske mamma på 40-årsdagen hennes. Hun vet det ikke enda, men tipper jeg ser et veldig stort smil når jeg plutselig står utenfor døren! Gleder meg veldig til å se henne og familien igjen..<3

  169. Hei!
   Jeg har tatt vare på den syke kjæresten min.. 🙂
   Laget sunn mat og vartet han opp!

  170. Da jeg kjørte til skolen stoppet jeg for en gammel mann som skulle rygge ut, han ble svært glad, og vinket hyggelig til meg 🙂 Veldig koselig 🙂

  171. I dag har jeg gitt en klem, pjusket og strøket min kjære bestevenninne som har hatt en ganske negativ opplevelse i går, i tillegg til at hun har hatt en grusom hodepine idag. Hun smilte med slappe øyne, og jeg vet at hun ble veldig takknemlig. Blir nok mer sykekos til en så fantastisk venninne senere! 🙂

  172. Jeg har kjøpt sjokolade og (skal) laget middag til min kjære roomie, som passet på meg i hele går da jeg lå med magekramper og kastet opp fordi jeg hadde spist gluten. Dumme, dumme intoleranse, men herremåne så glad jeg var for å ha hun der. Stakkaren måtte tømme bøtter, kjøpe glutenfrie knekkebrød og se på meg riste av smerte, men hun tok det med et smil!
   Derfor, og fordi hun er en generelt flott frøken, får hun sjokolade fra Sjokoladebutikken i Trondheim, og middag (Sushi) i kveld. Jeg er så takknemlig for hennes hjelp, at jeg ikke helt hva jeg skal gjøre for å få henne til å forstå hvor mye det betydde! =)

  173. wii!:)
   I dag har jeg ikke møtt noen enda, men senere i dag skal jeg handle mat og bake boller for
   min veninne som har lagt inne med gips og krykker i 7 uker!!:) 🙂 Så da satser jeg på at
   det gleder henne!:):)

  174. I hvilke butikker får man tak i dette? 🙂
   Idag var jeg tilfeldig innom et lokale for å lete etter en veske, som venninnen min hadde glemt igjen. Når jeg kom dit var det en eldre mann som hadde problemer med å flytte på tunge kasser, slik at han kunne komme frem til bridge-bordene han skulle ha til et selskap. Det var allerede mange i lokalet som kunne hjelpe, men alle han spurte sa at de ikke hadde tid. I det siste har jeg begynt å tro mye på karma, så jeg gikk rett bort og flyttet disse kassene ( som jeg kjapt fant ut var 70-80 kilos høyttalere, haha uff), og sammen satt vi opp til hans arrangement. Både + i karmaregnskapet og en liten treningsøkt i samme slengen! Fin start på dagen! 🙂

  175. I dag har jeg ikke kommet lenger enn til å glede meg selv. Har vært så stressa de siste ukene, stått opp klokken seks hver eneste dag, og sittet oppe med oppgaver med til klokka har vært langt over tolv. Så i dag trengte jeg virkelig en litt tregere morgen, og har omtrent nettopp stått opp. Planen er å innta en god og nyttig frokost, jobbe med en studieoppgave og få inn en god treningsøkt 🙂 Så blir det litt selvpleie, og etter det har jeg resten av dagen til å glede samboern 🙂 Og de jeg møter ellers i dag 😀

  176. Hei. Idag lagde jeg frokost og smørte matpakke og kokte kaffe til samboeren min. Da slipper han å kjøpe usunn mat på bensinstasjonen( som det pleier å bli til) og han kan kose seg i lunsjen med sunn mat 😉 Han ble veldig glad 😀
   Har veldig lyst til å prøve disse produktene ut.. Så veldig godt ut!!
   Ha en kjempe fin onsdag =)
   Klem

  177. Jeg sto opp klokken 8 (jeg skal på seinvakt) og disket opp med grove, proteinrike vafler til kjæresten min som skulle i møte. Han ble glad! 🙂

  178. Jeg har vært på sykehuset med min søster og gitt blod for første gang, på bakgrunn av alle overføringene min pappa fikk når han var syk.
   Det føltes utrolig godt:-)
   Ha en litt dag videre!

  179. jeg hadde bakt en sunn kake og hadde med på skolen til ei som hadde bursdag i dag. Hun ble veldig glad

  180. Mmm de ser virkelig lækre ud, dem vil jeg gerne smage:)
   Jeg vil gøre min forlovede lykkelig, i aften med at lave mad, måske hjemmelavet
   Sushi. Og så vil jeg fortælle at jeg elsker ham, og glæder mig til vi skal giftes.
   Sidste sommer gjorde jeg ham lykkelig ved at jeg fik lavet en stor tatovering på min
   Mave, med hans navn, Danni, og der er okider rundt om hans navn, og de okider
   Betyder meget for mig, da det var min farmors yndlingsblomst!!
   Rigtig god dag til dig:)

  181. nam nam så sykt godt ut!
   I dag tidelig sto jeg opp tidelig for å fikse mat til skolen og frokost og når jeg først var i gang lagde jeg en potion med havregrøt til min lillebror på 9 som skulle stå opp litt etter meg. En god frokost er viktigr å kunne konsentere seg også tok jeg al oppvasken som sto fremme ved oppvask kommen og vasket å tørket så faren min skulle slippe å stresse med det. Så når jeg kom på skolen så var det og hjelpe andre i matte klassen som satt litt fast 🙂
   Kos og klem fra Mariann! 🙂

  182. Jeg gav kjæresten ett kyss og sa jeg elsker deg før vi dro på jobb i dag. Han smilte fornøyd og glad før han gikk ut dørene. Et smil som både gledet meg og han.
   Ville vært supert å testet ut de nye produktene, ha en fin dag Kristine! Du er flink 🙂

  183. En gammel dame var livredd da hun gikk på glattisen, så jeg gikk med henne bort til butikken i og med at jeg skulle samme veien uansett. Hun var så glad og satte virkelig pris på min hjelp 🙂 Jeg hadde i utgangspunktet dårlig tid selv. Tok bare en seinere buss til skolen i stedet 😉
   Ha en fin dag Kristine !

  184. Ringte min kjære farmor som har fått influensa og sa jeg var glad i henne! Rart hva gode ord kan gjøre eller hva? Hun ble så glad og det gledet meg veldig ! 🙂 Familie er viktig. Du er så flink og god, kjære Kristine ! God klem fra meg til deg !

  185. Det så kjempe godt ut!
   Jeg tok med meg venninna mi på trening så nå er hun kjempe fornøyd!
   Har også hjulpet en gammel dame med å bære posene inn på bussen, noe som får meg til å føle meg kjempe bra! er viktig å hjelpe alle:)

  186. mamma ble glad fordi at jeg har støvsugd og vasket hele andre etasje hjemme. samt laget middag og tatt oppvasken :).

  187. Så fantastisk, disse har jeg lyst til å smake på, om jeg ikke blir den heldige vinner, hvor kjøpte du de…?
   ..Så nå skal jeg skal fortelle deg hva jeg har gjort for å glede noen i dag… i morgenrushets stresstime tok jeg meg tid til å bytte lyspære på rommet til Thea, sånn at hun fikk en easy-morning, til tross for at jeg da ble noen minutter for seint ut.. det synes jeg var fint gjort av meg selv.. hehe…
   Ønsker deg en fin-fin onsdag Kristine 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg