KVELDS


Kveldsmaten i dag ble er en real fest av både farger og smaker. 
Kjempe enkle, sunne og gode havrebrødskiver med diverse pålegg. Så utrolig godt! Jeg sitter å gomler og koser meg i dette øyeblikk.

Enkle havrebrødskiver

1 egg
50 g havremel*
1 ss kesam, eventuelt vann
1 ts bakepulver
1 -2 ss vann
Valgfritt: 1/4 ts salt, 1/2 ts sukrin

Bland sammen alle ingrediensene. La røren svelle mens ovnen blir varm.
Lag så runde sirkler på en bakeplate med bakepapir. Jeg fikk 5 stykker.
Stek på 200 grader i 5 -10 minutter.
Avkjøl gjerne på rist. Da blir de best. 

*havremel kan byttes med andre meltyper som spelt eller rug

Du kan variere krydderet i disse.
Lag for eksempel en søt bollevariant med kanel, kardemomme og sukrin. Eller en italiensk variant med hvitløkskrydder og oregano. 


På mine skiver har jeg tomat, paprika, spinat, kokte egg, pesto, mager salami, økologisk brie og laksepålegg. Knall godt!

Kristine ♥

16 kommentarer

Siste innlegg