JORDBÆRMUFFINS

Riktig god søndag formiddag :grin:
Håper dere har fått en god natts søvn og ikke er helt uslitt etter kveldens festligheter.
Jeg elsker late søndagsmorgener og startet søndagen min med en bakerunde.
Jordbærene er så fantastisk gode nå, det måtte bli deilige jordbærmuffins.

Jordbærmuffins

2 egg
4 ss sukrin
30g kokosmel
20 g vaniljeprotein, eller annen tørrvare
1 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes
50 g gresk youghrt / kesam
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
Litt vaniljepulver.
1 dl kokosmelk, eventuelt vanlig melk
En god dose jordbær, omtrent 150 -200 g.

Bruker du frosne jordbær tiner du disse i mikroen først.
Del jordbærene i 2 eller 4 biter og ha fordel i bunnen av 8 muffinsformer.
Skill eggeplommen fra eggehviten.
Stivpsik eggehvitene med sukrin.
Bland eggeplommene sammen med de resterende ingrediensene.
Vend så deigen forsiktig inn i de stivpiskede eggehvitene og fordel røren i muffinsformene.
Stek på 175 grader i 15 -20 minutter.

Glasur
100 g philadelphia
50 g skyr naturell, eller mer philadelphia
4 ss sukrinmelis

Bland sammen alle ingrediensene og fordel over muffinsene.
Pynt gjerne med noen jordbærbiter.


Muffinsene er så gode i seg selv at de trenger egentlig ingen glasur, men, ja de blir ekstra gode med.
Nyt dagen.

Kristine

17 kommentarer

Siste innlegg