I regnværet drømmer jeg meg bort til sommer.
Jeg vil ha sol!
Jeg vil ha varme!
Jeg vil ha knall blå himmel og 20 varmegrader.
Vel, i mellomtiden drømmer jeg meg bort i denne solen av en tulipan som jeg plukket i hagen i stad og en god mengde sjokolade
Jeg laget nemlig disse deilige sjokoladekulene av diverse ingredienser jeg fant her hos a’mor.
Det jeg savner mest med å være borte hjemmefra, er mitt eget kjøkken med masse ingredienser.
Heldigvis har mamma masse spennende ingredienser på sitt kjøkken.
Matlaging er terapi for sjelen.
Først drømmer jeg meg bort til sommer mens jeg lager, så drømmer jeg meg bort videre mens jeg knaskjer sjokoladetrøfler.
Lenge leve gode dagdrømmer.
Sjokoladetrøfler
100 g kokosolje
50 g kakao, jeg brukte bakekakao
30 g sukrin+
1 ts vaniljesukker, eller vaniljepulver
1/3 ts salt
Smelt kokosoljen.
Bland i de resterende ingrediensene og la massen avkjøles noen minutter.
Rull så kuler og sett i kjøleskapet i 10 minutters tid.
Nyt!
Om det ikke er sjokolade og sol i himmelen, tror jeg faktisk ikke jeg vil dit!
God regnværstorsdag.
Kristine ♥
Linda:
Ja, det kan du prøve, men det er mulig rapsoljen gir litt smak fra seg 🙂
Heisann! Kan jeg bruke vanlig rapolje i disse også? Vet det ikke er så sunt, men har ikke noe annet tilgjengelig for øyeblikket 🙂
Ser jättegott ut!! Älskar allt med mycket chokladsmak.
Och bra att använda kokosolja!
=)
[email protected]:
Kanskje vi skal starte sjokoladeavhengig-klubb 😉
Ellen:
Måtte smile stort av kommentaren din Ellen. Det var gøy å lese 🙂
Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord, det er sånt som gjør bloggingen gøy 🙂
Victoria:
Enig! 😉
Malin Amalie:
😉
Nina Bakke:
Så godt! 🙂
Nam, godiskuler 🙂
🙂
Lenge leve dagdrømmer og deilige, brune kuler! 😉
De så veldig god ut:)
Ble proteinsjokoladekuler på meg i dag, små avhengig..hehe:)
Ok, jeg er blitt en skikkelig godtegris på noen få dager…du har så fristende oppskrifter at her i gården har det blitt både is og sjokkis-kuler, nam, nam…Men ingen dårlig samvittighet – bare sunne ingredienser:) Takk for (de altfor fristende) oppskriftene;)
Caroline ‘ingenbryrseg’:
Så enkelt, så godt og så sunt. Jeg liker 😉
Glad løper:
Haha… det så jeg ikke 😉
Anna:
Det var herlige ord, takk 🙂
Lovelyliller.com:
Og så godt da! :=)
Kristine:
Nei, cocosa er rent og naturlig kokosfett mens delfia fett er earbeidet varmpresset olje(et avfallsprodukt).
Merete:
Enig der 😉
Janne:
Om du ikke har vekt, så ta det litt på feelingen. Om blandingen blir veldig flytende, tilsett litt mer kakao og sukrin eller sukrinmelis.
Si ifra hvordan det stivnede resultatet ble. Jeg krysser fingrende for deg 🙂
Follow up: Satte den flytende massa i frysern,og da ble den iallfall “etbar” 😉 NAM! *ta litt mindre kokosfett neste gang*
Huff,e må virkelig kjøpe me en kjøkkenvekt :/ Prøvde no,og det ble bare en flytende masse :p smakte godt men 😉
Sjokolade <3 alt for godt!
er cocosa og delfiafett det samme?
det er så lett og lage slike godiskuler at jeg skjønner ikke at jeg ikke gjør det oftere 😀 hehe. Ha en fin torsdag :*
du er et stykk herlig menneske. smiler stort av så og si hvert innlegg. digger deg =)=)=)
Hahah, godt du skrev hva det var for noe.. Kunne lignet på noe helt annet 😛
åh guuuud så godt det så ut.