SOLSKINNSTRISDAG


Er det flere enn meg som blir i latterlig godt humør av solskinn?
Det var herlig å våkne til fuglekvitter og solskinn.
Dagen blir ti ganger bedre med fint vær.


Dere ser meg så og si bare med treningsklær, usminket og ufresh.
Tro det eller ei, men jeg har faktisk på meg annet også. Stort sett ser jeg slik ut i hverdagen.
Jeg må vise dere denne nye jakken fra SheInside.
Perfekt vårjakke, varm men ikke for varm.
Jeg er blitt veldig glad i SheInside og har handlet her flere ganger. Det tar litt tid før man får varene, men når man først får det er det verdt ventingen.


I dag ble det en rygg og brystøkt:
– Nedtrekk med smalt grep
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Nedtrekk med bredt grep
2 sett *10 -12 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Roing
4 sett * 12 -15 repetisjoner
– Pec deck
3 sett * 12 -15 repetisjoner
– Latsroing
3 sett * 12 -15 repetisjoner
supersett med
– Face pull
3 sett * 12 -15 repetisjoner

Utrolig gøy å se at så mange av dere er med på 6 WEEKS DEDICATION.
Dette blir så bra! :grin:
Jeg følger med. Dere er både motiverende og flinke. Det er kjempe moro å lese mailene deres og se bildene på instagram. Fortsett sånn.


Middagen i dag ble inspirert av det fine været, jeg brukte solskinnsappelsiner til å lage en deilig appelsinsaus.
Ovnsbakt kyllingfilet med appelsinsaus, potetmos og salat.
Appelsinsausen skal lages igjen, den ble god! Frisk og syrlig. Jeg vil tro den passer like godt til kylling som hvit fisk, kalkun og svin.


Potetmos: del poteter i to og kok til de er møre, ca 15 -20 minutter avhengig av størrelse. Hell av vannet, skrell potetene og mos de med et par hvitløksfedd, gresk yoghurt (kesam eller creme fraiche kan også brukes).
Kylling: krydre kyllingfileten med salt og peper og stek i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Appelsinsaus: klem saften ut av to appelsiner og ha saften i en kjele. Tilsett timian, 1/2 ts jbk-mel (eller maizena), 1 cm finhakket chili og 1 finhakket hvitløksfedd og kok opp.
Dette blir nok saus til to porsjoner. Lag gjerne mer når du først er i gang, sausen holder seg fint flere dager i kjøleskapet.
Salat: bland sammen ruccola, paprika, appelsin i biter og valnøtter.
Server.


Desserten ble veldig enkel, jeg måtte nemlig løpe avgårde til jobb.
Speltlomper med sukkerfritt sjokoladepålegg, dette er farlig godt, og peanøttsmør.
Ha en super duper tirsdag videre :grin:

Kristine 

11 kommentarer
    1. Superfin jakke! Måtte du betale toll, og evt. hvor mye ble det?
      Håper dagen din har vært fin sålangt! 🙂

    2. Jeg la deg akkurat til på instagram! Såå mange fine bilder 🙂 Massiv inspirasjon! Anbefaler alle å lege deg til 🙂

    3. Så du går i annet også??? Haha… Den oppelsinsausen skal jeg prøve til kalkun i dag 🙂

    4. så fin stil du har! kjempegøy å se en annen side enn “den sporty”, siden av deg. Blir også glad-mongo av sola!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg