ALL BLACK


Jeg følte meg litt ninja-aktig da jeg kom på trening i dag.
Svart fra topp til tå  
Skoene mine er også svarte.


Det er første gang jeg har trent med 2xu kompresjonstoppen.
Jeg kan konstantere at den har en ekstrem hold-inn effekt, men den er veldig god å ha på.
Det er vanskelig å skulle forklare hvordan det føles.
Jeg blir generelt varmere med kompresjonstøy.
Ikke på en klam-varm-måte, det føles som om muskulaturen er varm.
Trykket blir også mye bedre.
Jeg hadde så god pump at man kunne se blodårene på armen gjennom genseren!


Dagens treningsøkt på rygg og bryst:
– Chins
2 sett * 12 -8 repetisjoner
– Nedtrekk med bredt grep
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 8 -9 repetisjoner
– Flyes i kabel
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Lats pulldown
3 sett * 10 -12 repetisjoner
– Face pull
3 sett * 12 -15 repetisjoner
Jeg avsluttet med 15 minutter gange på møllen.
Hastighet 7,3 og stigning 3.


Vel hjemme var det tid for å fylle på lagrene.
Jeg passer alltid på å få i meg næring etter trening.
Skal jeg rett hjem og har maten klar, drikker jeg bare BCAA etter økten.
Vet jeg derimot at det blir over en halv time til jeg får spist, blir det som regel en proteinshake med riskaker og banen rett etter jeg er ferdig trent.


I dag dro jeg rett hjem og fikk meg et godt måltid med karbohydrater, proteiner og fett.
Fiberpluss knekkebrød med wasabi, ketchup, skinke og lettere jarlsbergost (jeg laget toast og kjørte knekkebrødene et minutt i mikroen), et eple, en sharon og havregrøt med topping.


Det meste passer til havregrøten.
Bare fantasien setter grenser for toppingen.
I dag ble det kesam, raw cashewnøttsmør, pistasjnøtter, kiwi og bringebær.
Jeg hadde også over en god dose kanel etter at bilde var tatt.


Utrolig nok ble jeg faktisk ikke mett, så jeg lagde meg en bolle med noe søtt.
Rask sjokolademousse servert med sjokoladesaus og sukringold.
Sjokoladesausen laget jeg av 2 ss melk, 1 ss kakao og 1 ss sukrinmelis som jeg blandet sammen.


Enkel sjokolademousse

1/2 boks kesam som jeg blandet med 1 dl melk, 3 ss kakaopulver, 2 ss sukrinmelis, 6 dråper stevia sjokolade og 1 ts fiberhusk.
Visp alt sammen.
Jeg brukte en ballongvisp.
La moussen stå i 5 – 10 minutter.
Rør om et par ganger og server.

På tide å komme seg på jobb.
Ha en super tirsdag videre :grin:

Kristine

25 kommentarer

Siste innlegg