HJEMMETRENING


Jeg hadde helt glemt hvor godt det er med dadler rullet i bacon.
Da jeg så dadler på butikken tidligere i dag, bare måtte jeg ha dem!
Ferske, søte og myke dadler er så godt. Smaken minner meg faktisk om bolledeig.
Dagens middag ble derfor dadler surret i bacon med helstekt kylling og squashruller.


Ha ønsket krydder på kyllingen. Jeg bruker kylling fra Holte Gård.
I dag ble det en tex mex variant på krydderet. Jeg blandet sammen 1 ss chili, 1 ss paprika, 1 ss caynne, 1 ss koriander, 1 ss knust hvitløksfedd, 1 ss spisskummen, 1 ts pepper og 1 ts salt, og smurte så blandingen på den hele kyllingen.
Sett et steketermometer inn i kyllingen for best resultat. Stek på 180 grader til kyllingen har en kjernetemperatur på 65 grader. Dette tar omtrent 40 minutter. La kyllingen hvile i 10 minutter før du skjærer i den.
Mens kyllingen står i ovnen gjør du klart tilbehøret.
Surr en baconskive rundt hver daddel og legg på en bakplate.
Skjær squash i strimler ved å bruke en ostehøvel. Smør skivene med pesto og legg på en ostebit. Rull sammen squashen og legg på bakplaten sammen med dadlene.
Når kyllingen er ferdigstekt, setter du opp temperaturen på ovnen på 225 grader og lar squashrullene og dadlene stå i ovnen i de 10 minuttene kyllingen hviler.
Server et realt festmåltid.

Dagens trening ble hjemmetrening.
Jeg jobber iherdig med siden min og håper å få den klar før jeg drar til Hellas på lørdag.
Da tok jeg en rask treningsøkt her hjemme på biceps, triceps og skuldre.


– Biceps curl med stang (bilde)
3 sett * 10 -12 repetisjoner
trisett med


– Franskpress (bildet)
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Smal benkpress
3 sett *10 -12 repetisjoner
– Skulderpress med stang
3 sett * 8 -10 repetisjoner
supersett med
Sidehev med vektskiver (bilde)
3 sett * 10 -12 repetisjoner

Ha en herlig onsdagskveld videre.
Vi er halvveis til helg :grin:
Det betyr også at det bare er tre dager igjen til ferie! Hurra!

Kristine

16 kommentarer
    1. Vil nok engang takke for at du er så inspirerende og motiverende. Har kommet med istips til deg før som du faktisk postet på bloggen. Her kommer et istips til du må prøve! Stivpisk en eggehvite med to ts sukrinmelis, tilsett to ss med zerosaft med annanas smak og to ts mager kesam. Ekstra godt er det å tilsette noen friske biter annanas i røra før den fryses. Resultatet er en frisk og kjempemager annanasis. Ha en finfin uke, du er best!

    2. Ellen:
      Kjempe godt, ja 🙂
      Eh, ostepai. Nei, det vet jeg ikke.
      Du kan jo prøve å lage bunnen med grov mel og bytte bort en del av smøret med kesam 🙂

    3. Linda Marie Stuhaug:
      Har du ikke?!? Det må du prøve.
      Det sprø og salte fra bacon er perfekt med det myke og søte fra dadlene 🙂

    4. Lovelyliller.com:
      Ja, det skal jeg love deg, nå gleder jeg meg 🙂
      Det blir ikke like futt med hjemmetrening som trening på senteret, men litt er bedre enn ingenting 😉

    5. Dadler er så utrolig godt!! Lurte forresten på om du vet om en sunnere oppskrift på ostepai 🙂

    6. Nå har jeg vært på ferie i 3 uker og bare latet meg. Når jeg kommer hjem begynner treningen for fullt! Takk for at du inspirerer meg:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg