BEST HJEMME


Jammen var det godt å komme hjem.
Borte bra, men hjemme best!
Det har blitt mye kos med pusene etter at jeg kom tilbake i går kveld.
De lå oppå meg begge to i hele natt.
Mose-kose-overdose :grin:
Det virker som det er blitt så mye at de faktisk begynner å bli lei!


Det har hopet seg opp med arbeid mens jeg har vært borte.
Selv om jeg har jobbet noe, har det blitt mindre enn ellers.
I dag har jeg derfor iherdig prøvd å komme meg à jour.
Så langt har arbeidet kommet foran treningen, men det blir nok en kapp treningsøkt her hjemme etterpå.
En rask styrkeøkt på armer og skuldre. Det er så deilig å trene!


Dagens gode middag ble biff med halloumiost, ovnsbakte grønnsaker, blomkålrisotto og hvitløksdressing.
En fest for både synet og smaksløkene.


Begynn med grønnsakene.
Skjær tomat, squash og aubergine i skiver. Legg lagvis oppå hverandre og topp med ønsket krydder. Jeg brukte hvitløk og oregano. Stek i ovnen på 225 grader i 20 minutter.
Dressingen lages enkelt ved å blande sammen kesam, finhakket hvitløk og hakket basilikum.
Lag så blomkålrisotto.
Riv blomkål. Varm opp en panne med litt olje og ha i hakket hvitløk. Ha så i blomkålen og buljong. La steke i fem minutter.
Stek biffen på middels til høy varme et par minutter på hver side. Gjør det samme med halloumiosten og legg den over biffen.
Legg alt på en tallerken og topp med pistasjnøtter.


Jeg spiste faktisk dessert før middag i dag.
Plutselig fikk jeg så utrolig lyst på is. Kanskje fordi jeg har spist hver dag den siste måneden!
Til min store skuffelse var det ingen is i fryseren. Mr. PØ har spist den opp mens jeg har vært borte. Tro meg, han har fått streng beskjed om å kjøpe ny i løpet av dagen!
Uansett, da måtte jeg ty til kreativiteten og lage min egen is.
Bananvaniljeis toppet med frossen banan, servert med masse deilig vannmelon.



Vanilje protein is med banan

1 godt moden banan
1 egg
3 ss sukrin
1/2 ts vaniljepulver
1/2 boks kesam
20 g vaniljeprotein, kan sløyfes

Mos bananen.
Pisk egget til eggedosis med sukrin.
Bland sammen banan, vaniljepulver, kesam og vaniljeprotein.
Ved inn eggedosisen.
Frys i 3 timer. Rør om cirka hver time.
Håper det smaker og at onsdagen din har vært bra.

Kristine  

14 kommentarer
    1. Kristine:
      Om du synes vanlig kesam blir for søtt med banan, så vil vaniljekesam bli mye søtere.
      Du kan selvfølgelig prøve med vaniljekesam, det er jo samme konsistens 🙂

    2. Anja Holt:
      Ost og kjøtt er jo to super gode ting sammen.
      Herlig! Gratulerer! Håper ryggen fortsetter like bra 🙂

    3. Viiirkelig en fest for øyet dette her, Kristine! Og frosne bananer er TIPPTOPP i sommervarmen… Og ellers!:-D

    4. Halloumiost er så fantastisk godt! Men har aldri tenkt på å servere den på kjøtt? Helt genialt om jeg får si det selv. Skal testes ut!
      Og jeg koser meg glugg i kveld, koser meg med et glass cava etter to uker ferie med ugrei spansk internett. I kveld feirer jeg at jeg har trent karate i 1,5 timer uten å få vondt (ble ryggoperert i april). For en dag! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg