SEIGE SJOKOLADEKJEKS


Jeg laget fantastiske gode sjokoladekjeks i dag.
De ble sprø utenpå og deilige, seige og mye inni.
Kanskje det frister til fredagskosen?
Selv blir det sjokolade av den ekte typen for meg i dag. Er det helg så er det helg!
Jeg tok en bakerunde for å få en time-out. Når jeg baker kobler jeg ut kropp og hodet, og bare er. Det er den beste terapi for meg. Dessuten tok det ikke lange stunden for alle kjeksene var borte :grin: De ble rett og slett slukt av meg og PØ!

Seige sjokoladekjeks

30 g kokossmør, eventuelt kokosolje eller smør
1 egg
5 ss sukringold
2 ss yacon sirup
10 dråper stevia enlgish toffee
4 ss kakaopulver
50 g mandelmel
1/3 ts vaniljepulver
1/4 ts salt

Smelt kokossmøret.
Tilsett sukringold, egg, stevia og yacon sirup.
Bland så inn mandelmel, kakaopulver, salt og vaniljepulver.
Lag topper på en bakeplate og stek på 180 grader i 12 minutter.
Nyt.
Om du ønsker kan du tilsette hakket sjokolade eller hakkede nøtter.


Jeg befinner meg i Hole i helgen.
Kose meg med familien og gi min kjære mamma en hjelpende hånd.
Ha en strålende helg :grin:
og en fantastisk fredag!

Kristine

28 kommentarer
    1. åh! dette ser kjempe godt ut 🙂 tror jeg skal prøve dem i dag faktisk 🙂 blir det vellykket kommer det nok noen bidler på instagram, og innlegg på bloggen ! 🙂

    2. Kine:
      Tusen takk for en herlig kommentar.
      Jeg setter pris på at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen 🙂 Ha en herlig uke.

    3. Veronika:
      Så gøy at du prøvde browniesene.
      Det kan lønne seg å smake til underveis. Noen liker det søtere, mindre søtt, mer kakao-smak, osv. Smaker man på deigen, er man sikker på at den blir slik en selv synes er best 🙂

    4. Astrid:
      Hei du 🙂 Så koselig.
      Jeg kjøper det meste av mine ingredienser på iHerb, der er det ikke dyrt.
      Ellers så tenker jeg på det som en investering i egen helse og velvære. Det kan ikke settes en pengegrense på det.
      I tillegg sparer man mye penger på å ikke drikke alkohol eller gå på byen 😉

    5. Anonym:
      Godt du passer på meg!
      Er i en ganske stresset periode, så ting går i glemmeboken dessverre! Jeg skal få laget et innlegg 🙂

    6. Ingvild:
      Det var en kjempe koselig kommentar.
      Vel, det kommer til å skje en del på bloggfronten den neste måneden. Da blir det kanskje mer blogging også 😉

    7. Tar meg sjæl i å sjekke bloggen din opptil flere ganger om dagen, selv om jeg vet du stort sett bare oppdaterer en gang om dagen. Hihi, men det er vel lov med nsketenkning?;)

    8. Snadder det ja!;) Lager det ofte selv i ulike varianter – med proteinpulver kan smak varieres!;)
      Fortsatt god helg! Bra blogg;)

    9. Åh, elsk! Dette kan absolutt være en fin oppgave for meg for å finne fram smørpakken og bakebollen!
      Skal skrives ned i boken. Og da må det gjennomføres;-)
      Ha en fin helg, Kristine<3

    10. Hei!
      Jeg har fulgt deg i lang tid på instagram og får vann i munnen av alt det du lager! Men jeg har et spørsmål; med tanke på de ulike ingrediensene du bruker i dine oppskrifter, blir det ikke veldig dyrt i lengden? Jeg vil veldig gjerne begynne å bake, men er veldig redd for at økonomien ikke strekker til…
      Forresten, super jobb av deg, er imponert!

    11. Nam! Veldig glad at det er litt sjokoladebakst for det er jeg så glad i 🙂
      Prøvde forresten browniesen din og den var overraskende god 😀 Etter min smak kunne den vært bittelitt søtere, men det gjøres lett med noen dråper stevia så 🙂
      – V

    12. Nam, det der så farlig godt ut! Må prøve meg på de 🙂 Håper de blir like gode uten kakaosmør! Ha en super helg! 🙂

    13. Hei, innom deg hver dag, men er ikke like flink til å legge igjen en kommentar. Vil bare si at det er så fint å stikke innom å få litt inspirasjon til mat, baking og trening. Eller bare det å nyte livet og sette pris på det vi har:-) ha en fin helg:-) Kine

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg