GIVE AWAY

Først og fremst vil jeg si hjertelig tusen takk for at du leser min blogg.
Det er ikke så mange kommentarer som blir lagt igjen, men jeg setter utrolig pris på alle de ordene jeg får og alle dere som titter innom
Jeg ble glad da Electolux tok kontakt og lurte på om jeg ville gi bort en Aquasens i samarbeid med dem. Det å kunne gi noe til dere, gjør meg glad :grin:

At vann er ekstremt viktig, vet vi alle.
Kroppsvekten vår består av 50 -70 % vann.
For lite væske fører til konsentrasjonsvansker, kvalme, vondt i hodet og svimmelhet. Allerede etter et væsketap på 2 % reduseres den fysiske yteevnen og i ved stort væsketap kan vi i verste fall dø.
Derfor er det viktig å få i seg vann gjennom hele dagen. Ekstra viktig er det i forbindelse med trening og aktivitet. Jo mer du svettet, jo mer påfyll av væske trenger du.

Vannkvaliteten varierer ut i fra bosted og sesong.
Merkelig smak, lukt og farge kan gjøre at vi velger bort vann til fordel for andre drikkevarer som juice og brus.
Electrolux har kommet med Aquasense for å fjerne disse problemene.
Aquasense er en vann renser som fjerner uønsket smak og lukt.
Nina Lorentzen i Electrolux Norge sier “Aquasense er en optimal løsning for de som ønsker friskt og rent vann hver dag uten å betale i dyre dommer for flaskevann når springvannet ikke holder god nok kvalitet. Flaskevann er heller ikke særlig miljøvennlig.”
Enklere tilgang til rent, friskt og filtrert vann i hjemmet gjør det lettere å drikke mer regelmessig gjennom hele dagen
Du kan se en film av Aquasense her.

Alt du trenger for å være med i trekningen av en Aquasens er å like Electrolux på facebook her og legge igjen en kommentar i dette innlegget.
Husk å legge igjen epost-adressen din.
Jeg trekker en vinner på fredag.
God kveld :grin:

Vinneren ble Hege,
jeg har sendt deg mail.

Kristine

56 kommentarer

Siste innlegg