KNEKKEBRØD


Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne dele knekkebrødoppskriften fra dagens frokost.
Selvfølgelig kan jeg det :grin:
Disse knekkebrødene er fulle av fiber og inneholder sunt fett.
Smaken er ganske nøytral, på disse knekkebrødene er det pålegget som står i fokus.
Vil du ha et knekkebrød hvor det er mye smak, anbefaler jeg denne oppskriften som er sunn
og full av smak.

Knekkebrød

100 g kruskakli
100 g solsikkefrø
100 g linfrø
1 ss fiberhusk
7 dl vann

Bland alle ingrediensene i en bolle.
La bollen stå å svelle i minimum en time, gjerne natten over.
Ta en slikkepott og fordel deigen på to stekebrett.
Stek i 10 minutter på 180 grader.
Ta ut brettene og del deigen med en kniv eller pizzaskjærer.
Stek videre på 180 grader i 60 minutter.
Avkjøl knekkebrødene på rist.


Du kan stort sett putte hva som helst i knekkebrød.
For å lage knekkebrød trenger du en eller flere tørrvarer som havregryn, kruskakli, rugmel, frø, hakkede nøtter, et bindemiddel som linfrø, egg, fiberhusk eller lignende og vann. Bland det sammen, la deigen svelle og stek. 
Latterlig enkelt å lage.
Det beste av alt; knekkebrød er super sunt og så godt :grin:

Kristine ♥ 

12 kommentarer

Siste innlegg