HJELP MEG

God kveld fint folk :grin:
Nå ønsker jeg hjelp fra dere.
Jeg er i gang med å få bloggen over på et eget domene slik at jeg får mer frihet i forhold til design, utforming, reklame, osv.
Dette er min blogg og jeg skal innrømme at jeg ser meg litt blind på den.

Jeg lurer rett og slett på hva dere ønsker?
Da tenker jeg både i forhold til utseende med også i forhold til temaer, hva jeg skal skrive mindre / mer om, osv.
Noe jeg har tenkt på er å få noen faste temadager. For eksempel at hver torsdag kommer jeg med en sunn helgekost-oppskrift, hver søndag er det utfordring med en challenge til den kommende uken, hver onsdag er det kristine-svarer hvor fordyper meg i et leserspørsmål, i slutten av hver måned er det månedskavalkade med oppsummering fra måneden som har gått, eller lignende.
Dette er bare noen forslag.
Jeg ønsker å vite hva DU mener og ønsker.
I og med at jeg vet at dere er mer samarbeidsvillig om dere får noe tilbake, så trekker jeg ut seks av kommentarene (husk å legge igjen e-post adressen din i mail-feltet) som får en overraskelse eller to fra meg. En hovedvinner og fem trøstepremier. Her ser dere noen av godsakene dere kan få.


En eske med mine favoritt proteinbarer fra FortiFX, kompresjonssokker, te, questbars, deilige krydder, rått cashewsmør, osv.
 
Hjertelig takk for hjelpen.
Ha en god kveld videre :grin:

Kristine

213 kommentarer
  1. Eg syns oppskriftene dine er heilt konge! Fortsett gjerne med dei(på mange måtar på same måten som på instagram, men her på bloggen hadde det vore fint viss matretten stod i overskrifta). Ellers syns eg det er grådig spennande å lese korleis og kvar du får inspirasjonen din ifrå, kva og korleis du jobbar i yrket ditt, korleis du trenar ulike kroppsdelar, og ikkje minst kva som kan vere “snacks” evt. dessert (noko eg lagar OFTE!) 🙂
   Kanskje du òg kan lage innlegg der du fortel om feks korleis trene bein for å bli raskare? (No har ikkje eg blada meg gjennom heile arkivet, men det hadde vore veldig kjekt å lese!)
   Fortset vidare – du er rå!

  2. Hva kristine spiser i løpet av en dag hadde vært spennende. Og tilbakemeldinger fra kunder 🙂

  3. Hei!
   Innholdet i bloggen din er veldig bra synes jeg, men jeg kunne ønsket meg den litt mer oversiktlig. Ønsker at det blir enklere å finne tilbake til ting. Opplever at jeg må bla meg igjennom flere kategorier og flere innlegg for å finne tilbake til en tidligere oppskrift eller tips fra deg. Noen ganger uten hell.
   Ta middagsoppskrifter som eksempel. Du har i innholdsfortegnelsen en kategori som heter Middag- oppskrifter og en som heter Middagstips. Vært mer ryddig med kun en kategori for middagsoppsrkifter. Inne på “Middag- oppskrifter” er det en liste med innlegg, og jeg må innom hvert innlegg for å finne hvilken middagsrett det er snakk om. Kunne tenkt meg at du la til et bilde + navnet på retten som overskrift på hver middagsartikkel. Akkurat det samme skulle jeg ønske meg for frokost/lunsj, bakst og søtsaker.
   Jeg skulle også ønske at du hadde en egen treningskategori! Der du hver uke viser og forklarer hvilke øvelser du har gjort denne uken. Og gi gjerne tips til gode ukentlige treningsprogram, med forklaring på hvordan øvelsene gjøres.
   Kom gjerne med flere shoppingtips, gjerne som egen kategori, der du anbefaler iHerb-varer/helsekostprodukter.
   Så som konklusjon; del mat, trening og hverdagsliv opp i egne kategorier, og at hvert innlegg er markert med dato, bilde og overskrift som forteller akkurat hva innlegget inneholder.
   Lykke til videre! Synes bloggen din er inspirerende og har prøvd flere av dine oppskrifter! Du er dyktig!

  4. Hei Kristine! Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge¨nå og jeg syntes den er utrolig bra sånn som den er. Gratulerer med eget domene! Når det gjelder design så syntes jeg det er greit å holde det enkelt, sånn at fokuset blir på innholdet. Det hadde kanskje vært fint med et litt bredere format på innleggene? Ellers syntes jeg ukens leserspørsmål var en god ide. Selv om du svarer en del i kommentarfeltet er det kjekt å dedikere et innlegg til det, for det er garantert flere som lurer på det samme. Jeg liker veldig godt innleggene dine slik de er nå også med bilder av deilige måltider som gir oss inspirasjon til hva vi kan lage for en sunnere hverdag. Også er det alltid spennende å se dessertene du lager. Så mye godt! Temadager høres spennende ut! Da har vi noe litt ekstra å se frem til når vi titter innom bloggen. For eksempel kan du på fredager ha et sunnere godis/dessert alternativ som vi kan kose oss med i helgene, en annen dag lunch tips (som student så kan dette bli litt ensformig etter hvert som studiehverdagen tar over) og en annen dag igjen noe som angår treing. Tips om nye iherb favoritter eller favoritter fra andre nettbutikker er også kjempe kjekt:) Ellers er det alltid koselig å høre hvordan det står til med deg, om du har hatt en fin dag osv. Bloggen din er som sakt kjempe bra og jeg gleder meg til å se hvordan det blir med eget domene. Lykke til Kristine!:)

  5. Tips:
   Ukentlig favorittøvelse, satt sammen av et par bilder til en bevegelig gif. Går enkelt å lage, og blir veldig visuelt mht. hvordan øvelsen skal utføres (^.^)
   Takk for en übersprek blogg!
   Klem med katapult; ka-pooooof!

  6. Jeg er en ny leser og jeg liker alt jeg ser 😀 En annen, litt større skrift hadde vært fint da.

  7. Hei! Hadde vært helt supert med sunne helge-oppskrifter! Og gjerne noen desserter uten meieri-produkter 🙂 stå på!!!

  8. Noe jeg kunne tenkt meg, er om du hadde noen sunne mattips uten animalske produkter. Du baker mye proteinrikt, men alt inneholder som regel egg eller melkeprodukter. Om du hadde klart å komme med en vegansk utgave en sjelden gang, hadde jeg vært utrolig takknemlig! 😀

  9. Tenker at du begynner med temadager slik du sier! 🙂
   Da må vertfall en dag omhandle matlaging, da du er så utrolig flink og inspirerende!
   Har laget utrolig mye av det du har lagt ut på bloggen, og det er så gøy 😀
   Ønsker også flere spørsmålsrunder der du svarer på spørsmål, da
   jeg vet det er mange (inkludert meg) som lurer på en del 🙂

  10. Skriv mer og oftere om de gangene du faktisk spiser usunt! Du aaaner ikke hvor frustrerende det er for oss tenåringsjenter å lese dag inn og dag ut om dere spreke og fite damene som er i knallform og er knallharde på matfronten, aldri unnner set noe skikkelig usundt, bare mat som gjør deg fitt. Vi får dermed lett den følelsen av at det ikke er lov med sånn mat, nettopp fordi idolene våre (deg) ikke spiser det, og vi vil jo se ut og være ssom heltene våre, så da må jo det til å være streng med kostholdet. Håper du får et lite innblikk i tankegangen vår, håper du skjønner litt iallfall 🙂 hilsen charlotte

  11. Hei! Vil først si at jeg liker bloggen din utrolig godt og du er allerede flink til å få meg interessert. Du legger ut om trening, gode snacks’er (bare til å lage mer godt å dele med oss, hehe :)) Du er en av de bloggerne som blogger om trening og kosthold som gjør det pga. gleden den gir deg, og styrken den tilfører kroppen din. Det er så mange bloggere jeg føler trener og spiser sunt men problemet er at de spiser for sunt og kanskje for lite. Missforstå meg rett, jeg elsker selv å trene og å spise sunt, men slik som deg, gjør jeg det for å bygge og opptrettholde en sunn kropp, ikke for å trene, spise “for” sunt (og for lite) og miste all benmassen slik at jeg til slutt ser ut som et beinrangel. Nok om det, POENGET er (hehe, jeg kom til det til slutt) at du som er et så bra forbilde når det kommer til balansering av trening, privatliv og kosthold fortjener mer oppmerksomhet! Noe som gjør en blogg 100 ganger bedre er hvordan den ser ut, så jeg tror bloggen din hadde blitt gøyere å besøke for nye lesere om den hadde et åpent design med en annen og en større skrift, kanskje litt variasjon på fargen på skriftene(kommentarer, dato og klokkeslett osv) et stort pluss er også større bilder. Bare dette tror jeg vil gjøre bloggen din lysere og åpnere! Innholdet i bloggen din er nemlig veldig kjekt slik som det er! 😉
   Klem Madeleine

  12. Fortsett med oppskrifter! Og hva du bestiller på iherb -kanskje du skulle ha en “Kristine tester fra iherb” og gi er utfyllende info om produktet? 🙂 ellers hadde jeg satt pris på tips til måltidsbegrensning. Jeg personlig sliter med at jeg småspiser mens jeg lager mat og rester etterpå – dvs samme hvor sunt og bra jeg spiser, så blir det så himla mye. Har liksom ikke en skikkelig metthetsfølelse!!

  13. Hm, kanskje favorittmaten(e) din(e), oppskrifter du har prøvd som har vært mest og minst vellykka,
   Favoritter fra iherb, cheatmeals, favorittrening – noen forslag! Bra blir endret uansett!

  14. Bloggen din er superinspirerende, og blir nok bare enda bedre med en liten makeover!
   Jeg kommer regelmessig innom for motivasjon både til trening og matlaging!
   Keep up the good work!! 😀

  15. hei, liker bloggen din godt
   synest også at faste inlegg er fint men at det kanskje ikkje bør bli meir enn 1-2 faste dagar i veka så det ikkje blir for forutsigbart.
   Eg synest du kunne ha skreve enda meir om trening og øvelsane du gjer, og motivasjon før trening.
   itilegg kunne du fks ha gitt deg sjølv utfordringar som du rapporterte om på bloggen
   som fks å ta fleire chins, spise meir fisk osv.
   lykke til med utforminga.

  16. Hei, jeg synes de forslagene du kom med var veldig gode.
   Fortell gjerne med om øvelsene du gjør, og hvordan du gjør dem. Oppskrifter må du aldri slutte med. Det er fantastisk. Det er så gøy å prøve nye ting. Micro-browniesen lages nesten dagelig 😉
   Gleder meg til den nye bloggen er ferdig, spennende 😉
   Tusen takk for en kjempeflott blogg.

  17. Hei Kristine,
   Først og fremst må jeg si at jeg er blitt veldig glad i bloggen din!
   Jeg elsker at du er opptatt av kosthold, og allikevel unner deg noe godt.
   Jeg ønsker at du gjerne viser mer utdypende hvilke øvelser du gjør. Kanskje en favorittøvelse en gang i uka? Å fortsett med oppskrifter, det liker vi! 🙂

  18. Hei og hopp!
   Så moro med eget domene! Det synes jeg bloggen din fortjener! Hovedgrunnene til at jeg leser bloggen din er (selvfølgelig) alle de fristende og utrolig oppfinnsomme oppskriftene og den positive energien og gleden du utstråler. Jeg etterlyser en ny header og en oppskriftsindex. Jeg vet at du har veeeldig mange oppskrifter å kategorisere i så fall, men jeg savner en enkel måte å finne fram i dem på, bare ved å se på oppskriftstitlene 🙂 Omtrent som på min blogg (ikke at jeg har så evig godt design på den, men, hehe). Ellers: Keep going strong! 😀

  19. Heisann 🙂 Liker bloggen din veldig godt jeg 🙂 Noe du kanskje kunne forandret litt på, er designet. Kanskje få det til å se litt mer proffesjonelt ut? Ikke det at designet du har nå er noe gale med, men man får veldig lyst til å lese en blogg som har fint design og en fin header 😉
   Elsker bloggen din, og personligheten din! Stå på videre!

  20. Hei fine deg!
   Kjekt med ny blogg! Blir spennande å sjå korleis den blir. Heilt sikkert prima, viss du fortset i same spor som no. Eg likar tonen din, innstillinga di til livet og livsstil, og at du bloggar om konkrete ting i din kvardag. Vi treng jo ikkje vete alt om deg og kva du til einkvar tid gjer på 😉 Er mest frelst av oppskriftene dine, og håpar du lagar konkrete kategoriar slik at det er lett å finne fram i oppskriftshavet.
   Eg har same syn på trening og kosthald som deg, og eg likar at du også kan ta bilete av sjokoladefamilien på ein tirsdag og sei: Ja, i dag vart det smågodt til dessert! Tommel opp 🙂
   Kunne du kanskje laga ein kategori som heiter “iherb”, der du tipsar om produkt o.l. du kjøper der? Synes det er vanskeleg å vete kva type eg skal kjøpe av t.d. kokosolje, der er jo så mange 😛
   Stå på Kristine, du er verkeleg eit herleg vesen!
   Sandra

  21. Flott blogg du har. Mange spennende oppskrifter og delikate bilder. Hva med å skrive ett innlegg for oss voksne damer? Mat, trening etc i forhold til overgangsalder og alt som følger med det…( utfordring til deg ;)). Liker tanken på at du gir oss lesere en ukentlig utfordring.
   Mvh Rannveig

  22. Hei igjen! Jeg kom på noe mer, så jeg legger like så godt inn en kommentar til 🙂
   Kanskje du kunne skrevet litt mer om hva du gjør på fritiden også. Presisere at trening kun er en liten del av hverdagen/uken/livet, og ikke skal være hovedprioritet. Kanskje legge ut noen innlegg om din “hverdaglige” klesstil, hverdaglslige sysler, hva du liker å drive med på fritide og i hverdagen utenom trening. Hvordan leiligheten er innredet, hvordan du ønsker fremtiden til å se ut; lyst på barn, familie, drømmer du om bryllup? Hva kunne du sett for deg å drive med om interessen for trening ikke hadde vært der?
   jeg har blitt så glad i trenings-kristine, og GLEDER MEG STORT til å følge henne videre. Jeg føler jeg har fått kjennskap til selve KRISTINE også – men ønsker gjerne et litt større innblikk (i de deler av deg du er komfertabel med å dele, såklart!).
   Igjen; Stor klem! 🙂

  23. Hei hei!
   For en herlig konkurranse!! Bloggen din er en stor inspirasjonskilde til å leve et aktivt, sunt og velbalansert liv 🙂
   Tips til forbedringer: Vel, bloggen din er blant mine favoritter, så det er vanskelig og komme opp med noe nytenkende. Jeg er likevel nysgjerrig på hvordan en vanlig dag ser ut for Kristine. Du kunne kanskje laget en bildekollasj eller noe fra en typisk hverdag 🙂 ellers kunne jeg tenkt meg å få tips til gode ryggøvelser 🙂 stå på videre! Du er sabla flink!!

