DOBBEL BROWNIE

Jeg hadde en fantastisk gåtur i finværet i dag.
Selv om det var kaldt, omtrent fem minusgrader, var det varmt og godt i solen og himmelen var skyfri.
Det ble 50 minutter med ren tanketerapi :grin: 
Å gå i skogen er rett og slett fantastisk, og det gjør underverker for kropp og sjel.
Skuldrene senkes, tankene slapper av, hode tømmes og jeg føler meg som et helt nytt menneske etterpå!


Over til noe mer spennende – kake!
Ja, vi elsker brownie!
Hvordan blir det da med en dobbel versjon?
Både hvit brownie og sjokolade brownie?
Dobbelt så godt!!


Denne kaken ble fantastisk god.
Jeg vet jeg sier det om mye av det jeg lager, men denne gangen var det flere som sa det. Det er alltid stas når “vanlige” folk godkjenner proteinbaksten min!
Saftig, smakfull og veldig, veldig god.
Mmmm….

DOBBEL BROWNIE

1 boks hvite bønner eller kikerter, ca 230 g avrent
2 egg
4 sukrin
1 ss kokosolje, eller smør
6 dråper stevia vanilje
0,5 dl melk
4 ss kokosmel
2 ss vaniljeprotein, eventuelt mer mel
3 ss kakao
1/3 ts vaniljepulver
2 ts bakepulver
1/2 ts salt

Skyll bønne godt under kaldt vann.
Mos dem med en stavmikser. Tilsett melk, stevia og smeltet kokosolje.
Pisk sammen eggene med sukrin.
Bland sammen eggedosisen med bønnemiksen.
Tilsett kokosmel, vaniljeprotein, vaniljepulver, bakepulver og salt. Rør om.
Ha 2/3 av deigen i en form, jeg brukte en med 20 *15 cm.
Tilsett kakaopulver i resten av deigen og bred sjokoladedeigen forsiktig over i formen.
Stek på 175 grader i 20 – 25 minutter.
La avkjøle.


Ha en fortsatt herlig søndag.
Nå skal jeg gjøre stas på verdens beste pappa med oksestek og annet godt. 
Riktig god kveld. 

Kristine

33 kommentarer

Siste innlegg