Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne dele knekkebrødoppskriften fra dagens frokost.
Selvfølgelig kan jeg det
Disse knekkebrødene er fulle av fiber og inneholder sunt fett.
Smaken er ganske nøytral, på disse knekkebrødene er det pålegget som står i fokus.
Vil du ha et knekkebrød hvor det er mye smak, anbefaler jeg denne oppskriften som er sunn og full av smak.
Knekkebrød
100 g kruskakli
100 g solsikkefrø
100 g linfrø
1 ss fiberhusk
7 dl vann
Bland alle ingrediensene i en bolle.
La bollen stå å svelle i minimum en time, gjerne natten over.
Ta en slikkepott og fordel deigen på to stekebrett.
Stek i 10 minutter på 180 grader.
Ta ut brettene og del deigen med en kniv eller pizzaskjærer.
Stek videre på 180 grader i 60 minutter.
Avkjøl knekkebrødene på rist.
Du kan stort sett putte hva som helst i knekkebrød.
For å lage knekkebrød trenger du en eller flere tørrvarer som havregryn, kruskakli, rugmel, frø, hakkede nøtter, et bindemiddel som linfrø, egg, fiberhusk eller lignende og vann. Bland det sammen, la deigen svelle og stek.
Latterlig enkelt å lage.
Det beste av alt; knekkebrød er super sunt og så godt
Kristine ♥
nam! ser godt ut!!
Prøvde de og det ble bra. Igjen takk for supreoppskrifta
Så deilig
Må prøves <3
Ååå namnam, jeg har fått knekkebrød-dilla! Disse vil jeg lage:)
Hjemmelaget knekkebrød er kjempegodt! Egentlig kan man bare veie opp tørrvarer man har i hus, tilsette fiberhusk og vann, vent, smør, stek, spis. Perfekt å bruke opp frørester!
Hei kjære deg ! Jeg har lurt så lenge på nå hvorfor dere spiser lavkarbo brød og ikke vanlig brød? Er det pga karbsa?
DU må ha en kjempe fin dag ! Klem.
Jeg er så dårlig på å ta meg tid til å lage knekkebrød, det er jo så godt. Snakk om å være lat, man trenger jo ikke passe på de engang!! :p
Namenammmmmmmmmm
Mmmm, disse skal prøves!
God søndagskveld, flotte frøken! <3
nam nam! Hjemmelaget knekkis er kjempegodt. jeg foretrekker salami eller gulost/smør til pålegg
smexymaja:
Godt, enkelt og sunt.
Akkurat slik jeg liker det
Nam, det så godt ut :-))