  24. Enig med mange av kommentarene over hær.
   Synes temadag hørtes ganske interessant ut:)
   Ellers så synes æ bloggen din e utrulig bra. Du e fornuftig og klok.
   Håper Mandagen din blir bedre:)

  25. De forslagene du selv kom med ovenfor var veldig gode! Likte alle best de to første forslagene dine. Hva med forslag til forskjellige cardio-økter, noen med litt sprell i? Ikke bare så og så lenge på mølla/elipsemaskinen. Noen cardio-økter som ikke bare krever at du klarer å skru opp og ned på hastighet/motstand, f.eks forskjellige sirkeløkter ved bruk av ulike typer hjelpemidler som kortstokk, musikk og lignende. Elsker også alle oppskriftene dine, de ulike måltidstipsene dine, men hva med å prøve ut litt flere vegetariske/veganer-retter? Jeg er selv vegetarianer og er veldig opptatt av å få i meg de riktige næringsstoffene, og nok av dem, med tanke på at jeg virkelig elsker å holde på med trening og det å være i aktivitet !!
   Bloggen din er virkelig hærlig forresten, bare sånn at du vet det! 🙂

  26. Jeg syens av og til det er vanskelig å finne nye øvelser for muskelgrupper jeg ønsker å trene. For eksempel triceps eller latimus dorsi, eller andre mer ukjente grupper! Derfor kanskje du vil gå gjennom noen øvelser til en bestemt muskelgruppe. Det er jo morsomt å variere, men ikke alltid at jeg føler for å begyunne med noen tullete øvelser på Stamina uten at jeg vet helt hvordan de gjennomføres! Så det er mitt forslag!

  27. Hei! Eg er ein relativt ny lesar av bloggen din og likar den veldig godt!! Kunne godt tenkt meg tips til måtar ein kan variere lunsj/matpakkar på, samt tips til sunne mellommåltid.

  28. Hei 🙂 Det jeg syes du absolutt er best på er OPPSKRIFTER! Makan til kreativitet på kjøkkenet skal du lete lenge etter. Utnytt dette! Del gjerne sunne helgekos tips, hele ukes menyer, søte fristelser osv. Tusen takk for all motivasjon, inspirasjon og matglede du deler. Jeg ønsker haugevis av dette videre!

  29. Hei! Liker bloggen din veldig godt som den er nå(favorittbloggen min)!
   Spesielt liker jeg alle de sunne oppskriftene du kommer med, så fortsett med det! Ideen
   din om temadager syns jeg var en veldig god ide, og spesielt likte jeg
   forslget om at hver torsdag kommer du med en “sunn helgekost-oppskrift”. Hvis det
   skulle vært noe jeg ønsket mer av ville det vært de innleggene som går under kategorien
   “tips og råd”, syns de er så motiverende! Gleder meg til å se resultatet, ha fortsatt en fin
   dag!

  30. gjerne blogg masse om oppskrifter; sunt OG billig, kos (gjerne noe man ikke trenger så veldig mye spesielt innhold, proteinpulver o.l), hvordan få motivasjon til å trene, dine “cheat-meals” hadde vært bra, gode treningsøvelser, som du selv har sagt fordyp deg i noen spørsmål osv. :)) elsker bloggen din!
   [email protected]

  31. Jeg har vært fast leser hos deg en god stund nå og bare elsker deg og bloggen din. Du er en utrolig inspirasjonskilde for meg. Jeg blir i skikkelig godt treningshumør og kostholdet ditt påvirker meg til å spise sunt. Det er kjempepositivt. Håper du fortsetter å blogge i laaaaaang tid. Du gjør en skikkelig fin jobb.
   Når det gjelder temaer og innlegg må jeg si at jeg elsker oppskrifter du legger ut. Kunne gjerne hatt en ny oppskrift på noe hver dag. Vet ikke om det blir litt for ofte, men jeg elsker oppskriftene dine. Jeg kunne også tenke meg noen videoer fra treningsøkter eller veiledning på hvordan man gjør øvelsene riktig.
   Vil også gjerne ha flere bilder på de vanlige blogginnleggene dine, men på en litt ryddigere måte. Sånn de er nå, noen små noen store, er det litt forvirende. Kan godt hende det bare er jeg som synes det, men er bare et tips.
   Klems

  32. Jeg synes faktisk de forslagene du kom med var helt strålende!!Liker veldig godt når du skriver innlegg der du fordyper deg i diverse temaer, så hvis du kunne gjort det hver onsdag som du forslår så hadde jo det vært supert :)) Ellers er jeg egentlig veldig glad i å lese de “hverdagslige” innleggene dine der du viser hva du har spist i det siste, det gir masse motivasjon! Egentlig ikke så mye som kan forbedres med bloggen din… Du og bloggen din er jo en stor motivasjonskilde som det er!!

  33. Synes bloggen din er super som den er:-) spesielt liker jeg alle de gode oppskriftene du kommer med! De burde du virkelig fortsette å legge ut. Kanskje du kan begynne å vise en treningsøvelse hver uke? Det hadde vært supert med litt treningstips! Stå på me bloggen din, kristine!:-)

  34. Så gøy!! Gratulerer med nytt domene, enig i at bloggen er moden for å ta et steg videre. Jeg synes slik bloggen din har vært nå er kjempebra, men jeg likte også forslagene dine om temadager. Iallfall de første temaene, månedskavalkade er helt greit, men ikke et must. Hva med å ha et innlegg med sunt lørdagsgodt (hvis det da ikke var det du mente, forsto det som en matrett) på fredag? Så kan man planlegge og handle inn til lørdagen. Evt kan vi ha godteri på lørdag og sunt godis på fredag/søndag hihi. Og kanskje et ukentlig treningstips med en øvelse og bilder/beskrivelse av utførelsen samt hva man må passe på? Gleder megt til å se resultatet!:)

  35. Du har en fin blogg som ikke trenger mye forberedringer. Det hadde vært fint med litt flere treningstips eller øvelser. Jeg vil like om du skriver om anbefalinger av sjokoladebarer.
   Hilsen Karen

  36. Hei! Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg liker bloggen din veldig godt som den allerede er, allikevel har jeg kanskje noen få formeninger om endringer til en ny plattform/kommende design.
   Når det gjelder de ulike dagene du tenker å kjøre forskjellige temaer på, som nevnt ovenfor, er ikke det så farlig for min del. Jeg liker at ting kan komme litt uforventet, så jeg ikke alltid vet hva jeg står foran hver dag jeg besøker bloggen. Det gjør det kanskje litt mer spennende? Alle temaene derimot er helt toppers (liker også spesielt godt det du nevnte med å svare på leserspørsmål), men for min del er det ikke så farlig å begrense det til forskjellige dager 🙂 men om det gjør det enklere for deg, så hvorfor ikke?
   En annen ting, er at jeg skulle ønske det var enda enklere å navigere seg rundt på siden. For eksempel om jeg skulle ønske å finne en spesiell oppskrift, eller lese mer om treningstips, så kunne det vært uthevet enda bedre og ryddigere 🙂 Akkurat nå ser bloggen veldig rotete ut i designet (vært sånn de siste dagene), men det kan jo være noe med nettleseren min.

  37. Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan bloggen din vil bli 🙂 Den kommer nok til å bli kjempefin!
   Jeg liker hvordan du deler alle de fantastiske og kreative oppskriftene dine med oss. Det må du fortsette med! Jeg sliter veldig med det å lytte til kroppen når det kommer til trening. Kanskje du kunne skrevet litt om hvordan man skal tolke kroppens signaler og lytte til den? Hvordan man kan øke progresjonen i treningen på en sunn måte? I tillegg så hadde det vært morsomt med flere anbefalinger som for eksempel treningsøvelsesforslag, iherb-tips, matvaretips (spennende matvarer man er litt “redd” for å ta i bruk), kafé- og restauranttips osv. Selv om det kanskje er et sårt tema, så hadde det også vært veldig spennende å høre hvordan du kom deg ut av spiseforstyrrelsen din. Kanskje noen nyttige råd for å begynne den lange veien til å bli frisk.
   Jeg kan ikke vente med å høre hvordan du velger å lage den nye bloggen. Stå på, fine deg <3
   Mange klemmer fra Martine

  38. Hei! 🙂
   Oppskriftsinnleggene dine, de forskjellige innleggene der du forklarer om iherb, produkter derifra, produkter fra x-life osv liker jeg veldig godt. Innleggene du skriver som er litt dypere, dine egne meninger om hvordan ting skal være osv – liker jeg også veldig godt! Godt å se at en topp-blogger som deg tørr å være ærlig på sånne områder – og ikke lever i en perfekt hverdag, som andre prøver å fremme.
   Ellers kunne jeg ha tenkt meg hvordan du tenker i forhold til det å legge opp kosthold, og det å legge opp treningsprogram til andre (også til deg selv så klart). Hva er de viktige faktorene? Hva er det lurt å tenke på? Hva hvis personen har en skade? Ikke kan komme seg til et treningsenter? – osv. I tillegg kanskje favorittøvelsene dine når det gjelder trening hjemme, trening på treningssenter osv! 🙂 Vært supert hvis du kunne ha laget flere oppskrifter, med ingredienser man slipper å bestille fra nett osv (vanlige? ingredienser). Synes bloggen din er så motiverende og positiv å lese – du er alltid så glad og positiv, uansett hva det måtte være! Det, i tillegg til at du er så ærlig som du er i innleggene dine – gjør at jeg er en fast leser!
   Hilsen Lisa.

  39. Hei-hei!
   Jeg vil bare helt kort si at jeg synes bloggen din er blant de beste slik den er. Godt mulig at faste temadager vil være prikken over i`en! Likeledes bilder av spesifikke treningsøvelser, som andre har nevnt.
   Jeg må bare takke for at du deler av din kunnskap, – du er kjempedyktig!!

  40. Jeg kunne godt tenke meg at du viste litt flere øvelser du gjør, og som du kan anbefale (teknikk og alt) Ellers syns jeg du skal fortsette som tidligere med masse gode oppskrifter!
   Hilsen Kristine

  41. Kjære Kristine, så flott at du spør. D et jeg kan si deg er at du kan fortsette med det du gjør. nemlig det å skrive om kopsthold, hverdag, dine interesser, treningen du har gjort, glede/sorg og det som faller deg inn. Når du skriver det som faller deg inn der og da, og at du skriver om det du har lyst til, så blir bloggen mer spennedende enn at du prøver å skriver om noe annet. Det merker man fort på måten du skriver ting på. Skriv slik som du gjør og det blir fengende +++
   [email protected]
   ps. tips og råd innimellom er kjekt å få, både innen kost,trening og generelle ting ++

  42. Elska oppskriftene dine!! Gjerne fleire med litt meir “vanlege” ingrediensar. Bestiller sjølv fra iherb, men du har likevel så mykje forskjellig 🙂 og gjerne enda meir detaljert om trening og treningstips! 🙂

  43. Ganske enig i den torsdagen med helgekos! Liker veldig godt sånn du blogger nå, men kanskje du kunne hatt en onsdag med noen fine tanker? Du virker så positiv og hvis du kunne delet noen egne erfaringer el. på en dag mange er klare for helg og er slitne, hadde jo det vært gull! 🙂

  44. Ønsker at du svarer på flere spørsmål:) Temadager er ikke min greie, synes det blir upersonlig og har gjerne hoppet over de innleggene hos andre bloggere denne sommeren – har jo bl.a vært en del challenger samt oppskriftsdager o.l – mister det personlige …synes jeg – ser imidlertid at mange andre ønsker det:)

  45. Hei!
   Jeg synes bloggen din er både inspirerende og har mye bra og variert innhold.
   Jeg liker at du kommer med nye innlegg såpass ofte som du gjør og liker veldig godt oppskriftene dine.
   Jeg liker ideen med en ny oppskrift til helgekos som et fast innlegg før helgen også håper jeg du kan fortsette med oppskrifter som er enkle, raske og sunne, spesielt når det gjelder sunne varianter av populære desserter/kaker o.l.
   Hadde også syntes det hadde vært fint med fagstoff rundt kosthold og trening og dine meninger rundt de forskjellige aktuelle temaer som dukker opp i medier og på blogger.
   Fortsett som du gjør, du er veldig inspirerende 🙂

  46. Hei og takk for en super blogg, som inspirerer meg utrolig mye 🙂
   Jeg kunne tenkt meg ett ukentlig innlegg med treningstips.
   Ett innlegg i uka med litt info om en øvelse som er bra eller en øvelse man kan gjøres
   hjemme eller ute på joggetur.(tips til avspenning etter trening eller oppvarming før)
   Du gjør en super jobb!
   [email protected]

  47. Likee tanken med temadager. What I eat on Wenesday er veldig popp i utlandet. Oppfriskning av farger og sånn hadde også gjort seg:-)

  48. Hei, de forslagene hørtes veldig gode ut.
   en ting jeg kunne tengt meg, er innlegg om fagstoff i forhold til helse og trening, og aktuelle
   saker 🙂

  49. Syntes du har masse bra innlegg fra før av, og ideene dine var også veldig gode! I tillegg kan du kanskje å poste flere oppskrifter med varer du kan få tak i på matbutikken ? Jeg tenkte også at frokost/lunsj tips kunne vært inspirerende, i og med at folk begynner på skolen, og man ofte går lei av den samme gamle matpakken 🙂

  50. Jeg ønsker gjerne at du fordyper deg i et leserspørsmål en gang i blant 🙂
   Kanskje du også kan ha en type “Kristine tipser-dag”. At du f.eks. tipser om hvordan man kan få en mer positiv hverdag, hvordan man kan ha hjemmetrening, hvordan få motivasjon og kanskje noen andre små lure ting du vet om 😀 Egentlig sånne hverdagslige ting 🙂
   Ellers er jeg veldig glad i disse matinnleggene dine – veldig inspirerende 🙂
   Kanskje du kan si litt mer om repetisjoner og vekt når du sier hva du har trent? 🙂
   Men uansett; du er en flink og inspirerende blogger 😀
   Klem, Veronika.

  51. Jeg har lest bloggen din lenge og du har hjulpet meg gjennom en vanskelig vase av livet. Jeg plages enda med spiseforstyrrelser så å se dine middagstips har hjulpet masse. Jeg håper du fortsetter å skrive om hverdagen, at ingen er perfekte, at det ikke gjør noe om man spiser godter midt i uken hvis man har lyst på. Jeg er lei av at alt skal være perfekt, at man bare kan spise enkelte matvaner og trene 6 dager i uken. Jeg vil at du skal skrive om å kjøre sitt eget løp og ikke la seg påvirke av andre. Jg vil gjerne høre dine råd om dette 🙂

  52. Elsker bloggen din som den er! <3 Trivest godt her inne, og synest det er koselig, hyggelig og kjekt å klikke meg inn på siden din. Den er ikke så stiv som veldig mange andre blogger er, og er heller mye mer innholdsrik, avslappet, personlig og inspirerende. Liker måten du poster oppskriftene på, så keep up the good work! Hadde vært motiverende med kanskje en gang i blant å ha et litt "dypt" innlegg, som omhandler f.eks det å sette pris på livet/leve livet/gripe dagen/prøve å vere positiv/tips til tunge tider/gledesspredende ord, osv osv 🙂 Dette er noe jeg føler du har mye erfaring og tanker om..

