NEWS


Jeg er som et barn.
Elsker nye ting
Alt nytt er spennende :grin:
Da jeg kom over to nye ting på butikken, måtte de være med hjem.
Skyr med risp- og vaniljesmak og Yup lakris pastiller søtet med stevia.
Yup’ene var veldig gode, men det blir ikke noe jeg kjøper fast.
Skyren synes jeg smakte veldig likt som den med bringebær og granateple. Absolutt god.


Disse nyhetene dumpet også ned i postkassen i dag.
FunksjonellMat har kommet med en sjokolade som er søtet med sukrin.
Jippi, det har jeg ventet på!


Sjokoladen finnes i 70% mørk, melkesjokolade, og med hasselnøttkrem.
Foreløpig kan den kun kjøpes her, på hjemmesiden deres, men jeg håper den også vil komme til helsekosten etterhvert.


Her ser du melkesjokoladesmaken og hasselnøttkrem.
Jeg er opprinnelig en melkesjokoladefan.
Likevel forelsket jeg meg helt i hasselnøttversjonen.
Den var så lett, luftig og smakfull.
Sjokoladehimmelen før trening.


Jeg hadde en kombinert økt i dag med noe trasking på tredemøllen og styrke på biceps, triceps og skuldre.
Godt trykk og fantastisk god harry pump. Det skyltes muligens en god dose sjokolade før trening :grin:
– 25 minutter gange
hastighet 7,6 og stigning 3
– Triceps pushdown
4 sett * 8 -10 repetisjoner
supersett med
– Bicepscurl med stang
4 sett * 10 -12 repetisjoner
– Skulderpress med manualer
4 sett * 7 -9 repetisjoner
– Smal benkpress (for triceps) med manualer
3 sett * 10 -12 repetisjoner
– Hammercurl med manualer
3 sett * 7 -8 repetisjoner
– Sidehev med manualer
3 sett * 6 -9 repetisjoner
supersett med
– Fronthev med manualer
3 sett * 5 -10 repetisjoner


Etter trening var det rett hjem til middag.
Kylling med ovnsbakte grønnsaker, fylt sopp og baconsurret asparges.
Kyllingen og grønnsakene var allerede ferdigstekt, slik at det kun var aspargesene som måtte stekes.
Hel kylling er noe vi spiser veldig ofte sammen med ovnsbakte grønnsaker og poteter. Da har man alt i ovnen og middagen lager seg selv. Enklere og bedre blir det nesten ikke.


Kyllingen krydret jeg med Santa Maria TexMex krydder og hadde i ovnen. Jeg bruker et steketermometer,da blir alltid kyllingen saftig og god. Stek på 180 grader til termostaten viser 65 grader.
Legg ønsket grønnsaker på stekbrettet med kyllingen, jeg brukte brokkoli og paprika.
Til den fylte soppen tok jeg ut stilken og fylte hulrommet med tacosaus og toppet med ost. Soppen stekte sammen med kyllingen.
Skjær av den ytterste delen av aspargesstilken og surr to og to asparges i en baconskive. Stek i en panne med litt finhakket hvitløk og olje.


Selv om alle sjokoladene var ferdigsmak, måtte jeg prøve dem i bakst også.
Proteinpannekake med sjokoladebiter av 70 % sjokolade søtet med stevia.
Nok en vinner.

Proteinpannekaker med sjokoladebiter

1 egg, 1 eggehvite, 1 ss kesam, 1 ss vaniljeprotein, 1 ss mandelmel, 1 ss sukrin og 2 ss hakket sukrinsøtet 70 % sjokolade.
Bland alt sammen og stek som en stor pannekake på middels varme cirka 2 minutter på hver side.


Jeg toppet med den nye skyrvarianten med ripssmak (den måtte selvfølgelig også testes), varme bær og mer hakket sjokolade.
Det trengs egentlig ikke å si at dette var godt, det ser dere jo :razz:
Den beste pannekaken jeg har spist på evigheter.


 
Kristine 

17 kommentarer
    1. Åh, jeg elsker sunne pannekaker. Det er helt genialt! Gleder meg til å smake sjokoladen, så håper den dukker opp i helsekosten om ikke så lenge 🙂

    2. Nam, pannekaken så veldig fristende ut! Og sjokoladene spennende! Hvor fikk du tak i drops og skyr? Hvordan er sukrin sjokoladene i forhold til kalori og karbohydratinnhold?

    3. Du er så utrolig flink til å lage mat, alt ser helt fantastisk ut og jeg får vann i munnen !!!
      Angående steviasjokolade – merker du noe ettersmak? Har bakt med steviasukker endel, og om det blir for mye stevia så blir det ikke godt :/ hvordan er det med disse sjokoladene?

    4. Mmmm! den sjokoladen skal definitivt prøves ut, og jeg er helt enig med deg i at skyren var god! Prøvde den i går, og den smakte jo akuratt som dessert!
      🙂

    5. Du er en så fantastisk inspirasjonskilde, Kristine! All maten, overskuddet, treningen og livsstilen.

    6. Jeg og bare elsker nye ting ! Må alltid ha det med meg hjem om jeg finner noe som faller i smak! Jeg personlig elsket den nye skryen,mmm. Syns den smakte helt himmelsk og er en ny favoritt her i huset. Økologisk peanøttsmør har også blitt en stor favoritt ilag med speltlomper, mmm! Helt himmelsk det også. Nei, nå maser jeg helt ! Rart hva herlig sunn matprat gjør med en. Da babler man i vei ! 😀 God klem

    7. Hei! Hvor får man kjøpt det vaniljeproteinet som du bruker i baksten? Prøvde å komme inn på nettsiden men den var ikke tilgjengelig

    8. Vet du sånn caa hvor mange kcal du ligger på daglig?? 🙂 syntes du spiser så himla mye godt samtidig som du ser helt smashing ut!! Har selv ligget på 1300, som jeg nå har forstått at tydligvis er for lite… kan jeg øke UTEN å gå opp i vekt? og er det noe hensikt i å øke?
      Stor klem fra fast leser for finner deg utrolig inspirerende

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg