AN APPLE A DAY

….keeps the doctor away!


Hva gjør man når man har hviledag fra trening og ekstra god tid?
Jo, baker! :grin:
Jeg elsker de norske eplene og har vært en liten tur på slang. 
De er best naturelle, etter min mening, men en lun eplekake kan jeg heller ikke takke nei til.


Med de herlige norske eple, laget jeg en deilig eplekake i dag.
Denne kaken ble veldig saftig og god.
Du trenger ikke mer enn fem til ti minutter for å lage den.
Så er det bare å vente til den er ferdigstekt….noe som kan virke veldig lenge!

Deilig eplekake

2 egg
4 ss sukrin
60 g sesammel eller mandelmel
1/3 ts salt
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ts kanel
1 ts fiberhusk
2 ts bakepulver
1 dl melk
2 epler
Sukrin
Kanel

Pisk egg og sukrin til eggedosis.
Tilsett det tørre og ha så i melken.
Skjær eplene i biter. Ha dem i en pose sammen med kanel og sukrin. Vend om slik at eple får krydder på seg.
Rør eplebiten ned i deigen.
Ha deigen i en form.
Stek på 175 grader i 35 minutter.


Kaken nytes helst lun med en klatt is, ProPud vanilje eller gresk yoghurt.
Ha en herlig kveld :grin:

Kristine

Siste innlegg