  53. Spennende med eget domene 🙂
   Alle tipsene du allerede kom med høres kjempebra ut: Temadager med litt trenings- og ernæringsteori, svar på spørsmål, oppskrifter og andre tips. Også hadde det vært kjekt om du fortsatte med noen personlige innlegg fra hverdagen din 🙂
   Lykke til med videre jobbing med den nye nettsiden! Gleder meg!! 😀

  54. I mine øyne er det lite å pirke på når det gjelder bloggingen din – det er derfor jeg er en fast følger!
   Jeg elsker at du legger ut treningstips. For meg (og antageligvis flere) hadde det vært nyttig med tips til hjemmeøvelser, og evt. hvordan utføre teknikken riktig i forskjellige styrkeøvelser. Jeg syntes det er spennende å lære riktig teknikk og dermed kjenne at det tar ‘riktig’ i musklene – kunnskap jeg ikke får så mye av ettersom jeg som fattig student ikke har råd til treningsstudio og personlig trener.
   Ellers tror jeg det hadde vært hensiktsmessig å ha noen innlegg med fokus på hvorfor HVILE er viktig. Hvordan unngå å få ett negativt, tvangsmessig forhold til trening og kanskje litt vinkling mot å legge bort kroppsfokus (du er veldig flink til dette allerede, altså. men i mine øyne kan det egentlig ikke bli nok “anti-kroppsfokus” blogging disse dager. Det er alt for mye slanking meg her, og slanking med der i dagens samf… en farlig trend jeg håper snur fort).
   + Anbefalinger på kosttilskudd, iHerb-produkter, merker og varer.
   + Middagsoppskrifter 😀
   + oppskrifter med “normal” kost.
   -> rett og slett mer fokus på viktigheten ved mat og drikke, ikke KUN for å oppnå drømmekroppen – men faktisk kunne leve lykkelig 🙂
   Inspirasjons-Klem fra Tonje!
   ps: til design hadde det vært fint med noe som gjenspeiler deg. Litt glade fargetoner, bilder hvor du smiler, er glad og viser ditt sanne jeg, kanskje kombinert med litt mat – og treningbilder siden det er der hovedfokuset ligger på bloggen din 🙂

  55. Jeg er veldig glad i bloggen din som den er! Men de innleggene jeg liker aller best er oppskriftene på søtsaker, pluss detaljerte innlegg når du har fått pakke fra iHerb 😉 Så jeg kunne godt tenkt meg flere iHerb-tips, da det er veldig lett å gå seg vill i denne enorme nettbutikken! Personlig trenger jeg ikke noe fast tema på en fast dag, men det blir kanskje mer strukturert for deg å gjøre det sånn 🙂 Ellers elsker jeg også all info om trening og ernæring, f.eks. hva du spiser før og etter trening, hva som gir deg mer energi til treningen osv.
   God ny uke! 🙂

  56. Hei!
   Kan denne bloggen virkelig bli bedre? Hehe…
   Jeg kunne gjerne tenke meg at du hver uke kunne legge ut for eksempel en sunn vegetarrett, en sunn kjøttrett og en sunn fiskerett! Eller noe slikt, i alle fall liste opp mulige alternativer man kan variere retten med etter hva man ønsker mtp kjøtt/fisk/vegetar 🙂 Dette kan jo også kombineres med sunn helgemiddag… Og kanskje et frokosttips i uken. Og selvfølgelig ukens sunne dessert/kos/kake!!! 😀 Synes det er viktig med både sunn mat og kos/snacks hele uken, men det blir kanskje bedre med faste innslag der du kan velge ut det aller beste!
   “Kristine tester”/produktanmelding ville også vært gøy, både nye produkter i matbutikk og fra iHerb og lignende. Og at du både finner på og prøver ut helt nye oppskrifter og deler dem med oss liker jeg svært godt. Og hva drikker du egentig? Kokosvann, fun light, melk, hvitvin…? 🙂
   Annet en mat vil jeg gjerne se bilder fra øktene dine, kanskje se spillelistene du bruker og bilder av hverdagen din generelt. Du er inspirerende uansett. Ofte er bilder med korte bildetekster det beste å “lese”. Kanskje du også kan si noe om hudpleie/sminke o.l., selv om du kanskje ikke bruker kjempemasse? Rensekremer, såper og slikt, er dette også iHerb?
   Med tanke på layout bør du ha linker til alle innleggene dine som omhandler mat, og det bør være mulig å velge alternativer som middag, frokost, kos/snakcs/kake, smoothies osv… Enkel navigering og god oversikt er viktig! Og at man lett kan finne tilbake lesernes favorittinnlegg, de beste oppskriftene og tipsene. Kanskje det kan være mulig med en søkefunksjon på selve bloggen.. Har for eksempel tidligere søkt i Google “Dedication Kristine blogg tortillalefser sunn” da jeg synes å ha husket å ha lest en god oppskrift jeg gjerne vil finne tilbake til.
   Ellers er konkurranser selvfølgelig alltid gøy! Hihi 😉

  57. Jeg synes det var en god idé å legge ut et sunt helgetips på torsdag, og kanskje en
   legge ut noe av musikken du hører på mens du trener? 🙂
   Lykke til!

  58. Hei Kristine!
   Så gøy med litt forandring. Jeg like de temaene du allerede har ramset opp jeg, men det hadde også vært gøy med en oppskrift-dag. For eksempel tirsdag? Der kan du tipse om sunnere alternativer eller rett og slett bare hvordan du liker å gjøre det. Nå vet jeg jo at du er flink til å poste oppskrifter osv, så det er ikke sikkert dette var en så god idé likevel? Haha. Jeg synes hvertfall oppskrifter er inspirernde å lese om, siden jeg selv er så dårlig til å lage mat.
   Bilder er alltid bra 🙂 Liker bildene dine, men du kan jo godt slenge med fler!
   Jeg like i bunn og grunn bloggen din veldig godt og bra fra før av, men skjønner godt at du ønsker mer frihet rundt den og kanskje enda litt mer deg!
   Lykke til med “oppussingen”, Kristine 🙂

  59. Heihopp Kristine!
   Bloggen din er utrolig inspirerende, er innom flere ganger daglig. Den har fått hedersplass på bokmerke linja 😉 ekstra motiverende er det at du har jobbet deg ut av en spiseforstyrrelse og kommet dit du er i dag, tross sykdom hos både deg og familie medlem. Du virker å være ei sterk jente med bein i nesa!
   Som du skjønner liker jeg bloggen din veldig godt som den er, men for å komme med ett tips kan du jo foreksempel ha litt flere “Kristine svarer”, det er veldig lærerikt og interessant. Iherb-tips er også veldig spennende! Og de litt dypere innleggene, der du skriver om ting som betyr mer enn trening og kosthold.
   Stå på videre, du er knall!

  60. Alt jeg tenkte på er allerede skrevet ned, men jeg har også noen andre ønsker som kanskje gjør at jeg er mindre inne på bloggen enn jeg ville vært ellers.
   1. At du legger ut mindre bilder av hvert bilde.
   2. At du ikke har så korte setninger. Jeg synes det mangler flyt i setningene dine. Når jeg leser så blir det så hakkete og vanskelig å lese
   Dette er jo ikke noe av det du spurte om, men siden jeg nå har mulighet til å skrive det, uten at man kanskje tar det såå ille opp, så tar jeg sjansen! Lykke til uansett 🙂

  61. Hei!
   Jeg syns temadager er fint!
   Bakedag og middagsplanlegging for uken for eksempel!
   En treningsoversikt hadde også vært moro.
   Iherb tips settes veldig pris på, så det hadde vært ett flott innslag.

  62. Hei igjen!
   For en god ide. Når du nå er større, og mer selvstendig kan det være greit å ha noe mer eget. Skal jeg komme med noen tips, synes jeg gjerne du kan fortsette med oppskriftene. Hva du gjør på fritiden osv. kommer greit frem på bloggen, du trenger ikke levere ut mer av privatlivet ditt (her har du funnet en fin balanse). Om du har en egen dag for noe kan det f.eks være “torsdagstipset”, eller noe i den durn. Du behøver ikke nødvendigvis reklamere for produktene til f.eks Iherb eller MyRevolution da, det er likså spennende når du tipser om en grønnsak/frukt og forteller om fordelene ved å spise det. Altså ting folk får tak i på vanlige matbutikker. Det hadde værtfall jeg satt pris på:-)
   Synes det er fint at du skiller bloggen litt fra jobben din. Ofte blir det slitsomt og uinteressant når folk utelukkende prøver å selge seg selv og produktene de sponses av.
   Ellers ang. design burde du kanskje endre headeren. Den har stått i lang tid. Ellers synes jeg det er fint med kategorier, slik du har allerede. Du trenger ikke ha så veldig mange, så lenge du har et søkefelt man kan finne oppskriftene på(noe du allerede har). Hadde du fått til at det søkefeltet gjørde slik at hele innlegget vistes, og ikke bare overskriften hadde det vært midt i blinken!
   En siste ting jeg kan si: det er veldig fint at hovedfokuset ditt er på mat og oppskrifter, dette inspirerer i hverdagen! Prøver man å få med alt av trening, kosthold, hverdag og reklame blir det fort halvhjertet og kjedelig. Her har du en fin balanse synes jeg:)
   Ble mye nå, men jeg synes alt i alt bloggen har et bra innhold. Dessuten liker jeg at bloggen er så lys. Det setter et avslappende og sommerlig preg over den. Fortsett slik, og ikke prøv å oppfyll alle våre ønsker;) Til syvende og sist er det din blogg!
   Håper det hjelper litt på, og at du finner masse inspirasjon og nye tips 🙂

  63. Bloggen din er allereie flott som den er, men om du skulle legge til noko for å gjere den endå betre, syns eg det høyrtes perfekt ut med ei oppskrift på helgemat kvar torsdag for eksempel! Då har ein akkurat tid til å handle inn og teste det same sjølv 🙂
   Ha ei fin veke! 😀

  64. Elsker bloggen din! Mer trening og kosthold! Sunne oppskrifter, tips til snacks, måltider, matpakker, mat før/etter trening osv, tips/forslag til trening både styrke og kondis, forslag til øvelser, økter, treningsuker, info om kosttilskudd, motivasjon, treningsglede! Hadde også blitt glad hvis du skrev mer om spiseforstyrrelsen du har hatt, sliter mye med sånt selv, og hadde blitt glad for mer info og historien din…

  65. Jeg liker bloggen veldig godt slik den er nå.
   Det er en av de første bloggene jeg går innom når jeg står opp og siste jeg sjekker før jeg legger meg..
   Men det jeg savner litt er flere innlegg der du viser øvelsene du gjør, for slike som meg som nettopp har startet med trening på hjemmebasis forstår jeg ikke alltid hva alle disse øvelsene er.
   Klart jeg kan google det men så er det noe med det at når du innspirerer meg så mye som du alt gjør så gjør det ting bedre når jeg ser eksempler fra deg 🙂
   Ellers så syns jeg bloggen din er veldig bra, liker at den er så variert med alt fra mat, hverdag, trening, tanker og opplevelser.
   Ha en flott kommende uke 🙂

  66. Hei! Syntes det er en veldig fin blogg, og jeg får mye inspirasjon til å prøve nye matvaner. Sunn mat kan faktisk være ganske enkelt og godt!!
   Jeg lurte på om du kanskje kunne komme med noen tips til sunn mat når man er ute å reiser, feks i USA hvor det er mye usunn mat. Kanskje noen generelle tips til hvordan man kan kose seg samtidig som man spiser sunt 🙂
   Takk for at du gjør livet mitt sunnere!

  67. Ideen om en challenge hver uke høres kjempekjekt ut, sliter litt med motivasjonen noen ganger, slik at det tror jeg ville gitt meg et boost!
   Oppskriftene dine og bildene dine ser veldig delikate ut, det håper jeg du fortsetter med *sikle*
   Hadde vært kult som noen over her skriver om at du kunne lage innlegg om forskjellige øvelser og teknikk på hver av de.
   Elsker bloggen din og er innom hver dag! Håper du fortsetter i lang tid fremover! 🙂

  68. Oppskriftfredag med litt sunne helgetips tas i mot med STOR takk og beundring!! 😀 hadde også likt om du hadde en dag (F.eks mandag) der du viser/forklarer en styrkeøvelse, gjerne med film, samt en utfordring sånn at det blir “ukens utfordring” som vi lesere skal fullføre sammen med deg! Ellers er jeg veldig positiv til noe liknende #6weeksdedication som du hadde for en tid tilbake, er alltids gøy å føle at vi lesere gjør noe sammen med hverandre og ikke minst med deg! 🙂

  69. Hei Kristine! Det hadde vært kult om du kunne ha ukens øvelse/type trening hvor du forklarer en enkelt øvelse/type økt. Oppskriftsonsdag med forslag til middager og desserter hadde vært fint å lese om. Kanskje du kunne ha hatt ukens tips/tilbud både på matvarer og nettbutikker?
   Ellers liker jeg veldig godt pakke-innlegg med beskrivelser av produktene og når du skriver de dype meningsfulle innleggene. Kanskje du kunne ha postet siksesshistorier fra lesere?
   Digger bloggen din!

  70. Har lest bloggen din kjempelenge (og Instagram), og synes du er kjempeflink til å ta bilder av maten du lager og til å forklare oppskriften! Keep it up! Savner kanskje litt mer informasjon om trening og slikt, eksempelvis ulike øvelser du tar, hvordan du utfører dem og hva (hvilke muskelgrupper du trener). Om det ikke er interessant for deg er det selvsagt ikke noe du trenger å innføre i bloggingen, bare et tips fra meg! 🙂 Liker også at du kommer med tips, så temadagene dine kunne for eksempel vært sentrert rundt et tema, for eksempel proteinbarer, hvor du kommer med anbefalinger og så videre. Liker også ideen med at du har en dag hvor du kan svare leserne, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med hvordan du blogger nå, så ikke slutt med det! Ha en super kveld! 🙂

  71. Jeg likte ideene dine, spesielt forslaget om å ha et innlegg med sunn helgekosmat, men det hadde vært veldig fint om du kunne hatt en dag hvor du tar opp et tema fra nyhetene som du diskuterer og kommer med egne erfaringer og meninger en gang i måneden eller noe 😉 Det ville også vært for om du kunne ha et fast innlegg i uken hvor du kommer med tips til blogger man bør lese. Ellers vil jeg bare si at jeg digger bloggen din 🙂

  72. ny header men det regner jeg med at du tenker på uansett. eller liker jeg bloggen supert=)=)

  73. Hei Kristine! 🙂
   Jeg synes bloggen din er kjempebra og motiverende som den er, men synes forslagene du har skrevet opp høres veldig interessante ut. Elsker at du legger ut oppskrifter av mat og bakverk, og at du er like glad i godsaker som jeg 🙂 du er en stor inspirasjon for meg til å trene og spise sunt men godt, og jeg håper du fortsetter å blogge så lenge du bare klarer. Stå på! Klem.

  74. Jeg stemmer for temadager, og ikke minst; STØRRE BILDER! Av både deg og mat:) Dessuten tenker jeg at outfits – både på trening og til daglig faktisk ikke er så dum ide… Iherb guiden din elsker jeg – flere guider, gjerne når det kommer til internettshopping generelt. Og om du fra nå av vil skrive litt mer om det nye arbeidet ditt, ville det vært superinteressant! :):):)

  75. Hei!
   Like at du legge ut mat oppskrifter som viser hvordan du kan lage usunn mat, på en litt sunnere måte! Gjerne legge ut tips for de som kanskje ligge på mosjonist nivået, men som også vil ha elementer fra treningen til en som gjør det mange dager i uken:)
   I headeren din er det jo fint å ha en inndeling av kategorier for trenings tips, mat oppskrifter.
   Noe som jeg setter stor pris på, er når vi får se en liten del av ditt helt private liv. Dine tanker om trening, om livet å slike ting:)
   Stor klem fra meg 🙂

  76. Det du nevner i innlegget om temadager hørtes om som noken kjempegode ideeer 🙂 Du må berre fortsette med å legge ut oppskrifter, både på lunsjer, middager, frukoster og desserter! Får masse inspirasjon fra deg og det er alltid spennande å sjå kva som befinner seg på din tallerken 🙂
   I tillegg hadde det vært spennande å få litt innblikk i din periode da du hadde spiseforstyrrelser. Kanskje skrive litt om korleis og kvifor du fekk det, korleis du kom deg ut av det, om det har påvirka deg fysisk og psykisk i ettertid osv. Det kan kanskje få ungjenter til å forstå at lite mat og masse trening ikkje gir drømmekroppen, og at eg sånn forstyrrelse ikkje er lett å komme ut av.
   Ellers fortsett som du gjer, bloggen er super 🙂

  77. Jeg har vært fast leser så lenge jeg kan huske av bloggen din, og jeg elsker den. Startet vel å lese den pga alle de herlige og sunne oppskriftene dine! Kjempespennende at du skal forandre bloggen. Alt du nevnte hørtes interessant ut 🙂
   Ikke slutt med oppskriftene dine!! Tvert imot.. Middagstips og sunn snacks vil jeg gjerne se mer av! Ellers kan du komme med tips. Tips til iherb-produkter, nettsider, treningsklær ol.
   Detaljerte bilder/filmer av ulike styrkeøvelser hadde også vært morsomt og interessant å sett på bloggen din.
   Ellers er det bare å fortsette slik som du gjør. For bloggrn din er fantastisk 🙂

  78. Hei =)
   Det jeg liker best med bloggingen din, er alle de gode (og selvfølgelig sunne)
   matoppskriftene! Du er så flink til å forklare fremgangsmåter og legge ut oppskrifter
   (eller linker til oppskrifter hvis du har laget det før) og du inspirerer virkelig til et sunt
   kosthold. Jeg trener ikke like mye som deg, men likevel liker jeg at oppskriftene dine
   er enkle å justere selv, slik at jeg som ikke trenger like mye proteiner kan bruke andre ting.
   Fortsett slik!
   Temadager er jo greit det, men helt ærlig syns jeg det blir litt kjedeligere med den forutsigbarheten. Jeg syns det er morsommere å klikke seg inn på bloggen din og se
   hva for no spennende du har skrevet idag. Selv om det kanskje blir enklere for deg mht
   rutiner i bloggingen, må det da være morsommere å ikke fastlegge bloggingen og føle at du MÅ
   skrive om trening den dagen eller mat den dagen…?
   Det jeg kunne tenkt meg mer av, er kanskje litt mer treningstips? Jeg har ikke peiling på hva ulike styrkeøvelser heter når du bare sier kort navnet på hva du gjør heller… 😉 Uten at det skal bli for teknisk på den biten, men jeg syns du er en så inspirerende person i matveien at jeg skulle gjerne fått mer inspo til treningsdelen også! Sånn trening for oss “vanlige” mosjonister 😉
   Av design, kunne gjerne søkefunksjonen kommet tydeligere frem, og enklere navigering, slik at det blir enklere å finne frem til tidligere oppskrifter og innlegg.
   Mvh Karoline =)

  79. Hei Kristine !
   Synes bloggen din er veldig fin som den er- motiverende og veldig inspirerende !
   Kunne du lagt ut forslag til sunne og spennende matpakker nå som høsten er igang igjen ?
   Ellers synes jeg du kan fortsette den gode jobben du gjør :)!Det motiverer meg veldig i min kamp mot anoreksi

  80. Tjohei! Syns bloggen din er knall og lese, og jeg er innom flere ganger for dag! den har faktisk en egen plass oppe i “snarveiebrowsern” i nettleseren min 😛 Når det gjelder den nye bloggen, så mener jeg at den bør vise hvem DU er, og ting du liker.. Men om jeg skulle si noe, så må jeg si at jeg liker når blogger er enkle og rene. Altså. Et rent design. Ikke mye rot, bilder og altfor mye farger. Det kan man heller fylle innleggene med. Skaffer meg snart eget domene selv, og jeg gleder meg utrolig til å få utforme bloggen sånn som jeg selv vil 😀 over til tema: Jeg syns du legger ut utrolig mye bra oppskrifter på det ene og det andre, så jeg håper virkelig du fortsetter med det! Hva med å ha ukens øvelse feks? En ny øvelse du tester ut, legger ut video på hvordan den skal gjennomføres feks, og utfordrer andre til å gjøre det samme?
   Gleder meg til å følge deg videre, og se hvordan den “nye” bloggen blir! Klem

  81. Jeg kunne godt tenkt meg innlegg hvor du presenterer et produkt(f.eks. en matvare)
   og forteller litt om hva man kan bruke den/det til.
   – behandlet / ubehandlet
   – i ulike retter (her kan du jo linke til tidligere innlegg)
   – tilbereding(ovn./bakst/grill/kokt/rå/marinert/syltet./varmt/kaldt.)
   – næringsinnhold
   – positive/negative egenskaper med varen/produktet (forebygger, godt for blabla. ol )
   – evt. hvor du fikk produktet fra (iherb, funksjonellmat, dagligvarebutikk osv)
   >> Da kan du utvikle eget register for matvarer :-))
   Om jeg skulle pirke på det tekniske/grafiske på bloggen måtte det være bredden på kommentarfeltet og kommentarene. Kommentarfeltet: De siste orda i setningen forsvinner ut av bilde/skjermen. Man må bla sidelengs om man skal se hva man selv skriver. Det er som om boksen er for stor..
   Den midterste delen av siden(som nå utgjør ca 1/3 av siden) kunne godt ha blitt ‘forstørret/forlenget’ slik at det ble mer plass til tekst, og mindre tomrom på sidene.
   Utenom det er bloggen din fantastisk!
   Den ligger i favorittfeltet mitt på datamaskinen, og jeg kan sitte i timevis å titte på bloggen. Du er en stor inspirasjonskilde og et forbilde for meg!
   Med tanke på din tidligere bakgrunn og hvordan du har kommet deg videre i livet.
   – Du gir meg håp! Du har vært, og er, utrolig mye til hjelp for meg!
   Mvh
   Heidi SS

  82. Heia!
   Har ikke lest de andre kommentarene, så om jeg kommer med forslags som allerede står her så får du har meg unnskyldt 😉
   Jeg tror bloggen din ville blitt fin om du delte innleggene. Har du mat og oppskrift, så hold deg til det. Vil du dele noe fra hverdagen din, så hold deg til det. Trening? Hold deg til det.
   Gleder meg til å se endringene!
   klem fra meg!

  83. Jeg setter virkelig pris på oppskriftene dine, og andre mat tips, så jeg ønsker like mye av det. Hadde vært moro om du kom med litt tips til ulike styrkeøvelser også, og kanskje video? for å se ritkig teknikk. Å ha faste temadager syns jeg høres bra ut. Men jeg må også si at jeg virkelig liker bloggen din slik den er nå også, jeg blir veldig inspirert av bloggen din, både til trening, men også til sunn mat, samtidig at jeg syns det er veldig bra at du også viser at du har dårlig dager,, dager der du også dropper trening og spiser usunt. Den balansegangen setter jeg stor pris på, og den gjør at bloggen din skiller seg ut, og er inspirerende.

  84. Bloggen din er inspirerende og motiverende. Jeg personlig liker godt å lese om oppskrifter og tips til hva man kan spise i hverdagen og i helgene. Treningstips og motiveringstips for å trene er også superflott.

  85. Hei hei! Jeg synes bloggen din først og fremst er kjempe motiverende og inspirerende:)
   Jeg har anbefalt bloggen din til mange av venninene mine.
   Kanskje du kan skrive litt om hvordan det blir lettere å begynne/gidde å trene:) kanskje skrive litt om konekvenser det har og hvor bra det er for helsa.for eksempel et innlegg hver uke der du legger ut en morsom, men effektiv måte å trene på som man kan gjøre hjemme for de travle. Det samme tenker jeg med kostholdet. Jeg ønsker at du kan skrive enkle, sunne oppskrifter med matvarer fra dagligvarehandelen. (Litt ork å bestille fra Internett 🙂 )
   Det er noen av vennene mine og jeg vet at det er fler som sliter med å komme i gang med treningen. Jeg klarer ikke å motivere de til å få treningen til å være gøy, men jeg er ganske sikker på at du kan klare det:)
   Håper du får mange gode tips:)

  86. Hei.
   Liker bloggen din godt som den er nå, men litt forandring med nytt design skader aldri.

  87. Hmm. Først og fremst; Ja takk til sunne-oppskrifter! Den følelsen når man kan kose seg med noe godt, men som allikevel er sunt! Eller bare sånn generelt, hvordan man kan spise sunt på hverdager også. Hva som er bra, ikke bra osv.
   Hadde også vært veldig artig med beskrivelse/video/forklaring/tips til ulike øvelser til ulike kroppsdeler, f.eks. Tips til beinøvelser osv.
   Sist ikke minst, hvordan du opprettholder den motivasjonen! Du trener, er sprek og virker som oftest kjempe positiv og glad. Hvor kommer all den treningsgleden og motivasjonen fra? Tips tips tips til oss eller? :))

  88. Super blogg, Kristine! Du motiverer og inspirerer hver dag på mange arenaer. Hadde vært gøy om du hadde skrevet flere innlegg hvor du deler dine tanker rundt f.eks dagens samfunn, forventningspress, kroppsbilder, selvfølelse, press osv. Synes de innleggene hvor du har tatt opp temaer som kan være tabubelagt eller vanskelig å snakke om, selv om mange opplever det i ulik grad, har vært veldig gode og interessante.
   Stå på videre!

  89. Hadde vært veldig gøy hvis du kunne lage innlegg med favoritt treningsøvelsene dine med bilder eller film som viser øvelsene.
   Liker også godt ideen med temadager 🙂

  90. Veldig for dager med et spesielt tema! 🙂 Spesielt med månedsoppsummering i tilfelle man går glipp av noen dager, og ekstra morsomt med en utfordring. Vanskelig å si, bloggen din er fantastisk som den er 🙂

  91. Glemte tips til treningsmusikk!!! :))) er min store motivasjon på kardio øktene 🙂

  92. Det hadde vært kjekt med et/flere innlegg med dine Iherbfavoritter! Gjerne at du skriver hva du synes om de selv, hva som er sunt med de osv. Iherbjungelen er jo stooor 😉
   I tillegg liker jeg innlegg der du skriver om styrkeøvelser; at du forklarerer hvordan de skal gjøres, gjerne med en god video til – helst når du gjør den da hehe 🙂
   Liker også dine ærlige innlegg innimellom, det er jo fint å vite at du ikke er “plettfri” slik som mange andre fremstiller seg selv. Hel
   Ellers må jeg jo si at jeg har lest bloggen din veldig lenge, da snakker vi år. Du er en av de bloggene jeg leser aller først hver eneste dag. Stå på Kristine, du fortjener virkelig å lykkes 😀

  93. Hva med skrive om et interesant emne du har lest i en bok i det siste? Det kan gi deg inspirasjon til og skrive 🙂 eller tema fra utdanningen din som du synes er interesant? For meg trenger du ikke skrive hele tiden altså,skriv det du vil og føler for. Det er din blogg. Ser du har fått mange tips her. Det er bra. Folk liker bloggen din, jeg med 🙂

  94. Du har et hjerte av gull Kristine!
   Bloggen din inspirerer mange sjeler rundt omkring!
   Når det nærmer seg helg, er jeg ofte inne på bloggen din for å lete etter noen gode oppskrifter. Jeg er veldig fornøyd med bloggen som den er, men syns forslaget ditt om oppskrift på torsdagen passet veldig bra! Da har man tid til å handle inn ingrediensene som trengs og helgen kan komme 😉

  95. Du har en herlig blog og IG-konto! Ville foreslå mere enkel struktur, og måske kunne du slå punkterne ‘Kristine tipser’ og ‘tips og råd’ sammen til et punkt. Bedre kompatibilitet med smartphone ville også være skønt. Men indholdet er helt i top som det er!
   [email protected]

  96. Trening og kosthold.. Tips for helge kos høres ut som en god plan.. Trenings tips på aøndagene hadde vært fint.. Komme igang med en ny uke:)) flott blogg:)

  97. hadde vært morsomt med en fast middags tips, for eksempel vær madag er “kjøtt fri mandag” eller “Fiske fredag” eller lignende. Oppskrifter for den som skal opp i vekt ( med næringsinnhold) og det samme for de som skal ned i vekt 🙂 Leser spørsmål vær måned, kanskje i sluttem som en opsummering, og dine 10 topp oppskrifter fra månden som gikk eller lignende 🙂 <3 likte alt du skrev også i innlegget, så dette skal bli spennende!
   Maren Sørum
   [email protected]

  98. Hadde vært fint om du skrev litt om utdanningen til personlig trener, og hvordan det er å jobbe som det. Og tips til skolemat, noe annet enn brødskiver, men som heller ikke er alt for komplisert 🙂

  99. Hei! Så spennende Kristine! Ser frem til og følge deg videre. Supre ideer du allerede har og stemmer for det. For å gi best mulig hjelp, må jeg som leser spørre meg selv, hvorfor leser jeg bloggen din? Hva er det med nettopp DIN blogg som gjør at jeg har fulgt den i flere år? Det er ditt syn på et sunt, balansert kosthold, dine sunne oppskrifter på desserter og andre godsaker, oppskrifter og tips på måltider selv en student som meg kan få til, innblikket i hva og hvordan du trener, at du tør å vise dine svake sider (at du er human!), og samtidig tør å skinne med dine sterke sider! I et hav av trenings- og kostholdsblogger liker jeg at du er så balansert og jordnær. Liker rett og slett at du også er opptatt av selvutvikling på alle plan i livet. Så en dag i uka eller hver 14 dag der du har et innlegg som handler om balanse/”bakkekontakt”/virkelighetssjekk hadde vært supert! Det er så lett og bli revet med og taet sunt kosthold til et usunt nivå der det går utover livskvaliteten. Vet at mange setter pris på dine selvutvilklings/balanse innlegg. så kanskje en jevnlig greie på det!?
   evt.samle dine innlegg på et sted?
   Lykke til!!! 😀

  100. God kveld! Jeg syntes den ideen om en helgeoppskrift på torsdagen var en god ide. Noe annet jeg syntes kanskje hadde vært noe er kombinasjoner av forskjellige matvarer eller kryddere som overraskende passer godt sammen! Alltid gøy når man prøver nye ting. Også kanskje et innslag i ny og ne om nye funn som du anbefaler? Og fortsett som du gjør! 🙂

  101. Kan jeg godt være med, selvom jeg er fra Danmark?
   Jeg elsker dine opskrifter, så fortsæt endelig med dem! Synes det kunne være meget spændende med læserspørgsmål hver måned, eller mere debatterende blogindlæg. Og så er jeg altid nysgerrig, så det kunne også være sjovt at høre mere om dig udover fitness og mad. Altså mere om, hvad du ellers laver 😀

  102. Fordype deg i et leserspørsmål? Ja takk! Du kan så mye mer enn de fleste av oss, derav kan noe av det som virker helt åpenbart for deg kanskje være gresk for oss andre. Om du også kunne endt måneden med en oppsummering av spørsmål som har gjentatt seg, hadde vi jublet i kor!
   Kanskje du kunne hatt “ukens øvelse”/ “ukens muskel” og? Et innlegg hvor du fordyper deg i enten anbefaler en øvelse du er glad i, hvorfor du liker den, hva du trener og hvordan man utfører den eller hvor du fordyper deg i en muskel og gir inspirasjon til forskjellige øvelser som gir denne muskelen en liten boost? Husk at 80% av oss er helt blonde på trening og er innom din blogg som et rop om hjelp OG fordi du er fantastisk flink i det du gjør! Alt som får oss nek et skritt nærmere kunnskap mottas med glede og takk!
   Stå på, du inspirerende dame! 🙂

  103. Skal innrømme at det jeg liker best med bloggen din er alle de utrolige oppskriftene dine:) Har prøvd mange og det har gitt meg mye inspirasjon på kjøkkenet. Gjerne ha temadager-også hadde det vært fint om du merket innleggene dine med navnet på retten slik at det er lettere å finne frem i arkivet seinere:) Stå på videre og ha en flott uke!

  104. Er helt med på den “Challengen” hver søndag, og kanskje en oppsummering av hvordan det gikk med deg på søndagen? Og hvis du spør lesere fredag/lørdag hvordan det har gått med oss, så deler du et par av kommentarene på oppsummeringsinnleggene, er så inspirerende og lese om andre også!
   Noe som de fleste andre bloggere også har, “Ukens leserspørsmål”, der du svarer på spm som går igjen i kommentarfeltet? Dette går jo an å ha på en fast dag!
   En annen dag i uken kan det også gå an å ha “Ukens inspirasjon/motivasjon”, der du kan dele videoer, historier (enten fra ditt eget liv elle andre), bilder, quotes osv!
   Kanskje vise flere bilder, videoer el utdypende forklaringer av øvelser du liker godt, slik at det kan inspirere oss!
   Det med ukens helgekost på torsdager høres også kjempeflott ut 🙂
   Ellers vil jeg si du er veldig flink til å dele oppskrifter og økter, det tror jeg mange (inkludert meg selv) setter stor pris på, så det håper jeg du fortsetter med!
   Når det gjelder domene og slikt er jeg nok ikke til stor hjelp, men en oversiktlig blogg med fin header og design er alltid det første en legger merke til når man klikker seg innpå en blogg, og store, fine bilder og kategorier kommer også godt med!

  105. Hei! 🙂 synes bloggen er super. Masse deilig matinspirasjon. Jeg har veldig mye matallergi og intoleranser som for eksempel melkeprodukter og hvete. Så oppskriftene dine er så bra, for jeg kan lage masse av det du legger ut. Ihvertfall middager 🙂 en ting som hadde vært litt interessant er litt om teknikk på forskjellige (base)øvelser og forskjellige intervallprogrammer osv. 🙂

  106. Jeg har allerede skrevet en kommentar, men jeg kommer med et til forslag. Hva med ukens høydepunkt? Det kan jo være alt fra en oppskrift som ble super god, en god treningsøkt, en overraskelse fra eller til noen du er glad i osv! 🙂

  107. Jeg liker best middagstipsene, men også enkle desserttips! Er student, så kan ikke lage så superfancy ting 🙂 iHerb-tips er også supert! Ukens spørsmål o.l. er ikke så farlig for min del, liker bloggen veldig godt som den er.

  108. Elsker bloggen din som det er, men synes det høres kjempegøy ut med temadager! Du poster jo sunne kosetips hver dag, det bør du fortsette med! Kanskje mer utprøving på sunne versjoner av ting .(som ikke ligger tusen av på nettet allerede) sånn som isen med kjeks du la ut igår! Genialt 🙂 nå er det jo snart jul, så om du kunne hatt fornyelser av fjordårets julebakst i desember, og gjerne komme med gode tips til hjemmetrening o.l! Ellers elsker jeg at du deler litt av dine usunnheter Og, tror det er ekstremt viktig slik som ting er nå ift trening og mat i verden. Fortsett som du gjør og legg gjerne til mer temafokusert mat/trening:D ellers kanskje litt videoer?:)

  109. Forslag til øvelser. Fortell mer om treningen, hvilke øvelser du liker, og
   hvordan gjennomføre riktig teknikk, i og med at det er så viktig for bra resultat.
   Ellers så elsker jeg oppskriftene du legger ut, men hadde vært til stor hjelp om du
   la ut bilder fra prosessen også, da blir det nemlig lettere å forstå!
   Ideene dine høres kjempebra ut, og jeg gleder meg til nytt domene og design!

  110. Bloggen din er jo faktisk veldig flott som den er nå, men jeg skjønner at du gjerne vil utvikle og forandre den. Uansett hva du gjør skal jeg nok klare å henge med, for bloggen din er jaggu meg litt av en inspirasjonskilde! Men ja, tilbake til ditt spørsmål:hva med en “hva skjedde i fjor i september” oppsummering, om du skjønner? Liksom “fjoråret på denne tiden” hver gang vi snur om kalenderen? Eller hva med “kristine tipser-ish” innlegg hvor du gir tips til f.eks hvordan få bedre utbytte av treningen, mere ut av uken, en bedre start på dagen, matpakketips osv? Også setter jeg personlig utrolig pris på innlegg hvor du forteller om treningstøy, sko, diverse matvarer, nettbutikker osv;) I korte trekk er det egentlig bare å fortsette på samme måte som nå, men med litt spicy innslag av”spesial innlegg”:) Du er god som gull, STÅ PÅ KRISTINE!
   Og her er min mail:)
   [email protected]

  111. Kjempefin blogg du har!:) hva med å innimellom lage oppskrifter på “budgett”? Som student kan det være vanskelig å finne sunne, smakfulle og billige ingredienser å lage mat av. Tror det ville bli satt svært stor pris på av maange av leserne dine:)

  112. Heihei! Som alle andre her digger jeg bloggen din og er innom flere ganger om dagen (det er min lille guilty pleasure;))
   Jeg liker veldig godt dine forslag, men ønsker større bilder, sterkere farger på layouten (syns den lyse rosa blir litt for diffus), eksempler på styrkeøvelser og hvordan de bør utføres, næringsinnhold i oppskriftene dine (om du ikke frykter at det vil bli “misbrukt”) også syns jeg det kunne vært spennende om du hadde innlegg om ting du har lest og syns var spennende/nyttig å lære under utdanningen din. Ellers ønsker jeg en enkel blogg med klare skiller mellom innlegg og reklamen og de ulike kategoriene etc. Avslutningsvis håper jeg du fortsetter å bruke instagram så flittig som du gjør, da får jeg alltid en sneakpeak på hva jeg kan glede meg til på bloggen:D

  113. Jeg liker det enkelt! Så hva med en oppskrifts-fredag/lørdag/søndag, eller en dag så vi har noe i vente? 🙂 Den lille “dagboken” du har til venstre på bloggen er veldig fin, fortsett med den 🙂
   Dette er din blogg, du skal dele dine tanker og skrive om hva som faller deg inn 🙂

  114. Å, så gøy at du legger så mye kjærlighet i bloggen din og at du er så interessert i å høre hva vi, leserene, mener 🙂 Jeg har noen ønsker og skriver de ned her. Ser du allerede har fått mange kommentarer.. Jeg har ikke tid til å lese gjennom alle, så beklager hvis noe allerede er nevnt fra før.
   Jeg synes først og fremst at du skal gå for å svare på et leserspørsmål en gang i uka. Du kan jo variere mellom å svare på et stort spørsmål som krever et langt og utfyllende svar og å svare på mange mindre spørsmål – noe alá ukas spørsmål, som en del andre bloggere praktiserer.
   Jeg er helt klar for helgekost-oppskrifter på torsdagen, men jeg synes også du kan fokusere på sunnere alternativer til helgekos som man kan få KJØPT i butikken, som ikke koster noe særlig mer enn vanlig godteri og som ikke krever noe særlig med tilberedning. Oppskriftene dine er fantastiske, men jeg har ikke penger til å handle på iHerb og har ikke alltid tid/tålmodighet til å bake/lage det samme som deg.

  115. God kveld! Syns det var noen kjempe fine forslag fra din side som jeg håper på at du vil oppnå! Jeg syns det hadde vært knall hvis du fikk lagt ut en søt kake/snop eller lignende før helgen. Jeg syns også det hadde vært veldig moro hvis du kunne gå litt mer i dybden på ulike øvelser. At du tok en øvelse hvor du beskriver hvordan det skal utføres, da gjerne med bilder og/eller video:D
   Blir spennende uansett. Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld!

  116. Dette har ikke noe med den nye bloggen å gjøre- men jeg har tenkt å bestille quest-bar, men har aldri prøvd det før, så har du noen anbefalinger? Hvordan var de du har smakt?:)
   Jeg liker desserttipsene dine spesielt godt, fordi de er sunne og veldig gode, så du kan jo ha det som fast tema? Også anbefaling av mat-produkter du liker, som du enten bestiller på nettet eller som du bare kjøper i butikken 🙂 Når man selv skal bestille på nett så er det greit å ha et bilde av hva man burde og ikke burde kjøpe.

  117. Jeg liker bloggen din veldig godt fra før av, men synes det er litt vanskelig å finne forskjellige innlegg pga. litt dårlig kategorisering. Skulle også gjerne hatt sånn ukens spørsmål, tror det er mange spørsmål som går igjen og da kunne du svart på dem.
   Et annet forslag er å linke til bra nettsider for treningsklær og mat, eller feks “topp fem proteinpulver” o.l 🙂

  118. Jeg synes i grunn du allerede hadde noen veldig gode forslag der! Å ha temadager synes jeg i hvertfall hørtes helt supert ut. Sånn ellers synes det hadde vært gøy om du kunne legge ut videoer på hvordan man gjør diverse øvelser riktig f.eks. Også liker jeg veldig godt at du legger ut så mange oppskrifter. Det er vel i hovedsak derfor jeg leser bloggen din. Kanskje du kunne lagt ut flere lunsjtips for oss som går på skole?
   Synes bloggen din er helt tipptopp i hvertfall. Får så mye inspirasjon og motivasjon av deg. Stå på Kristine! 🙂

  119. Jeg liker godt det du skriver om på bloggen nå. Du kunne også ha skrevet noen motivasjonsinnlegg, innlegg der du svarer på spørsmål du blir stilt ofte, hvor ofte man kan trene en muskelgruppe osv.. Også er det jo alltid gøy med matbilder, oppskrifter og pakker med de tingene du har bestilt 😀

  120. Hei!
   Jeg synes bloggen din er veldig inspirerende og bra, men hvis det er noe jeg ville endra på er det nok et nytt design, ny header. Kanskje en litt mer profesjonell lagd header hvis du forstår hva jeg mener. Jeg hadde også blitt glad hvis du la ut fler bilder av ulike øvelser du gjør når du trener + maten du spiser. Og innimellom noen enkle sunne tips. Jeg synes du skal fortsette med å skrive om helse og trening, for det inspirerer mange. Elsker bloggen din, og håper du får til å bytte ut fra blogg.no 🙂

  121. Liker bloggen og det du blogger om som det er. Men ting du kunne gjort for å motivere meg (mer enn du allerede gjør) kan være at hver søndag legger du opp en slags treningsplan på hvilke muskelgrupper du trener den å den dagen/cardio. Jeg sel sliter med å planlegge uken å der blir oftest trening mandag og tirsdag og så daler motivasjonen og allerede torsdagen sitter jeg med hodet trykket ned i snopeposen.. Evt at du lager innlegg om sunn nistepakke nå når skolene begynner igjenn, for det er ofte lett å bare ta med seg noe i farta som ikke alltid var det beste alternativet.
   Produkt tips vil jeg også gjerne ha. Både på matvarer og på proteinpulver/kosttilskudd.
   Lag flere challenges hvor u oppfordrer oss lesere til å foreksempelmtrene hver dag denne uken i minst 30 minutter med en liten motivasjon/påminnelse i et av innleggene dine hver dag. Ikke vet jeg, synes bloggen din er så veldig bra som den er o er innpå titt og ofte for en liten pause fra en ellers stressende hverdag!:) siden du har kjæreste kan du lage et innlegg spesielt for venner/kjærester om morsomme og smarte måter å trene sammen på. Blir ofte så masse krøll når jeg å typen trener samme øvelser siden vi ikke bruker samme belastning :/
   Lykke til med ny blogg! Kommer til å følge deg videre !!:* ha en strålende dag/natt. Hihi❤

  122. Jeg digger bloggen din akkurat slik som den er, men jeg kommer nok aldri til å få nok tips og oppskrifter fra deg så kanskje mer av det? 😀 jeg digger digger de sunne godteriene og kakene du lager!! jeg liker også at du skriver øvelser du gjør, slik at jeg kan google det og prøve de ut! du er en stor inspirasjon og et fantastisk forbilde! stå på 😀
   [email protected]

  123. Jeg syns temadager er veldig smart 🙂 Du har mange gode ideer selv også! Ellers kunne jeg tenkt meg videoer innimellom der du filmer deg selv gjøre styrkeøvelser så vi får sett. Kanskje noe annet enn baseøvelsene, da de fleste klarer å lære seg disse 🙂 Og når du baker og bruker f.eks bønner o.l. som ikke er så vanlig, kunne du lagt ut bilder av bønneboksen? Har så lyst til å prøve flere av kakene dine du lager med bønner, men aner ikke hvilken jeg skal velge på butikken :p

  124. Heei!
   Så spennende! Jeg er veldig for temadager, det er veldig
   greit:) Hva med en dag som tok for seg lunsjtips også?
   Jeg savner litt tips til hverdagen. Kaker og søtt er fint det, men
   er jo som kjent flest av hverdagene:)
   Gleder meg til å følge med videre!

  125. Så spennende! Eget domene blir nok supert:)
   Personlig elsker jeg når du legger ut oppskrifter, det er farlig mye godt… ellers er det alltid gøy å lese dine meninger om kosthold og trening, alltid interessant med andre menneskers tanker rundt dette. Ideene du skriver om selv virker også helt supre! Alltid gøy med type “happenings”, som er noe annet enn bare typiske blogginnlegg 🙂

  126. Hei Kristine!
   Førs må jeg bare si at det burde være unødvendig å gi bort ting for at vi skal gi deg
   råd om hva vi ønsker på websiden din. Det er din webside og det er et privilegium at du bryr deg
   om hva vi ønsker å ha der og at vi får lov til å ytre dette.
   Det setter jeg kjempe stor pris på! 🙂
   Jeg følger deg på Instagram og må si at du virkelig er en stor inspirasjon for meg.
   Jeg endret livstil for 1,5 år siden og har trent fast i 1 år nå. Og jeg hadde ikke
   kommet så langt og vært så belært som jeg er i dag uten den daglige motivasjonen
   fra deg. Det er aldri for sent å lære og utvikle seg og jeg har langt igjen før jeg har
   nådd målet mitt så både websiden din og deg på Instagram kommer til å være en
   god støtte for meg fremmover også!
   Jeg er støtt og stadig innom bloggen din også og bruker mange av oppskriftene du
   legger ut. 🙂
   Jeg liker mye av det du har på bloggen din nå og håper at du fortsetter med mange
   av de temaene du har her. Temadager synes jeg også er en kjempe god idé!
   Det jeg ønsker meg på websiden din er følgende: (mye av dette ar du jo fra før)
   * Matoppskrifter på all den gode fristende maten du lager og legger ut bilde av på
   Instagram. (Digger at du kategoriserer dem innenfor de forskjellige måltidene!)
   * Oppdateringer om hva du trener hver dag. Kunne godt tenkte meg litt detaljer
   om treningsøktene dine. Som f.eks hva en “leg day” inneholder av øvelser for deg.
   * Generell info om hvilke styrkeøvelser det kan være greit å fokusere på for å bygge
   musker og hvor mange reps man mank bør ta før man øker i vekt. Hva bør man
   gjøre for å kunne oppnå resulter.
   * Hva man bør få i seg av næring i løpet av en dag, ca kalorier, karbohydrater og
   proteiner. Når er det lurt å spise proteiner og når er det lurt å spise karbohydrater.
   Hva bør man spise før og etter cardio / styrke økt og eksempler på dette.
   * Tips om hvordan man kan struturere /legge opp trening i forhold til styrke og
   cardio og gode tips til hvordan man kan planlegge måltidene sine.
   * Gennerelle forslag ideer til hvordan en dagsplan med måltider og mengde kan se
   ut. (Frokost, mellommåltid, lunch, middag og kveldsmat).
   * Produktanbefalinger. Hvilke proteinpulver du bruker, barer du liker og har testet
   osv.
   * Egen lenke der man kan kontakte deg om man ønsker coatching over nett.
   Lettere å ta det skritte om er en lenke å trykke på i stedet for å sende e-post.
   Liker godt at du har en slik Kristine svarer dag, det lærer man alltid masse av! 🙂
   Ellers liker jeg å følge meg på livet ditt i den grad du offentliggjør det og det er
   alltid spennende med bilder av maten og pakkene du mottar. Og se bilde av deg er
   den største motivasjonen man kan få og så energisk du ser ut får meg ofte til å smile.
   Når det kommer til utsende så jeg jeg personlig for at det enkle er ofte det beste.
   Jeg liker enkelt og “luftig” design med et enkelt brukergrensesnitt der man må
   bruke for mye tid på å lete seg frem til den informajsonen man ønsker.
   At du kategoriserer de viktigste å mest brukte postene under egne faner / lenker er
   kjempe fint. F. eks. lenke som sier “mat” på hovedsiden og når man trykker på den
   kan man velge mellom lenkene frokost, middag, mellommåltid osv.
   Ellers er det jo fint å ha temadagene som aktuelt på hovedsiden f. eks.
   Dette er jo bare noen idéer om hva jeg tenker, men uansett er jeg sikker på at du til
   slutt kommer til å ende opp med en fin fin side som jeg kommer til å benytte meg
   av i stor grad.
   Stå på videre med veien videre i ditt liv og med den fantastiske motivasjonen du
   gir oss andre på veien!

  127. Jeg synes den 6weekdedication du kom med var helt GENIAL! Fikk meg skikkelig i gang
   Jeg kunne veldig gjerne se at du hadde utfordringer til oss faste lesere. Da var det også slik at du kunne gå inn å se de andre som deltok i utfordingen sine bilder og bli inspirert!
   Oppskrifter er alltid kjekt!!
   Når du får ditt eget domene så kunne det også være lettere å se oppskriftene, slik at du ikke må scrolle ned veeeldig lenge for å finne det du lagde for 4 uker siden.
   Fortsett å blogg – kjekt å lese
   [email protected]

  128. Du er veldig inspirerende til å leve et sunt liv med en sunn tankegang! Jeg liker veldig godt når du legger ut spennende oppskrifter av både middager og godsaker, treningstips som ulike øvelser, dypere innlegg om kropp og tanker ol også liker jeg også innlegg om resultater til deg/andre som en motivasjon! Forslagene dine høres også helt supre ut!:-D

  129. Hei 🙂
   Jeg ønsker meg følgende: små hverdagstips, kan gå på motivasjon, hvordan gjøre maten sunnere, gode produkter, god treningsmusikk, bare enkle små boost til hverdagen. Ellers er jeg veldig fan av sunn helgegodis, middagsoppskrifter, matoppskrifter generellt.
   En temadagen med trening: favorittøvelser, forslag til intervaller, trening ute i det fri, eller du kan teste ulike treningsmåter og gi oss tilbakemelding på hvordan de var. Kettlebells, zumba, kampsport, yoga, noen videoer fra kjente treningsinstruktører/kjendiser.
   Leser bloggen din hver dag, og synes du gjør en fantastisk jobb!!:-)

  130. Hi, I hope it’s okey in english! (I am actually from Sweden but Im no good in norwegian)
   I first just want to say that I love your blogg and al the inspiring recipes and pictures! It’s super intresting to follow you on instagram and here at your blogg, your sush a role model when it comes to healthy food and training!
   As in the text your wright above I think it would be super intresting with different themes here at your blogg, maybe best breakfast of the week, workout tip /tips, other tips when it comes to food or pre workout products and maybe something like favorite workout clothes, shoes or friend! Just different random things sounds intresting! Good tips from you in generall is great for so many people though you know your thing and have great knowledge about health, streangth training with more! Looking forward to see how your blogg turns out (can’t be other then good)
   🙂

  131. Så spennende med nytt domene, Kristine! Du er en av de aller aller beste bloggerne og jeg er i bunn og grunn veldig happy med hele bloggen din, men det hadde vært moro om du kanskje la ut litt treningstips som feks helkropps program for folk som vil begynne med egen styrke, at du kom med tips om øvelser du liker og som kan være litt morsomme osv! Og så sier jeg aldri nei til mer matinspirasjon hihi. Stor klem

  132. Hei Kristine 🙂 Jeg synes forslagene dine var veldig bra og liker veldig godt at du har en god balanse mellom trening og kosthold og ikke minst flotte bilder :)! Jeg liker spesielt godt forslaget med at du eksempelvis hver søndag motiverer til ny treningsuke og gjerne kommer med forslag til hva et ukesprogram kan bestå av. Ellers synes jeg og det hadde vært veldig bra om du la et et eget arkiv med bildebeskrivelser av de ulike øvelsene du pleier å gjennomføre slik at en kan trykke inn der dersom en lurer på de ulike utrykkene som ofte brukes 🙂 Tips til helgas oppskrifter er også en veldig god ide :)! Synes ellers du har en veldig flott og inspiererende blogg – stå på – det er slike som deg som gjør at meg og mange andre får inspirasjon til trening og tips til mye god mat i hverdagen :)!

  133. Elsker oppskriftene dine, så det må du fortsette med. Og at du er så ærlig, hadde du ei dårlig økt så hadde du ei dårlig økt!
   Temadagen høres ut som en god ide. En utfordring høres spennende ut. Kanskje du kan bruke instagram til at folk dokumenterer det? At vi setter på en # med utfordringdedication eller noe!
   Ellers like jeg egentlig bloggen din godt som det er. Du har nøyaktige og greie oppskrifter og skriver om både positive og negative ting!

  134. Synes det er veldig bra med de ulike oppskriftene du kommer med:) kanskje du kunne legge ut treningsvideoer av ulike øvelser du liker? Generelle treningstips/hva motiverer deg. Treningsopplegg til ulike muskelgrupper.
   🙂

  135. Fortsett som nå, med å være deg selv 🙂
   Ellers er det særlig tre ting jeg vil lese mer om
   1. Mattips som nå, og veldig gjerne med mer “normal”=tilgjengelige varer. Feks alternative måter å forberede ellers “kjedelig” mat.. som potet. og som da du laget Squash spagetti. .slike ting :):)
   2. Mer om trening; ikle nødvendigvis program men tips til øvelser. Og evt ukentlig challange på treningsfronten: løpe en tur, prøve ny gruppetime osv.
   3. Det jeg liker alle best; TESTING av alt fra matvarer, treningsformer, treningstøy og utstyr

  136. Jeg liker ideen om å fordype deg i leserne sine spørsmål, men jeg synes også du kan fortsette å sette opp en treningsplan for uka, slik du har nå og fortsette med oppskriftene de er til veldig stor inspirasjon for meg .. Jeg har nå gått ned 20kg fra 85 til 65kg, med mye hjelp fra dine oppskrifter :):)
   Så fortsett gjerne med det!
   Ser andre også har nevnt det men legg gjerne også ut dine favoritt øvelser med step-by-step bilder/forklaring på hvordan den utføres 🙂
   Tusen takk for masse inspirasjon!! Lykke til med ny blogg 🙂

  137. Synes du kom med gode forslag om disse temadagene 🙂 Kanskje en idé å lage forslag til ukesmenyer(altså middagsalternativer) på søndager? Da får man kanskje litt inspirasjon til å planlegge matinnkjøpet for uken. Kunne også tenkt meg å lese mer om treningen konkret. Litt mer treningstips i form av både frklaringer og anbefalinger av ulike øvelser. Tips om hvordan man kan legge opp en treningsøkt, og hvordan man kan sette opp sitt eget treningsprogram ut ifra sine personlige mål.
   Når det kommer til utseende på bloggen ønsker vel de fleste å lese en ryddig og oversiktlig blogg uten for mye dill dall. Sortere innlegg i kategorier, slik at det er enklere å finne frem i arkivet.

  138. Hei Kristine!
   Hiver meg på bølgen her : Bloggen er superinspirerende! Håper alt står bra til i Oslo!
   Synes og temadag forslaget er bra: Hva med å ‘sunnifisere’ en rett/bakverk eller lignende en dag i uka? Noe som en leser bestemmer?
   Evt at du tester ut diverse ting? Produkter? Treningssentre? Treningsformer osv?
   Evt laste opp teknikkvideoer? En i uka? Ny øvelse?
   Stor klem fra Anniken i Tromsø
   [email protected]

  139. Hei Kristine 🙂
   Elsker at du er så flink til å legge ut oppskrifter, og forslaget ditt om at du, en dag i uken, legger ut en sunn helgekost-oppskrift var helt super!! Det hadde vært moro å lese mer om trening også, kanskje at du innimellom tester ut noen nye treningsøvelser og skriver hva du likte og ikke likte med øvelsen – samt hva den trener osv. Er også alltid åpen for tips til hvordan man burde trene for å oppnå ulike ting, som f.eks. hvis man ønsker å bli slankere/strammere at du laget et forslag til treningsprogram rettet til det målet osv.. 🙂
   Når det kommer til bloggen utseende messig liker jeg at du har hvit bakgrunn + mange fine, store og klare bilder, og ellers holder den ganske clean. Stå på videre!

  140. Hei! Jeg håper du fortsetter med mat- og baketips! Kanskje kan du ha en fast dag der du forklarer en treningsøvelse, for eksempel ved at du viser riktig teknikk på video?
   Kanskje du kan ha en anbefaling på treningstøy i uka? Sånn at bloggen blir mer variert 🙂
   Ellers syns jeg bloggen din er utrolig inspirerende 🙂

  141. Hei 🙂 er fast leser av bloggen din, og er vanskelig å peke på noe som mangler.
   Men hadde vært gøy å lest litt mer om degog livet ditt, i tillegg til bilder av andre ting enn mat.
   Ikke misforstå, jeg elsker bildene av tingene du lager, du er velding flink tilånta fristende bilder, men kanskje noen som gir oss et større innblikk i livet ditt? 🙂
   Ellers hadde det vært innteresant å sett hva du handler hvis du kjøper inn matvarer for hele uka på en dag. Har alltid ønsket å bli bedre til å planlegge ukedagene når det gjelder middag og lunsj.
   Det aller viktigste ønsket mitt er egentlig at du fortsetter å blogge om de fristende tingene du lager. Du er kjempe flink, og en sann inspirasjon.
   Søndagsklem fra Marita

  142. Hei Kristine! Så utrolig gøy om du bytter og får det litt mer “eget”. Jeg skal i alle fall definitivt følge deg videre 🙂
   Noe jeg synes hadde vært fint med mer informasjon om er diverse om pt-rollen, utdanningen din osv. da jeg selv planlegger å muligens utdanne meg innen ernæring og trening, pt, og hjelp for overvektige. Oppskriftene dine vil jeg også ha mer av, elsker de(!!) og mange timer har blitt tilbrakt på kjøkkenet for å teste de ut (mye digg, mums).
   Ellers er det fint å se hva du bestiller på f.eks iherb og se den daglige maten din! Stå på, bloggen din er virkelig et fast innslag og gledesspreder i min hverdag 😀

  143. Hei, synes bloggen din er kjempefin og er en daglig leser. Fortsett med gode oppskrifter og gode tips til inspirasjon. Kunne ønske å vite mer om hvor viktig bla. proteinpulver og BCAA er i forhold til hvor mye en trener. Studerer ernæringsfysiologi og gleder meg masse til å lære og få nyttig kunnskap for å bruke dette videre.
   Ha en kjempefin kommende uke 🙂

  144. Hvis du kan ha tips til sunne og kjappe middager, eller “prep food” til skole/jobb! Jeg elsker å trene og vil bygge mer muskler men er skikkelig dårlig på å ta med meg lunsj og da er det så enkelt å kjøpe bolle! Og testet er ALLTID gøy, eller skriver om favoritt produktene dine! Men jeg elsker når du skiver så normalt, at liksom ikke MÅ trene hver dag og hvis du absolutt vil ha sjokolade så spiser du det! Tror det hjelper mange til ikke å kutte ut snop helt. Og hvis du har noen tips om å spise ute for eksempler lunsj/middag, kanskje hotell frokoster eller hvordan være sunn i syden 🙂

  145. Jeg elsker bloggen din som den er nå, men hvis det er noe jeg vil ha mer av er det motiveringstips om blandt annet kosthold og trening, og så hadde det vært gøy med leserspørsmål. Med tanke på utseende på bloggen liker jeg blogger som er oversiktlige og ryddige, sånn at det er lett å finne gamle innlegg osv.

  146. Jeg synes det høres veldig spennnende ut med slike temadager. Kunne gjerne tenke meg oppskrifter på både middag, lunsj og snacks, du er så flink på det! Det hadde også vært kjempegøy med forskjellige utfordringer for uka hver søndag 😀 tips til ulike treningsøvelser, eventuelt forslag til treningsprogram, hadde også vært gøy!

  147. Oppskrifter, trening og matvarer er herlig herlig å lese om! -Men favoritt innleggene
   mine er vel de som handler om hvor viktig det er å ta vare på seg selv psykisk som fysisk.
   Da du har skrevet om gleder i hverdagen og hvor viktig det er å kose seg med en dessert, eller litt smågodt i ny og ne har du hjulpet med å dra meg ned på jorden igjen. Takk for at du inspirerer til
   både sunn livsstil og mental helse. Jeg håper å lese mer om
   dette, det settes virkelig pris på ! 🙂

  148. Så gøy at du vil utvikle deg videre!:)
   Jeg ønsker meg gode hjemmetreningstips, iherb-shoppingtips og tips til gode treningsklær. I tillegg vil jeg gjerne ha mer av dokumenterte helsetips som du som har utdanning innen faget kan komme med. På blogger rundt omkring kommer alle med helsetips, som er ufaglærte. Jeg savner tips basert på kunnskap og forskning:)
   Jeg liker bloggen din godt. Du oppdaterer ofte, både her og på insta. Supert. Innleggene dine sprer glede og positivt energi. Det settes pris på!

  149. Hei Kristine! Elsker hvordan du alltid kommer med nydelige oppskrifter, som er sunnere enn orginalen. Mitt forslag er at du en gang i uken har et innleg med to oppskrifter på samme rett. Først orginal oppskriften, og så en sunnifisert variant som passer bedre til hverdags. Det er jo stort sett sunnere oppskrifter du publiserer, men det hadde vært enda morsommere å sett den sammenliknet med en orginal/tradisjonell oppskrift.
   Takk for alle de fantastiske oppskiftbe du har komponert og delt til nå, samtlige har blitt prøvd ut. Noen retter har endt med bedre resultat enn andre, hehe, din protein is, sjokolade mousse, kanelboller og krydderkake har blitt gjngangere her i huset. Du er en flott inspirasjon kilde!
   Hilsen Elise

  150. Hadde vært gøy med et “svar på ukens spørsmål” innlegg der du svarer på noen av spørsmålene du har fått i kommentarfeltet gjennom uken 🙂

  151. Challenge for neste uke høres bra ut! Og det hadde vært fint hvis du hadde lagt ute bilde eller video av forskjellige øvelser. Ellers synes jeg at bloggen din er veldig bra fra før! Liker at du skriver om hva du spiser, enten det er sunt eller du koser deg med noe ekstra 🙂 du er en fantastisk inspirasjon.

  152. Du er bare en så stor inspirasjon! Er innom bloggen din flere ganger daglig.
   En nydelig jente er du 🙂 Jeg har aldri møtt deg før, men det føles alikevel ut som om vi har kjent hverandre i evigheter
   E-posten min er: [email protected]

  153. Jeg er en stor fan av bloggen din, og har fulgt deg i flere år nå! Må bare si at du er en stor inspirasjon, og har motivert meg ekstremt mye både innen kosthold og trening, og en sunn livsstil generelt. Så først og fremst, keep up the good work 😀
   Ellers kunne jeg gjerne tenke meg at du kanskje skriver litt fordypet om øvelser og utførelse, kanskje til og med tips og forslag til treningsprogram ?
   Du er veldig flink til å legge ut utrolig bra oppskrifter, og hvis du kanskje ville satt sammen forslag på ukesmeny elns utifra de oppskriftene du har lagt ut er det noe jeg hadde likt svært godt 🙂

  154. “Kristine svarer” hørtes både spennende og hjelpsomt ut! 🙂
   Kanskje du kunne blogget litt mer om treningsøktene dine. Hver gang du gjør det, blir jeg supermotivert til å komme meg opp av sofaen, og ut for å trene! Stå på videre!

  155. Hei hei 🙂
   Jeg kunne godt tenke meg at du utnyttet dine PT-kunnskaper og skrev litt om forskjellige treningsformer: gjerne litt om hvordan man bør trene for å oppnå forskjellige mål, om man skl opp i vekt, ned i vekt, opp i muskler, vil bli slank, bøff osv. Gjerne litt om teknikk mtp styrkeøvelser, der er det nok mange (inkl meg) som synder.
   Ellers synes jeg sunn-helgeoppskrift-dag hørtes heeelt fantastisk ut 🙂 gjerne med kalori/næringsinnhold hvis du holder styr på slikt 🙂 Middager er spesielt vanskelige, men og matpakkemat trengs og inspirasjon til 🙂
   Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din 🙂

  156. Hei Kristine!
   Bloggen din er motiverende og underholdene å lese. Elsker at du har mange fantastiske oppskrifter som du deler og at du skriver om din treningsplan for uken.
   Skulle likt å fått vite mer om dine forbilder i treningsverden og hva som gir deg motivasjon.
   søndags-challange høres ut som en knall ide. kan bli spennende å se utfordringer framover.
   stå på!

  157. Hei Kristine!
   Bloggen din er motiverende og underholdene å lese. Elsker at du har mange fantastiske oppskrifter som du deler og at du skriver om din treningsplan for uken.
   Skulle likt å fått vite mer om dine forbilder i treningsverden og hva som gir deg motivasjon.
   søndags-challange høres ut som en knall ide. kan bli spennende å se utfordringer framover.
   stå på!

  158. Yey for eget domene! 🙂
   Jeg kunne ha tenkt meg å lest om hva og hvor mye man bør spise etter trening, og når? Altså hvor raskt etter en endt økt.
   Hadde også vært veldig artig/nyttig med tips (helst video) til ulike øvelser hva gjelder de ulike muskelgruppene. F.eks de nedre magemusklene som er veldig sta!
   Ellers fortsett med den gode jobben! 😀

  159. Liker bloggen din godt som den er! Men teknisk sett hadde det vært Supert med meny på toppen, mer oversiktlig 🙂 og gjerne en mobilversjon som gjør det lettere å lese for oss som bare bruker mobilen til å surfe med 🙂

  160. utseende til bloggen er super!:)
   er kjekt å lese om treningsøktene dine, oppskrifter og anbefalinger. Elsker alle bildene du legger ut, så dem må du bare fortsette å poste mange av! Kanskje en challenge i månen ville være noe ? bare for motivasjon 😀 Du blogger utrolig bra fra før, og du er en stor inspirasjon og motivasjon! Herlig rett og slett 🙂

  161. Hei!:) Jeg er ny leser denne måneden og jeg er innom hver dag:) prøver ut alle oppskriftene omtrent. Jeg kan kjenne meg igjen i deg i det å ha hatt spiseforstyrrelser og nå velge å snu det til en sunn vei hvor faktisk svakheten blir styrke! 🙂 jeg synes du kan legge ut mer øvelser og beskrivelser for å lære, og kanskje mer sammensetninger hvis du har ryggdag feks. Hvordan du tenker i forhold til oppbygning av sett, dager osv! Og fortsett med alle oppskriftene dine 🙂 klem!

  162. Hei Kristine! Fast leser av bloggen din, og det sier vel sitt 🙂 men forbedringer og oppgraderinger må til for alle. Jeg ville foreslå mer videoblogging som er blitt så populært (tenker mye på forskjellige øvelser, men også matlaging i videoform;)) , produktanbefalinger (som du selv har testet ut) alt fra treningsklær, ferdig matprodukter, iherb produkter, forskjellige kosttilskudd (med info om de forskjellige tilskuddene, altså hvorfor man bør spise de forskjellige tinga osv.., oppskrifter (alltid GØY) treningsmetoder, øvelser, dietter… Når d gjelder layouten, er det alltid motiverende med flexebilder av deg og det livet du lever (mat, “lovlige utskeielser”, treninga osv..), STORE bilder er bra, tekstene dine er alltid så bra syns jeg, og seff bildene dine også. Temadager er jeg veldig nysgjerrig på!:) gleder meg til å se hvordan bloggen din utvikler seg, skulle ønske jeg hadde tid til det selv.. Stå på videre! Keep up the good work! Klem Mia

  163. Noe som hadde vært interessant å lese hadde vært mer treningsinnlegg! Post hvordan du trener, og siden du er så glad i å poste innlegg om mat kombiner gjerne med pre- og/eller post-workout 😉

  164. Hei kjære du 🙂
   Jeg synes det hadde vært utrolig gøy om du av og til lagde videoer av maten du lager eller bakverkene dine, få sett prosessen din og teknikkene 🙂 Det er av og til jeg har prøvd meg på noen av oppskriftene dine og ikke helt forstår opp og ned på hva jeg gjør galt når resultatet blir noe helt annet x)
   Nå har du jo holdt på med trening og sunt kosthold en stund, så kanskje du kunne dedikert innlegg til å fortelle hva du mener om forskjellige treningsklesmerker, hvilke du foretrekker, hva du liker eller ikke liker? Samme med iherb produkt og andre sunne matvarer som kanskje ikke er så vanlige, hva forsvinner raskest og til hva, og hva blir stående igjen å samle støv og hvorfor?
   Noe annet hadde kanskje vært å dele opp innleggene. Når jeg har lett etter oppskrifter her inne som jeg vet jeg har sett her, kan det være litt vanskelig å finne dem siden de er innfletteti ett annet innlegg. Kanskje hadde det vært en mulighet å kjøre oppskriftsinnleggene for seg selv og heller gjøre to innlegg ut av ett? For jeg digger virkelig oppskriftene dine og setter så utrolig stor pris på at du gidder å dele dem med oss, men jeg har rett og slett problemer med å finne dem igjen til tidr.
   Egne inspoinnlegg der du skriver om/legger ut bilde eller video av nettopp det som inspirerer deg?
   Jeg vil også henge meg på det som så mange andre sier, temadager hadde vært kjempekoselig!
   Dette er selvsagt bare forslag, jeg er storfornøyd med bloggen din sånn som den er nå for den del, visst ikke hadde jeg jo ikke komt tilbake dag etter dag 🙂 Du gjør en kjempejobb og det skal bli spennende å se når du får eget domene 😀

  165. Først vil jeg bare si at måten du skriver på er veldig bra 🙂 du motiverer og inspirerer meg, både i matveien og på treningsfronten!!:)) noe jeg savner(les;som du kan ha med f.eks en dag i uken) er bilder av utførelsen på ulile øvelser:) Trenger selvsagt ikke alle, men noen. F.eks en del av kroppen hver sin uke. Noe annet dukan ha med (tror ikke du har det?!) er snarveier til ulile kategorier:)
   Ellers; fortsett som før, bare litt mer “utdypende” på ulile temaer hvia det kan sies på den måten:-)

  166. Hei!
   Jeg har egentlig nettopp begynt å lese bloggen din, men jeg synes den er helt fantastisk!
   Ting på bloggen som kunne vært bedre, er kanskje layouten.
   Når det kommer til blogginnlegg, liker jeg personlig veldig godt treningstips. Der du kanskje tar bilder av de forskjellige styrkeøvelsene du gjør.
   Jeg elsker når du skriver hva du gjorde på trening av forskjellige styrkeøvelser. Jeg føler selv at jeg bare gjør det samme om og om igjen.
   Så litt mer treningstips?
   Du har jo egentlig mye forskjellige oppskrifter, og det er kjempebra!
   Av og til i perioder er det vanskelig med motivasjonen, så det hadde jo vært en ide? Litt forskjellige motivasjons innlegg.
   Ellers er det supert å bare høre om hvordan dagen har vært og hva du har gjort.

  167. Syns det høres ut som en bra idé! En dag med hverdagssysler, en mattips-dag, en med treningstips osv 🙂 holdte på å skrive outfit også, men er en treningsjunkie selv. Så regner med det går ofte i bare treningstøy og daffeklær på kvelden? Hehe! Fortsett med din gode innsats, du gir mange (inkludert meg selv) mye motivasjon 🙂

  168. Skulle gjerne hatt video av øvelser til inspirasjon. Treretter middagstips til bursdager osv.

  169. Jeg liker bloggen din velig godt som den er nå! Men høres morro ut med noen faste
   temaer som du foreslo! Spesielt det med en challange for den kommende uken 🙂
   Det kan være spennende både når det gjelder kosthold og trening.
   Hadde også vært morro om du skrev litt mer om dine favoritt øvelser når det
   gjelder trening, og litt mer om trening generellt og tips du foreslår.
   Men jeg liker veldig godt at du kommer med så mange morsomme og sunne
   oppskrifter! Det var hovedgrunnen til at jeg begynte å leste bloggen din. (Fant
   deg først på instagram)
   Når det gjelder design syntes jeg at det er veldig fint som det er nå! Men det er
   jo morro med en ny header for eksempel en gang i blandt 🙂

  170. Aller først må jeg bare si at jeg egentlig allerede er storfornøyd med bloggen din slik den er! Du er en stor inspirasjon på veldig mange områder. Har selv slitt med spiseforstyrrelser i ca. 5 år, men er på god vei mot å bli frisk nå. Og du inspirerer meg virkelig, mye fordi du er et godt eksempel på at det faktisk går an å bli frisk fra en spiseforstyrrelse.
   Det høres veldig bra ut med temadager! Ellers må du fortsette å dele masse oppskrifter og vise hva du spiser (som sagt det inspirere meg veldig og hjelper meg til selv å klare å ta de riktige valgene i forhold til å spise nok og ikke minst riktig.) Er også interessert i å lese enda mer om trening, produktanbefalninger både innen mat (feks fra iherb) og annet kostilskudd.
   e-posten min er [email protected]

  171. “Siden dere er mer samarbeidsvillige når dere får noe tilbake” haha, den likte jeg! Ideen din med søndags-challenge var god! Det er ofte lettere med utfordringer om man er flere 🙂 et annet forslag er f.eks. Å komme med ukas grønnsak eller frukt hvor du introduserer nye, litt uvanlige grønnsaker eller frukter! Personlig kunne jeg også ønske flere oppskrifter med hvit fisk, da jeg synes det ofte blir kjedelig på smak…
   Men for all del, bloggen din er herlig allerede! Fortsett gjerne med å spre din positive energi og glede 😀

  172. Syns bloggen din er kjempeflott, diiiigger spesielt den ruta til venstre der du skriver det du har trent den og den dagen, den må du ALDRI fjerne!:) Ellers kan du med fordel ha bildene enda siden all maten ser så sjukt herlig ut!:) Stemmer for alt du har nevnt i innlegget, og det hadde vore kult om du hadde hatt en eller to daga i uka der du (på slutten av et innlegg) hever fram en god grunn til å trene den dagen, for eksempel : “tenk kor deilig sofaen blir etter ei økt” eller noke i den duren , er ikkje ofte meir som trengs å lesast av en lat sjel før treningsstudio blir neste stopp:)
   Hadde dessuten vore kjempegreitt om du la ut bakeoppskriftene på en fredag/lørdag slik at en kan kjøpe inn dei ingrediensane man ikkje har:) Og det hadde vore kjempekult om du viser en litt annerledes øvelse på video en gang kvar veke / annakvar , er ikkje alt som er like lett å få med seg av bilder:)
   Eventuelt kan du ha høgdepunkt og “downers” fra uka som var, treningsmessig/kostholdsmessig, men gjerne privat og om du vil/føler for det:)
   Spørsmål/Svar er òg alltid kjekt å lese, så kanskje spørsmålsrunde en gang i mnd , eller sånn som du skreiv – ukens spørsmål:)
   ser uansett fram til å følge deg , uansett kva endringar du vel å gjere, du verkar som ei fantastisk snill og jordnær jente!:) Stå på!
   Masse klemmer fra meg:)

  173. Hei, Kristine! Jeg har vært fast leser en god stund nå, og jeg klikker meg innom opptil flere ganger om dagen både for inspirasjon og glede 🙂 Jeg er kjempefornøyd med innleggene dine og elsker at du kommer med sunne oppskrifter på forskjellig snacks! Jeg er også vledig takknemlig for at du kommer med treningstips og treningsinpirasjon, men jeg kunne kanskje ønske at du kunne skrive et par innlegg i uken som er litt “hverdagslige” hvis du skjønner? 🙂 Jeg syns det er såå gøy å høre om hvordan dagene dine foregår og hva du gjør, haha. Det hørtes veldig rart ut, men du spurte jo om forslag, hehe. Ellers vil jeg bare si stå på sånn som du gjør nå! Jeg syns du er utrolig inspirerende, og det at du har funnet en så fin balanse i hverdagen når det kommer til trening og kosthold beundrer jeg veldig <3

  174. Er enig med mange av forslagene som allerede er nevnt + de du selv foreslo 🙂 Liker bloggen din veldig godt, og har lest siden første dagen du begynte å skrive! Har mao. følgt deg noen år!
   Jeg hadde likt om du kunne hatt litt flere innlegg om lunsjforslag i en travel hverdag (er student selv), noen innlegg i forhold til viktigheten av riktig mat og mengde, da det virker som veldig mange misforstår dette, dine iHerb favoritter, og også tips om ulike tilbud som er ute i kostholds- og treningsverden i forhold til både treningsklær og kosttilskudd. Jeg er ikke så flink til å oppdatere meg selv, så hadde vært fint å hatt et sted der man fikk tilbudene samlet. Om du er oppdatert selv da selvfølgelig! 😉 Gir også en tommel opp for fortsettelse av innlegg som oppsummerer din hverdag, da både med treningsøkt, mat osv. Håper forslagene var til nytte 🙂

  175. Jeg syns bloggen din er super, og er innom opptil flere ganger om dagen! Jeg kunne tenkt meg at skriften (fonten) var litt større, siden jeg veldig ofte er her inne med iPhonen. Jeg syns også det hadde vært moro og inspirerende om du hadde noen innlegg i måneden med gode øvelser vi kan gjøre hjemme, noe sånt som “expresstrening med Kristine” eller noe:) Ellers tipp topp tommel opp for bloggen!

  176. Heihei Kristine!
   Jeg leser bloggen din hver dag og syns du er en super søt jente som bare sprer glede rundt seg! Grunnen til at jeg liker bloggen din er fordi du skriver med et så positivt syn på alt og det er virkelig inspirerende!
   Til forbedringer har jeg egentlig ikke så mye, men jeg syns ideene dine er veldig bra! Jeg for min del elsker alle oppskriftene du legger ut og syns absolutt at du burde fortsette med de!! Jeg er også enig med mange av de andre kommentarene om at du kunne legge ut treningstips til oss etter forskjellig mål vi har (altså at du skriver om en type treningsform, hva du syns om den og hvem du ville anbefalt den til) vet hvertfall at jeg hadde likt det veldig godt i og med at jeg er litt usikker på hvilken type treningsform som passer for akkurat meg 😉 hehe, dette ble en lang kommentar 😛
   Så ja det er vell egentlig det! Ideene dine høres kjempe bra ut så de syns jeg du burde gjennomføre!
   Til slutt vil jeg si at jeg elsker bloggen din og gleder meg veldig til å se hva du kommer opp med 😀
   klem fra meg!

  177. Åå, så gøy!! Oppskrifter er alltid like gøy!
   Treningstips er også artig, og kanskje med øvelser man kan gjøre hjemme!?
   Challengen er også morsom! 🙂 åå, nå merker jeg jeg gleder meg til å følge
   med på bloggen din fremover! Leser og følger deg på IG og det er så bra!!
   Keep up the god work! Du er herlig!

  178. Jeg liker godt å lese om ”leserenes spørsmål” syntes det er interessant å lese hva andre lurer på, ting som kanskje jeg selv lurer på men ikke alltid tenker over. kommer alltid gode svar fra deg og interessante spørsmål dukker opp. 🙂

  179. Temadagene synes jeg virker som en kjempebra idé, og likte veldig godt challenges – kanskje du kunne laget en instagramhashtag hvor man kunne vise resultatene sine også, også kunne du publisert noen “flinke” samtisig med neste ukes challenge? bare en ide 🙂
   Ellers er jeg velidg glad i bloggen din sånn den er nå, det er jo derfor vi alle leser 🙂
   Kanskje kunne du hatt en side med mer bare oppskrifter også, slik at man lettere kan finne frem til den oppskriften man har lyst på 🙂 Søkefelt (som du også har her) er veldig kjekt å ha også, det bruker jeg mye hvis jeg feks vil lage noe spesiellt eller med en spesiell ingrediens 🙂

  180. Morsomt at du skal over på eget domene! Synes ideen din med faste temadager høres veldig bra ut, elsker alle oppskriftene og anbefalingene dine. Ang. den “nye” bloggen kan det kanskje være lurt med en eller annen form for oversettelsesfunksjon, slik at også de som ikke snakker norsk kan få lest bloggen din 🙂 Evt. kan du også skrive litt på engelsk.

  181. Heisann!
   Jeg liker det veldig godt når du legger ut oppskrifter, lager masse av de gode, sunne søtsakene dine, så fortsett med det!
   Kanskje det hadde vært tøft å ta opp myter om f.eks. Trening og kosthold, og enten avverge eller motsi disse. Eller ha en dag i uken/annenhver uke eller noe hvor du skriver om et tema som har med trening og kosthold å gjøre, en “nybegynnersguide for sunne matvaner” eller nybegynnersguide til styrkeøvelser du anbefaler.
   Mange liker jo å legge opp treningen sin etter årstidene, f. Eks mye utetrening om sommeren, mer inne om vinteren. Kanskje utover høsten lage et slags tema mot skisesong og nyttår. Nyttårchallenge?
   En ting som også kanskje en del litt eldre lesere lurer på er å finne sunne alternativer til barn, som gjerne ikke bare vil ha brødskive med nugatti til frokost hver dag eller en god morgen yoghurt til lunsj.. 🙂
   Ellers vil jeg si at bloggen er veldig bra i dag og hvis du får den over på et nytt domene hadde jo det bare vært supert!

  182. Hei skjønne Kristine! De innleggene jeg setter mest pris på på din blogg er alle de gode oppskriftene og tips til å spise sunnere! Du er en stor inspirasjon. Flere tips kan være favorittøvelser, videoer av gode øvelser, kanskje litt bilder fra jobben. Tips til motivasjon, noe som du er veldig flink på, og masse smilende bilder settes alltid pris på! Giveaways, svar på spørsmål og ærlighet. Challanger synes høres ut som en strålende idé, og absolutt noe jeg kommer til å være med på. Også kan du ha hashtagger tilknyttet, hvor du på slutten av challanger (hvis du har noen type challanger som går over tid) kan lage collager så folk får vist fram hvor flinke de er og motivere hverandre (Y) Tips til gode instagrammer/blogger og/eller f.eks. inspirerende lesing som bøker eller gode artikler. I tillegg er det alltid gøy å se folk utenfor “treningsboblen”, if you know what I mean! For vi alle har jo “vanlige” klær også, hihi 😉 Håper du fant noen tips som falt i smak, jeg vet i alle fall at du kan få til masse gode blogginnlegg rundt disse emnene 😀

  183. Hei! Jeg liker forslagene dine!! Jeg vil gjerne ha mye av snacks, kaker, desserter med høyt proteininnhold. Digger når du legger ut oppskrifter og bilder på søtsaker o.l.
   Ellers hadde det vært gøy med bilder og gjerne linker til videoer hvor du viser teknikk på ulike styrkeøvelser.
   Mvh Eva

  184. Heisann! Har lest bloggen din en lang stund nå, og du har enda ikke skuffet meg. Hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din er alle de fantastiske oppskriftene. Du har inspirert meg utrolig mye og det tror jeg du fortsatt kommer til å gjøre. Forslaget ditt med tema dager var smart og jeg tror det kan bli bra. Så lenge du ikke kutter ned på oppskriftene! Oppskrifter på Sunne fristelser kommer alltid godt med rundt helgen, så ett innlegg om det på torsdager hadde vært supert. Med tanke på innhold og hva du skal skrive om, syns jeg egentlig ikke du skal gjøre store forandringer. Du blogger kjempe bra og leserne du har leser bloggen din for det arbeidet du gjør nå. Når det kommer til utseende og design, kanskje du burde lage deg en egen side på .no , og ikke blogg? Det vil gjøre alt mye friere! Bare et lite tips:)) Men alt i alt syns jeg ikke det trengs store forandringer, bloggingen din er super! Stå på, vet iallefall at jeg kommer til å fortsette å lese den!
   E-posten min er [email protected] 🙂

  185. Ukentlige challenges hadde vært supert! Får frem konkurranseinstinktet! 🙂

  186. jeg elsker de økologiske mangoene.
   jeg liker bloggen din og positiviteten din. skulle gjerne hatt noen ‘kristine spiser dette i løpet av dagen’innlegg 🙂

  187. Hei Kristine! 🙂
   Jeg har lest bloggen din helt fra starten og har alltid likt bloggen din veldig godt!
   Jeg kan tenke meg å lese mer om hvordan du ble frisk fra sykdommen din. Sliter selv med å komme meg helt frisk fra sykdommen som jeg har hatt i 5 år nå, siden jeg var 17 år gammel. Jeg vil gjerne ha gode og sunne oppskrifter som smaker usunt, hehe! Jeg kan også tenke meg slik at vi leserne kan spørre deg om spørsmål som du kan svare på, slik som kosthold ved trening, hva man burde spise for å bli god i for eks. langdistanseløping osv! Du virker som en utrolig hyggelig og kunnskapsrik kvinne, som har god erfaring med hva som er bra og ikke bra i forhold til mat og trening, og jeg vil gjerne lære litt mer av deg. Selv om jeg har lært en hel del masse fra bloggen din fra før av! 🙂

  188. Syns det høres veldig bra ut med faste temadager i uka. Hadde også vært fint om du kom med flere produktanbefalninger fra f.eks iherb osv! Er også veldig glad i de forskjellige oppskriftene du legger ut på sunn bakst. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt og er innom daglig for å plukke opp tips og triks og oppskrifter!

  189. Kanskje du kunne hatt innlegg hvor du utdyper deg i hvordan å trene en spesifikk kroppsdel, med øvelser og gjerne tips om hvordan å utføre dem. Eller fler spørsmålsrunder eller innlegg hvor du gir lengre svar på et par spm. Og muligens en video her og der 🙂 Gjerne innlegg med ditt syn på diverse fitness-konsepter, f.eks IIFYM osv.

  190. Bloggen er fin og oversiktelig, men kunne kanskje trengt en oppussing med noe nye farger og en ny header. Utover det synes jeg det er gøy med oppskriftene dine og blir stadig inspirert. Er ikke like flink til å prøve dem ut, men det meste ligger lagret på PC’en skal du vite. Bra variert med søtt, middager og lunsjretter. Uansett. Hva med å lage noe som kanskje en leser foreslår? Som en slags utfordring? Eller at du har faste leserspørsmål som du besvarer? Kanskje et dilemma der du skal hjelpe noen med å endre livsstilen? For eksempel en som skal gifte seg… Hadde vært gøy med slike innlegg som viser en annens utvikling og at det går an!
   Så liker jeg dessuten veldig godt når du kommer med motivasjonsinnlegg eller skriver innlegg som fokuserer på at man er bra nok som man er, og at det er lov å feile. Jeg har slitt med anoreksi i snart 5 år og merker at den delen med å bli glad i seg selv – er særdeles viktig for at jeg til slutt kan bli frisk!

  191. Synes bloggen din er super som den er jeg, men hadde vært ønskelig om du kunne skrive litt mer om periodisk faste, og gjerne en gang i blant (hvis du ikke har noe i mot det) legge ut hva du spiser i løpet av en dag, da det inspirerer veldig å vite at det er flere som spiser mye 🙂 Hadde vært greit med en søke-funksjon, istedenfor at man må bruke google hver gang man har tenkt å finne en oppskrift du har lagt ut tidligere 🙂

  192. Jeg synes allerede bloggen din er veldig bra, og har vært fast leser i flere år. Men siden du ber om tips tenkte jeg at jeg kunne komme med noen:
   Kanskje du innimellom kunne kommet med tips til treningsmusikk? Jeg synes alltid det er vanskelig å finne gode treningssanger.
   Det hadde også vært morsomt å lese om ulike øvelser på treningssenteret, kanskje du kunne lagt ut noen tips til gode øvelser og hvordan de burde utføres?
   Jeg synes du har litt av dette allerede, men kanskje enda mer om hvordan man kan spise sunt på farten? Da tenker jeg på matpakketips, og ettertreningsmat og slikt som man kan ha med seg i veska 🙂

  193. Jeg kunne gjerne tenke meg mer av produktanbefalinger. Ellers er det veldig lite å pirke på, du og bloggen din inspirerer meg hver eneste dag!
   Stå på! Klem

  194. Du skriver alt en veldig mye bra, men kunne hatt litt faste temaer som du ønsker, som oppskrifts dag 🙂 Hadde vært morsomt med innlegg hvor du viser diverse øvelser, kanskje skrive litt om hva man bør tenke på når man planlegger treningen sin, og kanskje lage videoer med øvelser ? Hadde vært i utrolig moro om du hadde vist oss de på video 🙂
   Designet kunne trengt litt mer freshe farger, kanskje noe som f,eks sort og orange 🙂 Kan gjerne lage en header til deg vettu, vi har jo vært i kontakt før. Du har meg på face, bare å skrive til meg så ordner vi det 😀
   Lykke til videre !

  195. Så gøy det blir med eget domene 🙂 Syns du har mange gode ideer allerede, men viktig å høre hva alle som leser bloggen syns, ja. Du bør få en annen header enn den du har, den er veldig fin altså, men du har jo hatt det sånn ganske lenge. Og ellers, med tanke på utseende er det viktig med en slik meny som du har sånn at det er lett å finne fram. Høres bra ut med de ulike temaene på faste dager 🙂 Utenom det vil jeg gjerne vite hva du har trent/ ikke trent på ulike dager 🙂

  196. Synes bloggen din er utrolig bra fra før, men her kommer noe som hadde vært utrolig kjekt om du kunne skrive mer om! Selvfølgelig kan trening og kosthold være hovedtema. I og med at du er personlig trener og kostholdsveileder kunne du ha skrevet litt mer om akkurat dette. F.eks hva som er positivt/negativt, hvordan skader forekommer, hvordan forebygge sykdommer, hvorfor spise rett osv. Oppskrifter på sunne søte fristelser og mer frokost/lunsj tips. Du kan også tipse om matvarer som er enkle å håndtere, billig og er sunt. Kanskje spesielt rettet mot oss studenter som har dårlig tid og dårlig råd. Hver søndag kan du f.eks ha en oppskrift på en søndagsmiddag(den o´store familiedagen) og en herlig dessert. :))

  197. Hadde vore kjekt med litt gode forklarende filmer/bilder av styrkeøvelser. Kanskje ette par i uken, en fast dag eller noe. Og gjerne litt på hvilke muskler di forskjellige øvelsene tar på.
   Ellers er jo matoppskrifter alltid bra 🙂
   Ha en fin kveld 🙂

  198. Alle de fine oppskriftene dine er ihvertfall hovedgrunnen til at jeg klikker meg inn her hver dag, jeg synes fremdeles hovedfokuset burde ligge der! Men jeg syns forslaget om leserspørsmål hørtes kjempelurt ut. Kanskje kunne du også ha en fast dag med en produktanbefaling, hvor du presenterer f.eks. treningsutstyr, iHerb-produkter, kosttilskudd osv. som du har testet.
   Ellers må jeg bare få si at jeg syns bloggen din er helt super slik din er, du er veldig flink! 🙂

  199. Temadager hadde vært veldig gøy! Blir alltid så inspirert av oppskriftene dine:)
   Bloggen din er ellers veldig fin! Noen ganger er det litt gøy med endring på design osv..
   Men det er ikke det som er det viktigste da:) Stå på!

  200. Synes bloggen er flott som den er nå med en god miks av alt. Men liker spesielt oppskriftene dine, så faste dager med middag og dessertoppskrifter hadde vært supert! Og at du legger ut linker til de produktene du bruker og hvor man kan få tak i de 😉

  201. Hei Kristine, synes bloggen din er veldig fin som den er. Du har funnet det som er din nisje i denne bloggverden, og siden din er alltid et hyggelig sted å være, med en fin og utrolig positiv atmosfære 🙂
   Hvis jeg overhodet skulle komme med forslag til forbedringer ville det bare være rent “tekniske” ting for min del, f.eks selve layouten. En litt større skriftfont kunne vært fint ( kommentarfeltet kan fremstå litt rotete pga den lille skriften, er det mulig å gjøre noen endringer med selve utformingen her?) Ellers så er jo bildene dine av maten så utrolig fristende, så det gjør ingenting om de blir (mye!) STØRRE!! hihi:))

  202. Likte spesielt forslaget om at du fordyper deg i et leserspørsmål, ellers får hvertfall jeg aldri nok av de sunne oppskriftene dine, både middag og søte ting, så det må du fortsette med! 🙂

  203. Kunne gjerne tenke meg at du hadde ein dag i veka der du la ut bilde av favorittøvelsen din ift. styrketrening og forklarte korleis dei blir gjennomført og kva musklar den involverer og litt slik. Gjerne ulike muskelgrupper for kvar gong 🙂 Gler meg til nytt domene og ny blogg, sjølv om eg syns denne bloggen er super frå før 😉 Stå på, Kristine, du er super!

  204. Liker at du skriver om trening og kosthold, og at du kommer med så mange flotte oppskrifter! 😀 å ha faste temadager virker supert, stemmer for det!
   – Frida K

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg